Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Evet benim de cuma günü kan vermem lazım ama testi yaptığım gibi çift çizgi çıktı bı Sabah ilk idrar değildi yanılma olur mu çok korkuyorum acaba yanılma olur mu diye yaa🤨
Çift çizgi çıktıysa yanılma olmaz kuzum çok sevindim maşallah rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin 🙏🏻🧿 Pozitifi görenler olarak bizlere de dua edin arkanızdan gelelim inş 😍❤️

Yaa ne güzel gidiyor bu topik maşallah maşallah rabbim nazarlardan saklasın 😍🧿sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin cnm darısı hepimizin başına inş ❤️😍🙏🏻
Ayyy amin aminnnn inşallah yarabbim 🙏 ben şoktayım öylesine yapım dedim silik çıktı çıkmaz erken diyotdum ama erken gebelik alıp yarın yapacağım tekrar

Çift çizgi çıktıysa yanılma olmaz kuzum çok sevindim maşallah rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin 🙏🏻🧿 Pozitifi görenler olarak bizlere de dua edin arkanızdan gelelim inş 😍❤️
Etmez miyim cnm inşallah Allahım bu süreçte olup ve evlat hasreti olanların hepsine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder sanada sen transfer olmuşmsn cnm

Etmez miyim cnm inşallah Allahım bu süreçte olup ve evlat hasreti olanların hepsine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder sanada sen transfer olmuşmsn cnm
Kuzum benim biyopsi alınıp genetiğe gitti embriyolar onun için donduruldu . Bi dahaki reglimle transfer olacak nasipse . Benim sürecimle aynı süreçte olan E EsrSvm in transferi oldu onu hatırlıyorsundur sen . Rabbim hepimize nasip etsin inş 🥰❤️Siz önden ben arkanızdan inş 🙏🏻

Kuzum benim biyopsi alınıp genetiğe gitti embriyolar onun için donduruldu . Bi dahaki reglimle transfer olacak nasipse . Benim sürecimle aynı süreçte olan E EsrSvm in transferi oldu onu hatırlıyorsundur sen . Rabbim hepimize nasip etsin inş 🥰❤️Siz önden ben arkanızdan inş 🙏🏻
Amin inşallah bu sayfa hepinize hayırlı olur inşallah gönlümüzden geçen Allahım hayırlı kılıp nasip eder bizlere 🤲❤️🐣

Ay çok teşekkür ederim gerçekten heyecanı ayrı birşey inşallah devamı da öyle olur yaa 7 yılın bı birikimi var duramıyorum yerimde valla ya💓🤲🤲☺️
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir gebelik gecirirsin sağlıkla. Kucağına alırsın 🥰🥰 kaçıncı gün embriyosuydu?? kaçıncı günü test yaptın transferin??bide kaset testmi yaptın yoksa erken gebelikmi 🤭

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir gebelik gecirirsin sağlıkla. Kucağına alırsın 🥰🥰 kaçıncı gün embriyosuydu?? kaçıncı günü test yaptın transferin??bide kaset testmi yaptın yoksa erken gebelikmi 🤭
Çok Saol Allah razı olsun 5ci gün çift embriyosu transferi erken gebelik testi yaptım cnm❤️☺️

Arkadaşlar bende bugün kontrole gittim rahim kalınlığı 13 m mükemmel tam istediğimiz gibi dedi sadece estrofem kullanıyordum duphaston ve lutunis tablet ekledi Perşembe günü Rabbim nasip ederse bir tane 2. Gün iki hücreli embriyo transferim var 😍 Allah yardımcımız olsun her aşaması stresli bir durum İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz 🤲

Benim üç ay sürdü ilk adetim 3 günü kontrole gittim iğne ilaç falan verdi yumurta için sonra muayene gittim herşey yolundaydı yumurtalarım toplandı o ay bı daha adetimi beklediler bidaha âdet oldum bu sefer ilaçlarımı değiştirip rahim kalınlaşması için ilaç verildi sonra transfer günü aldım 6 Eylül'de transferm oldu cnm adetime de 12 gün vardı transfer yapıldığın da
çok teşekkür ederim 😻

Benim de 20 si gibi regl olunca başlayacak dondurulmuş embriyolarımla transfer sürecim cnm ben de merak ediyorum biraz araştırdım kişiden kişiye değişiyormuş ama ortalama reglinin 15 ile 20. Günü arası transfer oluyormuş sanırım
çok sağol canım inşallah pozitifleri görürüz ♥️♥️

Canım hayırlı olsun öncelikle bu sefer güzel sonuçların olur inş 😍
Ben de şuan transfer için ilaç kullanıyorum pztesi muayane randevum var rahim kalınlığını kontrol edecek doktorum diğer haftada nasipse transfer olacak inş hem çok heyecanlı hem de biraz korkuyorum sonuç ne olur vs diye ama inş Allah hepimizin yüzünü güldürecek hayırlı sonuçlar aldırmayı nasip eder 😍🥰🙏🏻
IMG-20220912-WA0001.jpeg
IMG-20220912-WA0001.jpeg

Back