Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar ben azönce salata içinde roka yedim zararlı mıydı acaba, stres oldum😔Birde 2. Gün itibari ile ortalama 1 km yavaş yavaş yürüdüm, doktor ağır spor yapma ama hareketsiz kalma dedi, sizleri okudukça hata mı ediyorum yürümekle dedim

Hadi gözün aydın, tebrik ederim çok sevindim🙏 Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al, darısı bizim de başımıza olsun inşallah. Yarın ben de kan vereceğim bakalım. İnşallah böyle mutluluktan uçarız hepimiz 🤲🤲🤗🤗🥰🥰
Siz test yapmadınız dimi? Kan verince öğreneceksiniz. Ben de cok heyecanlıyım. İnşallah mutluluktan uçarız beraber 🥰

Kızlar ben azönce salata içinde roka yedim zararlı mıydı acaba, stres oldum😔Birde 2. Gün itibari ile ortalama 1 km yavaş yavaş yürüdüm, doktor ağır spor yapma ama hareketsiz kalma dedi, sizleri okudukça hata mı ediyorum yürümekle dedim
Bilmiyorum zararlı mı ama ben de yemiştim balık yemek iyi diye yanında eşim yapmıştı alışkanlık. 2. Gün itibari ile çalışmaya başladım ama çok yavaş hareket ettim. Kendini yormadan hareket et iyi düşün

Bilmiyorum zararlı mı ama ben de yemiştim balık yemek iyi diye yanında eşim yapmıştı alışkanlık. 2. Gün itibari ile çalışmaya başladım ama çok yavaş hareket ettim. Kendini yormadan hareket et iyi düşün
Pozitif oldu mu peki senin?Kendimi yormuyorum ama hasta gibi yatmak istemiyorum, evde tek kalınca stres olmaya başlıyacakmışım gibi geliyor

Canım hiç sorun etme kendine içine nasıl siniyorsa öyle yap ama kendini yormadan tabiki. Bir klasik olucak ama olucağı varsa oluyor kuzum ben günlük yaşantıma ikinci günde dönmeye başladım ❣️

Arkadaşlar merhaba pozitif çıkan arkadaşları tebrik ediyorum rabbim sağlıkla mutlulukla kuacağınıza almayı nasip etsin bizim gibi bekleyenlere de hayırlısı ile nasip etsin inşallah 🙏 sizlere bir sorum olacak 5 . Gün embriyosu adet başladıktan kaç gün sonda transfer ediliyor
Canım galiba ona rahminin uygunluk durumuna göre karar veriyor doktorun 💕

Kuzum benim embriyolardan önümüzdeki hafta çıkacakmış sonuç , ben de geciktiriciyi 20 sine kadar içip bırakıcam işte regl olduğum gibi de hemen hastaneye gidicem reglinin 2. Günü nasipse . Sende dondurulmuşlarla transfer olmuştun dimi ? Reglinin 1. Gününden itibaren tam kaçıncı günü koyulmuştu embriyolar ?
Anlamadım hayırlısı olsun inşallah evet benim dondurulmuş çift transfer 19cu gün transfer yapıldı ☺️❤️

Siz test yapmadınız dimi? Kan verince öğreneceksiniz. Ben de cok heyecanlıyım. İnşallah mutluluktan uçarız beraber 🥰
Aslında dün bir erken gebelik testi aldım ve yaptım ama negatif yani tek çizgi göründü😔 Sonra pişman oldum, erkendir belki diye düşünmeye çalışıyorum. Tek umudum yarınki kan testi. Rabbimden hayırlısıyla iyi sonuç diliyorum. 🤰🤱

6cı gün erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı sonra tekrar 8ci gün yaptım yine çıktı dün kan verdim sonuç pozitif ❤️

Back