- 19 Şubat 2022
- 1.899
- 2.169
- 63
- 35
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Evet görüştüm onuda yazabiliriz ama onu hastanede yaptırmanız lazım dedilerHiç bilmiyorum kuzum kalcadan yapılan bir tane var onu karşılıyor galiba bir srkadaşım öyle demişti.Benim progestan dex malesef karşılamıyor
HahahEvet görüştüm onuda yazabiliriz ama onu hastanede yaptırmanız lazım dediler
Totoda beze yapıyormuş, zaten memişlerimiz sarkacak bari totom sağlam kalsım dedim ücretli olanı aldım
Çok şükür eczane bulmuş canımEstmofem bulabildiniz mi çok zor bulunuyor
Ay kuzum Allah mı söyletti acaba benim daha 4. Gün teste daha çok varÇok şükür eczane bulmuş canımkızlar bu arada waitingformymiracle HasretimsinEvlat E EsrSvm sizleri ve diğer hatırlayamadığım arkadaşlarımı tebrik ediyorum gözünüz aydın Rabbim utandırmasın değerleriniz sağlıklı hayırlı bir şekilde artsın inşaAllah
Çok teşekkür ederim cnm benim Allahım bu duyguyu isteyen bekleyen hepsine nasip etsin inşallahÇok şükür eczane bulmuş canımkızlar bu arada waitingformymiracle HasretimsinEvlat E EsrSvm sizleri ve diğer hatırlayamadığım arkadaşlarımı tebrik ediyorum gözünüz aydın Rabbim utandırmasın değerleriniz sağlıklı hayırlı bir şekilde artsın inşaAllah
Ben de bulamayıp prolutex'i seçtim sabah akşam göbekten vuruyorum totodan daha iyi zannımca hafif ağrı yapıyor o kadar.Kızlarrr sgknın ödediği progesteron iğnesi var mı hiç?progestan ampul ya da prolutex demiş doktorum ama tuzlu geldi azıcık
Canım Allah razı olsunÇok şükür eczane bulmuş canımkızlar bu arada waitingformymiracle HasretimsinEvlat E EsrSvm sizleri ve diğer hatırlayamadığım arkadaşlarımı tebrik ediyorum gözünüz aydın Rabbim utandırmasın değerleriniz sağlıklı hayırlı bir şekilde artsın inşaAllah
Ay kuzum Allah mı söyleti acaba benim daha 4. Gün teste daha çok varÇok şükür eczane bulmuş canımkızlar bu arada waitingformymiracle HasretimsinEvlat E EsrSvm sizleri ve diğer hatırlayamadığım arkadaşlarımı tebrik ediyorum gözünüz aydın Rabbim utandırmasın değerleriniz sağlıklı hayırlı bir şekilde artsın inşaAllah
Eki Görüntüle 3130029Eki Görüntüle 3130023
Merhaba ben de yaptım 5 dakika sonraki hali buydu. Yarın sabah tekrar deneyeceğim
Eki Görüntüle 3130023
Merhaba ben de yaptım 5 dakika sonraki hali buydu. Yarın sabah tekrar deneyeceğim
Ben de 7 eylülde oldum transfer yaptım az önce koydum fotoğraf ben anlamıyorum bana göre olumsuzHerkese merhaba, 7 eylülde dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Sayfayı dün okumaya başladım. Okudukça mutlu oldum, ne güzel pozitif sonuçlar gelmeye başlamış. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum, önceden test yapmaya çekiniyorum ama bi tarafım da bak bak diyo
Silik bir çizgi var, sanırım bu pozitif demekBen de 7 eylülde oldum transfer yaptım az önce koydum fotoğraf ben anlamıyorum bana göre olumsuz
Hiç anlamıyorum ki ben. Söz vermiştim kendime cumartesi kan vermeyi bekleyecektim ama deneyeyim dedimSilik bir çizgi var, sanırım bu pozitif demek
Aiiiyyyy maşallah sübhanallah gelsin pozitiflerEki Görüntüle 3130023
Çok net ve kuzum maşallahEki Görüntüle 3130029
Eki Görüntüle 3130032
Eşimin telefonu daha iyi ondan çektim bir de ama ben anlamiyorum çok hayatımda ilk kez yaptım
Hadi inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz canım benim ay benim daha 4. Gün bugün nasıl geçecek bu zamanHerkese merhaba, 7 eylülde dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Sayfayı dün okumaya başladım. Okudukça mutlu oldum, ne güzel pozitif sonuçlar gelmeye başlamış. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum, önceden test yapmaya çekiniyorum ama bi tarafım da bak bak diyo
Yaaa öyle mi diyorsunuzÇok net ve kuzum maşallahAy kaçıncı gün bugün
7. Gün olmasına rağmen silik çizgi çıkmış kuzum tabi ki kan testi en garantisi ama silik de olsa çizgi varsa hamilelik oluyor kuzumYaaa öyle mi diyorsunuzinanın burasını okumasam hic bilemeyeceğim böyle şeyleri ilk kez yaptım. Ben herkesinkine baktım sevindim yorum yapamadım anlamadığımdan
7. Gün canım işten gelince yapmış oldum 1 tane daha var yarın sabah deneyeyim cumartesi zaten kan vereceğim. Çok sol kasık agrim oldu zaten ondan yapmaya karar verdim
Herkesten güzel sonuçlar gelsin inşallah ya. Daha çok yolumuz var sanki ondan sevinemedim ben. Aileler sormasın diye de 3 hafta sonra belli oluyormuş dedim
Bende gördüm o silik çizgiyi net yani ay gerçekten bu pos bebiş postu olduYaaa öyle mi diyorsunuzinanın burasını okumasam hic bilemeyeceğim böyle şeyleri ilk kez yaptım. Ben herkesinkine baktım sevindim yorum yapamadım anlamadığımdan
7. Gün canım işten gelince yapmış oldum 1 tane daha var yarın sabah deneyeyim cumartesi zaten kan vereceğim. Çok sol kasık agrim oldu zaten ondan yapmaya karar verdim
Herkesten güzel sonuçlar gelsin inşallah ya. Daha çok yolumuz var sanki ondan sevinemedim ben. Aileler sormasın diye de 3 hafta sonra belli oluyormuş dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?