- Konu Sahibi waitingformymiracle
Hemde çok net maşallah kuzumAy gerçekten mi ya var demi kırmızı ikinci çizgi elli kere baktım şuan gidip![]()
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde çok net maşallah kuzumAy gerçekten mi ya var demi kırmızı ikinci çizgi elli kere baktım şuan gidip![]()
Ay eşime gösterdim silik var diyor anlamadığı için kırmızı değil ama diyor dedim silik görüosun demi önemli olan oHemde çok net maşallah kuzum![]()
Yok kuzum, testleri yaptık, ürologla görüştük herşey tamam.. benim reglimle beraber başlayacağız, 12 gün kaldıbaşladın mı surece kuzumm
ay hadi hayırlısı tatlım yaaa,ılacları aldın mı sonra mı oluyor o işlemler?Yok kuzum, testleri yaptık, ürologla görüştük herşey tamam.. benim reglimle beraber başlayacağız, 12 gün kaldısenin nasıl gidiyor?
Yok daha bişey almadım.. yani regl olduğumda gidicem tabiki tekrar muayene yapılacak yumurtalar sayılacak falan uygun derlerse başlayacağız.. hayırlısı..ay hadi hayırlısı tatlım yaaa,ılacları aldın mı sonra mı oluyor o işlemler?
bnde dun tekardan HSG cektrırdım sukur temız cıktı, tuplere zarar gelmemıs..
ıkı ay sure verdım kendıme :) ınsallahh Rabbım saglıkla tekrardan nasıp eder.
anladım tatlıskom..Yok daha bişey almadım.. yani regl olduğumda gidicem tabiki tekrar muayene yapılacak yumurtalar sayılacak falan uygun derlerse başlayacağız.. hayırlısı..
Ay bu iki ayda bize bir sürpriz olsun inşallah![]()
Oyyyy maaşallahhŞu daha iyi çıktı sanki sİce varmı bebiş![]()
Hiç bilmiyorum kuzum kalcadan yapılan bir tane var onu karşılıyor galiba bir srkadaşım öyle demişti.Benim progestan dex malesef karşılamıyorKızlarrr sgknın ödediği progesteron iğnesi var mı hiç?progestan ampul ya da prolutex demiş doktorum ama tuzlu geldi azıcık![]()
Gerçekten tüm ilaçlar çok pahalı canım ama eğer bütçeniz yeter ise bizde kredi çektik tedavi için Allah yardımcınız olsun Dr ilaçları kullanmaya çalış canım benim önemli çünküKızlarrr sgknın ödediği progesteron iğnesi var mı hiç?progestan ampul ya da prolutex demiş doktorum ama tuzlu geldi azıcık![]()
Canım benim bir ay dondurulmuş emriyo 5 gün Dr yumurta ile ilgili bişi demedi hiç bir ay adet oldum yumurta toplamadan sonra adeti bitminin yaklaşık 7 8 gün sonra tranfer oldumOyyyy maaşallahh
Kaçıncı gün embriyosu ve bugün kaçıncı günün?
Cnm sende adet sancısı var mı bende bugün hep adet olcam gibi oluyor aradaVar tabii ki kuzum![]()
Canım evet oluyor arada korkma sakın normalmiş rahim bebek için genişliyor ondan olurmuş ağrıCnm sende adet sancısı var mı bende bugün hep adet olcam gibi oluyor arada![]()
Estmofem bulabildiniz mi çok zor bulunuyorKızlar regl olduğum için dün kontrole gittim doktor seni artık transfere hazırlayalım dediilaçlarım estrofem coraspin (akşam başladım) climara forte bant (pazartesi günü yapıştıracağım) bugün aile hekimine gittim yazdırdım bilginiz olsun Çarşamba günü tekrar kontrole gideceğim
![]()
Bende pazartesi günü başladım transfer sürecine bana da doktorum coraspin estmofem deltacotrin folibols verdi cumartesi günü kontrole gideceğim rabbim hayırlı eğlesin süreçlerimiziKızlar regl olduğum için dün kontrole gittim doktor seni artık transfere hazırlayalım dediilaçlarım estrofem coraspin (akşam başladım) climara forte bant (pazartesi günü yapıştıracağım) bugün aile hekimine gittim yazdırdım bilginiz olsun Çarşamba günü tekrar kontrole gideceğim
![]()
Tmm teşekkür ederim cnmCanım evet oluyor arada korkma sakın normalmiş rahim bebek için genişliyor ondan olurmuş ağrı
Canım cumartesi istedi benim 3. Gün embriyosuGözün aydın var tabikan sonucun ne zaman
![]()
Ben hastaneden alıyorum kuzum yurtdışından tedarik etmişler eczanelerde bulamadımEstmofem bulabildiniz mi çok zor bulunuyor
Şuan elimde bir kutu var canım bir kutu daha olması lazım eczane haber verecek gelmezse başka eczaneye gideceğimEstmofem bulabildiniz mi çok zor bulunuyor