- Konu Sahibi waitingformymiracle
Kaç gün sürdü ilaçlar acaba benim bu aya yetişir mi acabaEvet dondurulmuş 5ci gün embriyosu rahim bir adet dinlendirildi 2ci adette gittiğimde ilaçları verdiler ve kullanmaya başladım
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün sürdü ilaçlar acaba benim bu aya yetişir mi acabaEvet dondurulmuş 5ci gün embriyosu rahim bir adet dinlendirildi 2ci adette gittiğimde ilaçları verdiler ve kullanmaya başladım
19 gün içtim zaten ilaçlar bitmeden transfer yapılıyor cnmKaç gün sürdü ilaçlar acaba benim bu aya yetişir mi acaba![]()
Anladım Allah sağ Salim kucağınıza Almayı nasip etsin inşallah pozitifleri görürüz19 gün içtim zaten ilaçlar bitmeden transfer yapılıyor cnm
Ben progestan dex iğne sabah akşam , estrofem ve lutinus fitili de sabah öğle akşam kullanıyorum canımHangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba benim de adetten sonra transfer olucak![]()
Ben progestan dex iğne sabah akşam , estrofem ve lutinus fitili de sabah öğle akşam kullanıyorum canım
Gününüz bellimi acabaBen progestan dex iğne sabah akşam , estrofem ve lutinus fitili de sabah öğle akşam kullanıyorum canım
Dün transfer oldum kuzum nasip olursa 20 Eylül test günümGününüz bellimi acaba![]()
Ayy hadi insallahDün transfer oldum kuzum nasip olursa 20 Eylül test günüm![]()
Amin Allah razı olsunAnladım Allah sağ Salim kucağınıza Almayı nasip etsin inşallah pozitifleri görürüz![]()
Merhaba canim bende dün transfer oldum hakkımızda hayırlısı inşallahDün transfer oldum kuzum nasip olursa 20 Eylül test günüm![]()
Ay inşallah Güzel haberlerizi alırızDün transfer oldum kuzum nasip olursa 20 Eylül test günüm![]()
Yaa çok sevindim aynı gün olmuşuzMerhaba canim bende dün transfer oldum hakkımızda hayırlısı inşallahnasıl geçiyor neler yapıyorsun
Merhaba canim bende dün transfer oldum hakkımızda hayırlısı inşallahnasıl geçiyor neler yapıyorsun
Canımcım yazılanlardan okumuştum, nar suyu çoketki ediyormuş. Araştırsana bir kaç şey daha yazıyorlardı, bir kaç gün denersin belki..Yok estrofem kullaniyrm sadece Baska ne kullanılır
İnsalh güzel sonuçlar al sende
Yaa çok sevindim aynı gün olmuşuzMümkün mertebe dinleniyorum canım arada kalkıp kısa yürüyüşler yapıyorum o kadar.Dün geçe adan sancısı saplandı birden ilk gün tam kanama başlarken olan ağrı korkarak uyandım tuvalete gittim sonra geçti.Hafif hafif ağrılarım oluyor kuzum pozitif düşünmeye çalışıyorum.Çay kahve içmiyorum kuzum kabız olmamaya çalışıyorum sağlıklı şeyler tüketmeye çalışıyorum böyle kuzum
Sen neler yapıyorsun ?
Amin canım benim inşallahbende annemlerdeyim dün lavabo yürüyüşleri dışında kalkmadım pek. Bugün biraz daha rahatım kafa olarak biraz yatıyorum biraz oturuyorum kalkıp bi yürüyorum. Hergun bir avuç Çiğ badem, 1 bardak kefir ve ceviz yumurta mutlaka tüketiyorum. Bugün akşam evime dönüyorum insallah evime gidince daha rahat olurum doktoruma sordum ucak yolculuğu için izin verdi zaten salı günüde iş başı yapmak zorundayım artik rabbime emanet
nasip bakalim canım
İnşallah Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin![]()
Amin inş kuzumm
5.gün yaptım kuzum
3 gün 2 transfer benim canım Allah izin verirse 22 EylülAmin canım benim inşallahBen de 1 hafta izin aldım iş yerinden dinlenmek istedim bu süreçte senin test günün ne zaman
Kizz inan ki bişey bulamadım doktorum nar suyu iç dedi onu yapıyorum ama başka bişey bulamadimCanımcım yazılanlardan okumuştum, nar suyu çoketki ediyormuş. Araştırsana bir kaç şey daha yazıyorlardı, bir kaç gün denersin belki..
Bende çalışmak zorundayım korkuyorum açıkçası sonucu etkiler die kaç gün sonra çalışmaya başlıcaksınızbende annemlerdeyim dün lavabo yürüyüşleri dışında kalkmadım pek. Bugün biraz daha rahatım kafa olarak biraz yatıyorum biraz oturuyorum kalkıp bi yürüyorum. Hergun bir avuç Çiğ badem, 1 bardak kefir ve ceviz yumurta mutlaka tüketiyorum. Bugün akşam evime dönüyorum insallah evime gidince daha rahat olurum doktoruma sordum ucak yolculuğu için izin verdi zaten salı günüde iş başı yapmak zorundayım artik rabbime emanet
nasip bakalim canım
İnşallah Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin![]()
R rozalin09 G guncemujganBende çalışmak zorundayım korkuyorum açıkçası sonucu etkiler die kaç gün sonra çalışmaya başlıcaksınız