Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Arkadaşlar benim transfer günümü saymazsak 7. Günüm 8 Eylül'de transfer oldum çift embriyo merak ettim normal test yaptım 20 dakika sonra falan hayalet çizgi gördüm emin olamadım. Eczaneye gittim erken gebelik testi yaptım çok afedersiniz ikinci idrar ile böyle çıktı elim ayağım titriyor 16 yıldır bekliyorum ya nolur bişey söyleyin
IMG_20220915_092822.jpg

Arkadaşlar benim transfer günümü saymazsak 7. Günüm 8 Eylül'de transfer oldum çift embriyo merak ettim normal test yaptım 20 dakika sonra falan hayalet çizgi gördüm emin olamadım. Eczaneye gittim erken gebelik testi yaptım çok afedersiniz ikinci idrar ile böyle çıktı elim ayağım titriyor 16 yıldır bekliyorum ya nolur bişey söyleyinEki Görüntüle 3130225
Kuzum benim silik çizgi çıkmış gözünaydın 🥰 Sağlıkla ilerlesin inşallah ❤️🤲🏻 Kan testi günün ne zaman 🥰

Kuzum benim silik çizgi çıkmış gözünaydın 🥰 Sağlıkla ilerlesin inşallah ❤️🤲🏻 Kan testi günün ne zaman 🥰
Yaa Allahım çok şükür ne yapıcağımı şaşırdım şu an. Kan testim 18 Eylül pazara geliyor ama cumartesi yaptırırım sanırım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. İnşallah devamı gelir o kadar uğurlu geldik burası bana 😍😍😍🥰

Çift embriyo transferi yaşla mı alakalı yoksa doktorun mu
Canım bende istedim çift embriyo ama 31 yaşında olduğum için ve ilk tüp bebek olduğu için. Bir emriyo özel birde yani özelde devlette farketmiyormuş yasa gereği çoğul gebeliği engellemek için anne daha rahat etsin diyemiş Dr öğle söyledi

Kızlar iki farklı erken gebelik birinci evet bende var diyorum ama sanki bugün yaptığım daha silik yada yok gibi değil mi

Eklentiler

• IMG_20220915_100939.jpg
    IMG_20220915_100939.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 54
Canım bende istedim çift embriyo ama 31 yaşında olduğum için ve ilk tüp bebek olduğu için. Bir emriyo özel birde yani özelde devlette farketmiyormuş yasa gereği çoğul gebeliği engellemek için anne daha rahat etsin diyemiş Dr öğle söyledi
Anladım teşekkürler hep yaşla alakalı demişler ondan şaşırdım cnm tşkler açıklama için 🥰

Benim de doktorum aynı bilgiyi verdi kuzum çift istedim ben ama dediğin cevapları vererek tek transfer oldu.Eğer olumsuz olursa Çift koyarız dedi .İnşallah olumlu olur tabi 🥰

Kızlar iki farklı erken gebelik birinci evet bende var diyorum ama sanki bugün yaptığım daha silik yada yok gibi değil mi
Kuzum test markasından kaynaklı muhtemelen.Bazı testler dana net gösterirken bazıları çok silik çıkartıyor.Yine çok su içmek de fark eder. Hiç bunun stresine girme kan testinde çok net pozitif göreceğiz inşallah

Erken gebelik testi yap canım genelde 9 7 gibi diyor herkes ama 6 gün pozitif gören oluyor döllenme ile ilgili galiba normal kaset teste çıkmaz daha🥰
Evet kuzum ya ben de dün aldım testleri erken alsam mı diye düşündüm sonra vazgeçtim ama alsaydın çok iyi olurdu sanki 🙃 Pazar günü 8.gün oluyor ilk testi o zaman deniyim en iyisi 💕

Back