Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Akşam iş çıkışı nöbetçi eczaneden alacağım alınca dayanamam herhalde 😄 sabaha kadar dayanmaya çalışırım inşallah hem de 8. Gün olmuş olur bakalım. Ben de yapmam diyordum hatta buraya da öyle yazmıştım ama cumartesi zaten kan vereceğim yapayım 1 kere 🙈

HasretimsinEvlat HasretimsinEvlat ben de yapayım sizlerden cesaret aldım inşallah ben de güzel haberler paylaşırım 🥰🥰
Amin inşallah cnm İnanlı her dua ettiğim de bu süreçte olan herkese ve isteyen herkese ediyorum gerçekten çeken bilir Allahım gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı edip nasip etsin bize🥰❤️😍🤲

Kızlar dayanamadım ben yine ikinci idrar ile erken gebelik testi yaptım sİzce nasıl durum 5 günüm bugün

Eklentiler

• IMG_20220914_111606.jpg
    IMG_20220914_111606.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 52
Akşam iş çıkışı nöbetçi eczaneden alacağım alınca dayanamam herhalde 😄 sabaha kadar dayanmaya çalışırım inşallah hem de 8. Gün olmuş olur bakalım. Ben de yapmam diyordum hatta buraya da öyle yazmıştım ama cumartesi zaten kan vereceğim yapayım 1 kere 🙈

HasretimsinEvlat HasretimsinEvlat ben de yapayım sizlerden cesaret aldım inşallah ben de güzel haberler paylaşırım 🥰🥰
Bende gebelik testi aldım pazar sabahı 8. Gün cesaretim olursa yaparım kuzum ☺️ Sonucunu at muhakkak hadi pozitifle gel 😍

Back