- 16 Eylül 2021
- 399
- 506
- 33
- 28
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Canım bugün test yaptım resmi buraya nasıl yükleye bilirimAnladım canım sen sor yine de doktoruna
Benim adeti 1.gün kabule edersek 19.günü transferim oldu canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bugün test yaptım resmi buraya nasıl yükleye bilirimAnladım canım sen sor yine de doktoruna
Benim adeti 1.gün kabule edersek 19.günü transferim oldu canım![]()
Dosya ekle'ye basıp yükleyebilirsiniz.Canım bugün test yaptım resmi buraya nasıl yükleye bilirim
Yapıyorum olmuyor ya 1saat ugrasyrmDosya ekle'ye basıp yükleyebilirsiniz.
Mesaj yazdığımız yerde güneş ve dağ resmi varya oraya tıklayıp deneyin bende yeni gördümYapıyorum olmuyor ya 1saat ugrasyrm
Canım dosya ekle diye bir yazı var oradan yükleyebilirsinCanım bugün test yaptım resmi buraya nasıl yükleye bilirim
Cevapla de bir yoruma sonra resimdeki gibi dosya ekle kısmına tıkla canım .Galeriden resmi seç ve cevapla deCanım bugün test yaptım resmi buraya nasıl yükleye bilirim
Yapamadım ya uyuz oldumCevapla de bir yoruma sonra resimdeki gibi dosya ekle kısmına tıkla canım .Galeriden resmi seç ve cevapla de
Allah Allah niye olmuyor kiYapamadım ya uyuz oldum
Çift çizgi çıktı doktor biraz modeli mi bozdu erken dedi yaCanım dosya ekle diye bir yazı var oradan yükleyebilirsin
Kan testi günün ne zaman canım ? Bir de transferden kaç gün sonra testi yaptınÇift çizgi çıktı doktor biraz modeli mi bozdu erken dedi ya
Cuma günü 6cı gün ve çift embiriyoKan testi günün ne zaman canım ? Bir de transferden kaç gün sonra testi yaptınÇift çizgi çıktıysa hamilesin bozma morelini 2 kat artmasını bekliyor ya doktorlar ondan erken demiştir
Canım ne güzel çift çıkmış işte hayırlı olsunÇift çizgi çıktı doktor biraz modeli mi bozdu erken dedi ya
Bizim 5.gün embriyosu 5.günde çıktıysa sen de canım 7.gün yap çıkar inşKızlar 3. Gün embriyosu transferi olup erken gebeligi kandan ne kadar önce yapayım ne zaman çıkar
Ben yazmadım bile doktoruma kan testi yaptırınca yazarım inş diyeKan testi günün ne zaman canım ? Bir de transferden kaç gün sonra testi yaptınÇift çizgi çıktıysa hamilesin bozma morelini 2 kat artmasını bekliyor ya doktorlar ondan erken demiştir
Canım ben 5. Gün embriyo transferi oldum 10 gün sonra yap dedi doktorum sen de transferden 12 gün sonra bence garanti olsunKızlar 3. Gün embriyosu transferi olup erken gebeligi kandan ne kadar önce yapayım ne zaman çıkar
En güzelini yapmışsın kuzum kan testini görmeden şüpheye düşüyor doktorlar.Senin kaçıncı gün embriyosu bir de kaçıncı gün yapmıştın kuzum.Ben de idrarda baksam mı acaba 5 gün sonra falan oldum ama korkudan yapamam heraldeBen yazmadım bile doktoruma kan testi yaptırınca yazarım inş diye![]()
Ay şimdi gördümBizim 5.gün embriyosu 5.günde çıktıysa sen de canım 7.gün yap çıkar inş
Evet benim de cuma günü kan vermem lazım ama testi yaptığım gibi çift çizgi çıktı bı Sabah ilk idrar değildi yanılma olur mu çok korkuyorum acaba yanılma olur mu diye yaaCanım ne güzel çift çıkmış işte hayırlı olsun
Erken zaten ben kan testine ayın 15nde gidicem o zaman test tarihim transfer sonrası 10.gün yani ondan erken demiştir