Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Yok kuzum, testleri yaptık, ürologla görüştük herşey tamam.. benim reglimle beraber başlayacağız, 12 gün kaldı 😬😬 senin nasıl gidiyor?
ay hadi hayırlısı tatlım yaaa,ılacları aldın mı sonra mı oluyor o işlemler?
bnde dun tekardan HSG cektrırdım sukur temız cıktı, tuplere zarar gelmemıs..
ıkı ay sure verdım kendıme :) ınsallahh Rabbım saglıkla tekrardan nasıp eder.

ay hadi hayırlısı tatlım yaaa,ılacları aldın mı sonra mı oluyor o işlemler?
bnde dun tekardan HSG cektrırdım sukur temız cıktı, tuplere zarar gelmemıs..
ıkı ay sure verdım kendıme :) ınsallahh Rabbım saglıkla tekrardan nasıp eder.
Yok daha bişey almadım.. yani regl olduğumda gidicem tabiki tekrar muayene yapılacak yumurtalar sayılacak falan uygun derlerse başlayacağız.. hayırlısı..
Ay bu iki ayda bize bir sürpriz olsun inşallah 🤗

Yok daha bişey almadım.. yani regl olduğumda gidicem tabiki tekrar muayene yapılacak yumurtalar sayılacak falan uygun derlerse başlayacağız.. hayırlısı..
Ay bu iki ayda bize bir sürpriz olsun inşallah 🤗
anladım tatlıskom..
hadı ınsallah mıs gıbı gecsın de bebısın gelsın annesıne sımsıkı tutunsun..
2023 e hamıle olarak gırelım :KK200:
amınnn Allahım nasıp etsın saglıkla.

Kızlarrr sgknın ödediği progesteron iğnesi var mı hiç?progestan ampul ya da prolutex demiş doktorum ama tuzlu geldi azıcık🙈

Kızlarrr sgknın ödediği progesteron iğnesi var mı hiç?progestan ampul ya da prolutex demiş doktorum ama tuzlu geldi azıcık🙈
Gerçekten tüm ilaçlar çok pahalı canım ama eğer bütçeniz yeter ise bizde kredi çektik tedavi için Allah yardımcınız olsun Dr ilaçları kullanmaya çalış canım benim önemli çünkü

Kızlar regl olduğum için dün kontrole gittim doktor seni artık transfere hazırlayalım dedi 😊 ilaçlarım estrofem coraspin (akşam başladım) climara forte bant (pazartesi günü yapıştıracağım) bugün aile hekimine gittim yazdırdım bilginiz olsun Çarşamba günü tekrar kontrole gideceğim 😊
Estmofem bulabildiniz mi çok zor bulunuyor

Kızlar regl olduğum için dün kontrole gittim doktor seni artık transfere hazırlayalım dedi 😊 ilaçlarım estrofem coraspin (akşam başladım) climara forte bant (pazartesi günü yapıştıracağım) bugün aile hekimine gittim yazdırdım bilginiz olsun Çarşamba günü tekrar kontrole gideceğim 😊
Bende pazartesi günü başladım transfer sürecine bana da doktorum coraspin estmofem deltacotrin folibols verdi cumartesi günü kontrole gideceğim rabbim hayırlı eğlesin süreçlerimizi☺️

Back