Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Hiç anlamıyorum ki ben. Söz vermiştim kendime cumartesi kan vermeyi bekleyecektim ama deneyeyim dedim 🙈 2 tane almış eşim zaten yarin sabah da denerim. Hiçbir şekilde ne ümitlencem ne ümitsiz olacağım. Hayırlısı inşallah diyorum 🤗
Var mı sizin elinizde test? Eşim almasa dururdum ama alınca dayanamadım
Ben de pek bilmiyorum ama arkadaşlar da söylemiş bak, sakın umutsuz olma. Sabah ilk idrarınla da yaparsın, daha net olur. Hadi inşallah sağlıkla kucağına da alırsın 🙏🤲 Bende test yok, almadım. Kendimi zor tutuyorum😁

Ben de pek bilmiyorum ama arkadaşlar da söylemiş bak, sakın umutsuz olma. Sabah ilk idrarınla da yaparsın, daha net olur. Hadi inşallah sağlıkla kucağına da alırsın 🙏🤲 Bende test yok, almadım. Kendimi zor tutuyorum😁
Sabah da yapacağım bakalım🥰 sizin ne zaman kan testi cumartesi mi dediler size de. İnşallah siz de pozitif sonuçlar görüp sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bekleyen herkese nasip etsin Allah inşallah 🤗
Düşünüyor musunuz peki yapmayı? Beni buradaki arkadaşlar cesaretlendirdi pozitif test sonuçları gördükçe 🥰

Bende gördüm o silik çizgiyi net yani ay gerçekten bu pos bebiş postu oldu 🤭
Evet inşallah pozitif sayıları artsın. Kan test sonuçlarımız da artarak gitsin. Keseyi görelim kalp atışını duyalım.

Iyiki varsınız ya 🤗🤗🥰 burayı okuyarak hep bilgilendim umutlandım sevindim 🤗

Sağlıkla ayni zamanlarda bebislerimizi kucağımıza alalım inşallah 😍

Hanımlar bir şey soracağım transfer öncesi içtiğiniz ilaçlar duygusal olarak sizi etkiliyor mu ben iki gündür her şeye ağlar oldum
Vallahı daha opu olmadım yarın olucam ama gonalf çatlatma iğnesi ve gonapeptyl iğnesi oluyordum onlar benım mahfetti🥹duygusallık olarak çöküntüye soktu

Vallahı daha opu olmadım yarın olucam ama gonalf çatlatma iğnesi ve gonapeptyl iğnesi oluyordum onlar benım mahfetti🥹duygusallık olarak çöküntüye soktu
Ben o zaman da böyle olmuştum ama şimdi daha da bir duygusalım
benim opu ile transfer sürecim çok uzadı Mayısta opu oldum inşallah her şey yolunda giderse bu ay ilk defa transfer olacağım

Sabah da yapacağım bakalım🥰 sizin ne zaman kan testi cumartesi mi dediler size de. İnşallah siz de pozitif sonuçlar görüp sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bekleyen herkese nasip etsin Allah inşallah 🤗
Düşünüyor musunuz peki yapmayı? Beni buradaki arkadaşlar cesaretlendirdi pozitif test sonuçları gördükçe 🥰
Kan testi cumartesi benim de. Yarın cesaretimi toplayabilirsem bi test alıp bakayım diyorum 😁 bi yandan da dur dur bekle diyorum. 🙃 aklım çok karışık. Erken gebelik testi dedikleri normal gebelik testinden farklı mı?

Galiba bende yarın vercem Bizim burda sağlık ocağında pazartesi salı Perşembe kan alınıyormuş yarın vermesem mecbur cuma eşimle gitcem eşime de daha söylemedim test yaptığımı çıkarsa sürpriz yaparım ona yarın ya🥰☺️😍
Canım bugün verirsen ama cumartesi tekrar vermen lazım artışı görebilmek için cumartesi de sağlık ocakları kapalı bence cumartesi tekrar verebileceğin bi hastanede ver kanı🙈😍♥️♥️

Kan testi cumartesi benim de. Yarın cesaretimi toplayabilirsem bi test alıp bakayım diyorum 😁 bi yandan da dur dur bekle diyorum. 🙃 aklım çok karışık. Erken gebelik testi dedikleri normal gebelik testinden farklı mı?
Ben farkını bilmiyorum açıkçası buradakiler erken gebelik testi yapmış daha çok. Adetten önce olan sonuç verenden almış eşim. Ayrıca sabah yapılması fark ediyormuş baya. Bundan sonra kan sonuçları takip ederim artık. Allahim cani gönülden istiyorum inşallah pozitif sonuçlar alırsın 🥰🥰 Sabah yaptığım

20220915_063951.jpg

Back