- 16 Eylül 2021
- 399
- 506
- 33
- 28
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Valla o heyecanla yazdım işteBen yazmadım bile doktoruma kan testi yaptırınca yazarım inş diye![]()
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla o heyecanla yazdım işteBen yazmadım bile doktoruma kan testi yaptırınca yazarım inş diye![]()
İşte 4 saattir o testi atmak için bir türlü atamadım yaaAy şimdi gördümTestini atsana kuzum ya nasıl çıkıyor
Allah'ım bize de nasip olur mu acaba
![]()
Senin atamadığını gördüm kuzum sonuçta sen gördüm çift çizgiyi çok şükür şimdi sabırla kan testini bekle bakalımİşte 4 saattir o testi atmak için bir türlü atamadım yaa![]()
Bilemedim ki çok korkuyorum olumsuz bir sonuç alırsam diyeBizim 5.gün embriyosu 5.günde çıktıysa sen de canım 7.gün yap çıkar inş
Ay çok teşekkür ederim gerçekten heyecanı ayrı birşey inşallah devamı da öyle olur yaa 7 yılın bı birikimi var duramıyorum yerimde valla yaSenin atamadığını gördüm kuzum sonuçta sen gördüm çift çizgiyi çok şükür şimdi sabırla kan testini bekle bakalım![]()
Ben de ilk transferimde dayanamayıp 6. Gün idrar testi yapmıştım. Hem de erken gebelik Testi değildi. Şişlikte olsa çift çizgi çıkmıştı. Sonuç hamileydim ve sonuç olarak kızım şu an iki yaşına girdi.Cuma günü 6cı gün ve çift embiriyo
İnşallah sağlıkla kucağına alcaksın canım benimAy çok teşekkür ederim gerçekten heyecanı ayrı birşey inşallah devamı da öyle olur yaa 7 yılın bı birikimi var duramıyorum yerimde valla ya![]()
Bu benBilemedim ki çok korkuyorum olumsuz bir sonuç alırsam diye
5.gün embriyosu 5.gün yaptım canım, ay valla bi cesaret gelip yapmıştım ama çıkmasa da erken diye kendimi hazırlamıştım kuzumEn güzelini yapmışsın kuzum kan testini görmeden şüpheye düşüyor doktorlar.Senin kaçıncı gün embriyosu bir de kaçıncı gün yapmıştın kuzum.Ben de idrarda baksam mı acaba 5 gün sonra falan oldum ama korkudan yapamam heralde![]()
Yukarılarda var kuzum atmıştım testiAy şimdi gördümTestini atsana kuzum ya nasıl çıkıyor
Allah'ım bize de nasip olur mu acaba
![]()
Yanılma olmaz bence çatlatma iğnesi yoksa olmaz yanılma kolay kolayEvet benim de cuma günü kan vermem lazım ama testi yaptığım gibi çift çizgi çıktı bı Sabah ilk idrar değildi yanılma olur mu çok korkuyorum acaba yanılma olur mu diye yaa![]()
Sanırım ikinci çizgiyi an itubari ile gördümBu ben![]()
Süpersin valla kuzum ya ama çok şükür şimdi senin için beklemesi daha güzel pozitif gördüğün için5.gün embriyosu 5.gün yaptım canım, ay valla bi cesaret gelip yapmıştım ama çıkmasa da erken diye kendimi hazırlamıştım kuzum
Ay silik çizgiii
Ay çok teşekkür ederim böyle mesajlar görünce içime su serpiliyor yasaBen de ilk transferimde dayanamayıp 6. Gün idrar testi yapmıştım. Hem de erken gebelik Testi değildi. Şişlikte olsa çift çizgi çıkmıştı. Sonuç hamileydim ve sonuç olarak kızım şu an iki yaşına girdi.
Cuma gününe kadar kalınlaşır Allah'ın izniyle kuzum 4 gün var arada .Rabbim inşaallah tedavini hayırlı ve olumlu kılsınBugün doktora gittim kızlar rahim kalınlığı 7.4 olmuş, cuma günü tekrar gideceğim. İnşallah 8 i geçer. Yoksa transferim iptal olabilir. Dua edin bana da.
Ay inşallahYukarılarda var kuzum atmıştım testi
Yarın bi daha yapıcam daha da belirmiştir inş![]()
Yok cnm yumurta toplanacağı akşam yaptım onun üstünden iki ay geçtiYanılma olmaz bence çatlatma iğnesi yoksa olmaz yanılma kolay kolay