Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Evet kuzum ya ben de dün aldım testleri erken alsam mı diye düşündüm sonra vazgeçtim ama alsaydın çok iyi olurdu sanki 🙃 Pazar günü 8.gün oluyor ilk testi o zaman deniyim en iyisi 💕
Pozitifleri yazıp yazıp geçcez buradan inşallah sonra bebek hamilelik postu 🥰inşallah

Ben farkını bilmiyorum açıkçası buradakiler erken gebelik testi yapmış daha çok. Adetten önce olan sonuç verenden almış eşim. Ayrıca sabah yapılması fark ediyormuş baya. Bundan sonra kan sonuçları takip ederim artık. Allahim cani gönülden istiyorum inşallah pozitif sonuçlar alırsın 🥰🥰 Sabah yaptığım

Eki Görüntüle 3130203
Ayy evet burada daha net çıkmış 🤩 hadi inşallah kan sonucun da güzel bir değerle taçlandırır. Çok sevindim canım. Dualarım hepimiz için. Allahın izniyle pozitif sonuçlara🤲🙏

Kızlar ne yapıyorsunuz? Ben çok çok iyiyim çünkü buralar hamiş dolmuş tüm yorumların hepsini okudum inanırmısınız gözlerim doldu 🥹 Rabbim tüm pozitifi gören arkadaşlarımın bebişlerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin 🙏🏻Çok mutlu oldum hepinizi tebrik ediyorum 😍❤️
Canımm güzel haberler alıyoruz hep maşallah darısı başımıza kuzum ❤️ Sen nasılsın neler yapıyorsun 🥰

Back