Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Allah razı olsun canim...neden verdi bende bilemedim.arastirdikca başka şeyler için kullanılıyor yazıyor tereddütle kaldim
Benım de asılamam negatif cıkınca tekrar tedaviye baslamadan rahim duvarını biraz temizlemek için vermişti, progesteronum yüksek cıkmıstı, yani sadece dogum kontrol hapı olarak dusunmeyın

Benım de asılamam negatif cıkınca tekrar tedaviye baslamadan rahim duvarını biraz temizlemek için vermişti, progesteronum yüksek cıkmıstı, yani sadece dogum kontrol hapı olarak dusunmeyın
Banada kist olmasın diye dedi doktor..hiç icmemistim doğum kontrol birde çocuk için uğraşıyorum tedirgin olmuştum .doktor diyince içiyorum bakalım...asilamada yakındır inşallah olurr🙏🙏

Ne dedi doktorun canım? Bir ay sonra mı başlayacaklar tedaviye.. şimdi kızlar yazmış bant varmış kalınlaşma için aklıma sen geldin ki mesajını gördüm ☹️☹️
Canım bende dedim bant alalım hocam dedemi geçen ay histeriskopi olduğun için rahimde bu ay kalınlaşma olmayabilir yani rahimle oynadım sonuçta bu normal dedi 7.8 mm felan dedi
Aman canım ne yapalım önümüzdeki ay olsun

Canım bende dedim bant alalım hocam dedemi geçen ay histeriskopi olduğun için rahimde bu ay kalınlaşma olmayabilir yani rahimle oynadım sonuçta bu normal dedi 7.8 mm felan dedi
Aman canım ne yapalım önümüzdeki ay olsun
Aaa histeriskopi etkisi di mi.. ben de hep herşey iyi giderse aralıkta transfer olur diyorum demek ki benim de ocağa kayabilir büyük ihtimal..
tabi canım en garanti en sağlıklı ne zamansa o zaman olsun bir ay nedir ki ☺️

balkiz12345 balkiz12345 , waitingformymiracle waitingformymiracle Kızlar napıyosunuz hafta sonu pek giremedim nasıl gidiyor bebişlerinizle hayat😍 ?
Kuzum benim haftasonum mide bulantısı ve ağrılarla geçti o kadar kötü oldum ki acile gittik serum takıldı su içemediğim için, öyle olunca kan testimi bugün verdim bakalım haber bekliyoruz şimdi

Kuzum benim haftasonum mide bulantısı ve ağrılarla geçti o kadar kötü oldum ki acile gittik serum takıldı su içemediğim için, öyle olunca kan testimi bugün verdim bakalım haber bekliyoruz şimdi
Çok geçmiş olsun kuzucum taze transfer miydi senin ? Bi de normalde test tarihi ne zamandı ki senin idrar testin pozitif çıkalı baya oldu çok güzel bir değer çıkar kuzum Allah’ın izniyle 🙏🏻❤️ Taze transferde o kadar hormonun üzerine hamile kalınca böyle olabiliyor cnm ama bence taze transferde de şans daha yüksek oluyor gibi geliyor hamile kalma açısından . Tez zamanda sağlığına kavuşursun inş kuzum

Kuzum çok geçmşm olsun şimdi nasılsın ? Hadi inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz umut ol bize ❤️

Allahın izniyle pozitif kuzum tabi ki kan sonucu en garantisi ama en azından stresin azalmıştır .Ben de 3 yıl silik de olsa şu çizgiyi görmeyi o kadar hayal ettim ki bu bile çok güzel bence
Valla gerçekten dediğin gibi ayrı bı mutluluğu var bende 7 yıl bu çizgiyi görmedim görünce evin içinde bı Sağa bı sola gidip geliyordum o kadar ki ayrı bı duyguymus inşallah sonuda öyle olur 🥰☺️🤲❤️

Çok geçmiş olsun kuzucum taze transfer miydi senin ? Bi de normalde test tarihi ne zamandı ki senin idrar testin pozitif çıkalı baya oldu çok güzel bir değer çıkar kuzum Allah’ın izniyle 🙏🏻❤️ Taze transferde o kadar hormonun üzerine hamile kalınca böyle olabiliyor cnm ama bence taze transferde de şans daha yüksek oluyor gibi geliyor hamile kalma açısından . Tez zamanda sağlığına kavuşursun inş kuzum
Evet aşkım taze transfer hafif ohss vardı doktor dedi hamile olursan biraz artar yine de istiyor musun diye ben istedim her şeye rağmen kendimi hazırlamıştım güya ama bu öide bulantısı beni benden aldı gerçekten 😢

Back