- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
YaaaaaaAy resmen gece hiç uyuyamadım ve sonuç Kızlarrrrr
Ama karnım ağrıyor hala
balkiz12345 @EsrSvm
Eki Görüntüle 3127879
Bende 8 Eylül'de transfer oldumGünaydın 3 eylülde olmadı malesef. 8 Eylül de transfer oldum yani dün hayırlısı inşallah hakkımızda
Hangi ilacı şuan kullanıyorsnzBenim de bu ay transferim olucak Allah’ın izniyle adet olmayı bekliyorum ilaçtan sonra oluyormuşum galiba ilacımın bitmesine 3 gün kaldı adetten hemen sonra transfer oluyor mu yoksa ilaç kullanıp ondan sonramı olucam bilgisi olan varmı
Bende pazartesi günü gideceğim sanırım adetin 2 ya da 3. günü transfer için rahmi hazırlamak için iğne ve ilaç veriyorlar rahim kalınlığı uygun olduğu zamanda transfer oluyorBenim de bu ay transferim olucak Allah’ın izniyle adet olmayı bekliyorum ilaçtan sonra oluyormuşum galiba ilacımın bitmesine 3 gün kaldı adetten hemen sonra transfer oluyor mu yoksa ilaç kullanıp ondan sonramı olucam bilgisi olan varmı
MasallahAy resmen gece hiç uyuyamadım ve sonuç Kızlarrrrr
Ama karnım ağrıyor hala
balkiz12345 @EsrSvm
Eki Görüntüle 3127879
Bi gebeliği görelim ilk üç ay kullanman gerekir ama duruma göre yine konuşucaz dedi bana da kuzum doktorBen de 3 kere alıyorum kuzum, doktora sordun mu ilaçları ne zaman bırakmayla ilgili bana 3 ay devam dedi sanırım duphastonu yavaş yavaş bıraktıracakmış diğerleri devam edecekmiş ama sonuç kesinleşince konuşuruz onu dedi
Ah iyi bari bize özel bir şey değilmişNormal yolla hamile kalsan da böyle yavrum . Hcg değerinin 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor sağlıklı bi gebelik için
Vitaminler ve aspirin birde cyclo die bir ilaç siz pekiHangi ilacı şuan kullanıyorsnz
Ben transfer den önce Estrofem Ecopirin progestan fitil vinelac tablet progestan iğne göbektn bide folbiol kullandım daha da kullanıyorum cnmVitaminler ve aspirin birde cyclo die bir ilaç siz peki
Ne güzel hayırlı haberler alalım inşallahBende 8 Eylül'de transfer oldum
Amin inş kuzummYaaaaaahayırlı olsun kuzumm kaçıncı gün test yaptın
Dondurulmuş embriyo dimi rahim Dinlendirmede mi kullanıyorsunuz bu ilaçları gününüz bellimi benim henüz günüm belli değil adetliyken gittiğim demi vericek AcabaBen transfer den önce Estrofem Ecopirin progestan fitil vinelac tablet progestan iğne göbektn bide folbiol kullandım daha da kullanıyorum cnm
Bende bu ay dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi olacağım inşaAllahKızlar merhaba bende 3. Gün embriyosu transferi oldum pazartesi günü bugün 5.gun
Evet dondurulmuş 5ci gün embriyosu rahim bir adet dinlendirildi 2ci adette gittiğimde ilaçları verdiler ve kullanmaya başladımDondurulmuş embriyo dimi rahim Dinlendirmede mi kullanıyorsunuz bu ilaçları gününüz bellimi benim henüz günüm belli değil adetliyken gittiğim demi vericek Acaba
İnş kuzumm inşBende öyle yapıcam kuzum inşallahçok garip hissediyorum Rabbim inşallah nasip eder kuzum benim
Bende bu ay dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi olacağım inşaAllahregl olmamı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?