- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Maşallah pozitifEki Görüntüle 3130029
Eki Görüntüle 3130032
Eşimin telefonu daha iyi ondan çektim bir de ama ben anlamiyorum çok hayatımda ilk kez yaptım
Ben de pek bilmiyorum ama arkadaşlar da söylemiş bak, sakın umutsuz olma. Sabah ilk idrarınla da yaparsın, daha net olur. Hadi inşallah sağlıkla kucağına da alırsınHiç anlamıyorum ki ben. Söz vermiştim kendime cumartesi kan vermeyi bekleyecektim ama deneyeyim dedim2 tane almış eşim zaten yarin sabah da denerim. Hiçbir şekilde ne ümitlencem ne ümitsiz olacağım. Hayırlısı inşallah diyorum
Var mı sizin elinizde test? Eşim almasa dururdum ama alınca dayanamadım
Sabah da yapacağım bakalımBen de pek bilmiyorum ama arkadaşlar da söylemiş bak, sakın umutsuz olma. Sabah ilk idrarınla da yaparsın, daha net olur. Hadi inşallah sağlıkla kucağına da alırsınBende test yok, almadım. Kendimi zor tutuyorum
Evet inşallah pozitif sayıları artsın. Kan test sonuçlarımız da artarak gitsin. Keseyi görelim kalp atışını duyalım.Bende gördüm o silik çizgiyi net yani ay gerçekten bu pos bebiş postu oldu
Vallahı daha opu olmadım yarın olucam ama gonalf çatlatma iğnesi ve gonapeptyl iğnesi oluyordum onlar benım mahfettiHanımlar bir şey soracağım transfer öncesi içtiğiniz ilaçlar duygusal olarak sizi etkiliyor mu ben iki gündür her şeye ağlar oldum
Ben o zaman da böyle olmuştum ama şimdi daha da bir duygusalımVallahı daha opu olmadım yarın olucam ama gonalf çatlatma iğnesi ve gonapeptyl iğnesi oluyordum onlar benım mahfettiduygusallık olarak çöküntüye soktu
İnşallahhBen o zaman da böyle olmuştum ama şimdi daha da bir duygusalım
benim opu ile transfer sürecim çok uzadı Mayısta opu oldum inşallah her şey yolunda giderse bu ay ilk defa transfer olacağım
Cnm swn yarın mı kan vercektnCanım Allah razı olsun
İçime doğmuşsa demek kiAy kuzum Allah mı söyletti acaba benim daha 4. Gün teste daha çok var
Amin canım inşaAllahÇok teşekkür ederim cnm benim Allahım bu duyguyu isteyen bekleyen hepsine nasip etsin inşallah
Allah senden de razı olsun canımCanım Allah razı olsun
Evet canımCnm swn yarın mı kan vercektn
Galiba bende yarın vercem Bizim burda sağlık ocağında pazartesi salı Perşembe kan alınıyormuş yarın vermesem mecbur cuma eşimle gitcem eşime de daha söylemedim test yaptığımı çıkarsa sürpriz yaparım ona yarın yaEvet canım
Kan testi cumartesi benim de. Yarın cesaretimi toplayabilirsem bi test alıp bakayım diyorumSabah da yapacağım bakalımsizin ne zaman kan testi cumartesi mi dediler size de. İnşallah siz de pozitif sonuçlar görüp sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bekleyen herkese nasip etsin Allah inşallah
Düşünüyor musunuz peki yapmayı? Beni buradaki arkadaşlar cesaretlendirdi pozitif test sonuçları gördükçe
Canım bugün verirsen ama cumartesi tekrar vermen lazım artışı görebilmek için cumartesi de sağlık ocakları kapalı bence cumartesi tekrar verebileceğin bi hastanede ver kanıGaliba bende yarın vercem Bizim burda sağlık ocağında pazartesi salı Perşembe kan alınıyormuş yarın vermesem mecbur cuma eşimle gitcem eşime de daha söylemedim test yaptığımı çıkarsa sürpriz yaparım ona yarın ya
Ben farkını bilmiyorum açıkçası buradakiler erken gebelik testi yapmış daha çok. Adetten önce olan sonuç verenden almış eşim. Ayrıca sabah yapılması fark ediyormuş baya. Bundan sonra kan sonuçları takip ederim artık. Allahim cani gönülden istiyorum inşallah pozitif sonuçlar alırsınKan testi cumartesi benim de. Yarın cesaretimi toplayabilirsem bi test alıp bakayım diyorumbi yandan da dur dur bekle diyorum. aklım çok karışık. Erken gebelik testi dedikleri normal gebelik testinden farklı mı?
Çift embriyo transferi yaşla mı alakalı yoksa doktorun muAmin inş canım
5.gün embriyosu tek olacak canım çift istiyorum ama yaştan dolayı izin verilmiyormuş
Yaşla alakalı canım ama sonradan doktorum çifte karar verdi benimÇift embriyo transferi yaşla mı alakalı yoksa doktorun mu
Bana da çift embriyo transfer yapıldıYaşla alakalı canım ama sonradan doktorum çifte karar verdi benim
İnş ikisi de tutmuştur ikimizin deBana da çift embriyo transfer yapıldıama yaşım 26 ondan merak ettim sormadılar tek mi çift mi kendi isteğiyle çift transfer yapcm dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?