Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Hiç bilmiyorum kuzum kalcadan yapılan bir tane var onu karşılıyor galiba bir srkadaşım öyle demişti.Benim progestan dex malesef karşılamıyor
Evet görüştüm onuda yazabiliriz ama onu hastanede yaptırmanız lazım dediler
Totoda beze yapıyormuş, zaten memişlerimiz sarkacak bari totom sağlam kalsım dedim ücretli olanı aldım

Ben de 7 eylülde oldum transfer yaptım az önce koydum fotoğraf ben anlamıyorum bana göre olumsuz

Silik bir çizgi var, sanırım bu pozitif demek
Hiç anlamıyorum ki ben. Söz vermiştim kendime cumartesi kan vermeyi bekleyecektim ama deneyeyim dedim 2 tane almış eşim zaten yarin sabah da denerim. Hiçbir şekilde ne ümitlencem ne ümitsiz olacağım. Hayırlısı inşallah diyorum
Var mı sizin elinizde test? Eşim almasa dururdum ama alınca dayanamadım

Hadi inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz canım benim ay benim daha 4. Gün bugün nasıl geçecek bu zaman

Çok net ve kuzum maşallah Ay kaçıncı gün bugün
Yaaa öyle mi diyorsunuz inanın burasını okumasam hic bilemeyeceğim böyle şeyleri ilk kez yaptım. Ben herkesinkine baktım sevindim yorum yapamadım anlamadığımdan

7. Gün canım işten gelince yapmış oldum 1 tane daha var yarın sabah deneyeyim cumartesi zaten kan vereceğim. Çok sol kasık agrim oldu zaten ondan yapmaya karar verdim

Herkesten güzel sonuçlar gelsin inşallah ya. Daha çok yolumuz var sanki ondan sevinemedim ben. Aileler sormasın diye de 3 hafta sonra belli oluyormuş dedim

7. Gün olmasına rağmen silik çizgi çıkmış kuzum tabi ki kan testi en garantisi ama silik de olsa çizgi varsa hamilelik oluyor kuzum Sağlıkla ilerlesin inşallah

Bende gördüm o silik çizgiyi net yani ay gerçekten bu pos bebiş postu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…