- 16 Mart 2022
- 307
- 332
- 23
- 26
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Ayyy Sezen aşkım sen iyi ki varsın burada yaaa seni çok seviyom kız hep bi umut veriyorsun Allah razı olsun canım benimmKuzum 2 gün öncekinden daha belirgin ama . Zaten hcg 1000 lere falan geldiğinde koyu çıkar . Hele ki 100 e kadar olan değerlerde çok çok silik çıkması çok normal . Daha bugün senin 7. Günün . 5.günde mesela 25 Li bi değerse şimdi 50 Li bi değerde . Çok bi koyulukta çıkması anormal olur .
Amin inşallah kuzum benim Rabbim yardımcımız olsun inşallahAh kuzum hayırlısı ile koyulsunlar inş çok sevindim bol bol dua edelim
16 Eylül de benim test günüm cnmTest gününü ne zaman dediler size? Benim 7 Eylül transfer 17 Eylül test günü dediler
Canım ne kadar erken o kadar iyiKızlar Yarın 9 da olacakmış transfer 11 den 9 a çekmişler dularınızı eksik etmeyin çok ama çok heyecanlıyım
Canım kişiden kişiye değişen bir süreç ilaçlara nasıl tepki verdiğine bağlı ben bir hafta yumurta geliştirmek için hergün iğne oldum karından. Opudan 34-36 saat önce de çatlatma iğnesi oluyorsun o da karından yine. Ondnan sonra doktor bana progestan hap verdi ve kan sulandırmak için bi iğne yazdı yine. Böyle…Merhaba hanımlar benimde adetim olursa inşallah bende transfer tedavisine başlayacağım merak ettiğim bir konu var adetin ikinci günü transfer için başlanan tedavi ortalama kaç gün sürüyor ve her gün iğne kullanılıyor mu ?
Ay kuzum benim sen de iyi ki varsın canımmmmAyyy Sezen aşkım sen iyi ki varsın burada yaaa seni çok seviyom kız hep bi umut veriyorsun Allah razı olsun canım benimmBi kan versem rahatlarız artık hepimiz
İnşallah ya gelsin şu pazartesi artıkAy kuzum benim sen de iyi ki varsın canımmmmAllah hepimizden razı olsun vallahi birbirimize destek veriyoruz Umut oluyoruz Evet kanı görünce rahatlarız inş o zaman da 2. Güne gelene kadar ay 2 katına katladı mı acaba der der durursun
5 üzeri pozitif sayılıyor yavrum ama muhtemelen ya 100 e yakın ya da biraz üstü çıkar herhalde kişiden kişiye göre de değişir hatta bebeğin cinsiyetine göre bile değişiyor kuzum . Mesela erkek bebeklerin daha çok hcg si artıyor , kız bebekler daha yavaş katlıyor gibi gibi . Zaten en önemli olan şey 2 günde 2 katına katlaması başka da bişey değil kuzumİnşallah ya gelsin şu pazartesi artıkayy bi de o var demi? Pek kan verdiğimizde kaç çıkması lazım nasıl anlıyorlar pozitif mi kuzum?
Yaaa ne kadar ilginçmiş ilk kez duyuyorum5 üzeri pozitif sayılıyor yavrum ama muhtemelen ya 100 e yakın ya da biraz üstü çıkar herhalde kişiden kişiye göre de değişir hatta bebeğin cinsiyetine göre bile değişiyor kuzum . Mesela erkek bebeklerin daha çok hcg si artıyor , kız bebekler daha yavaş katlıyor gibi gibi . Zaten en önemli olan şey 2 günde 2 katına katlaması başka da bişey değil kuzum
Darısı hepimizin başına olsun benim 4 tane gitmişti bi tanesinin kromozomları bozuk çıktı üç tane kaldı üç tanenin iki tane transfer oldu dediğim gibi iki Eylül de dayamayıp bugün beta baktırdık sonuç 118 çıktı içini kalbini gönlünü ferah tut ben bugün ilk kez tattm bu duyguyu rabbim sonunu güzel eylesin inşallahYa benim de iki embriyom genetiğe gidecek , aslında testlerimizde genetik problemimiz yok ama daha önce çok düşüğüm olduğu için önlem amaçlı gidecek ama korkuyorum olumsuz sonuç gelir diye . Mesajın bana nasıl umut oldurabbim sana sımsıkı tutunmalarını nasip etsin . Darısı da başıma olsun inş canım
Adetten sonra ki kaçıncı günde transfer yapıldı. Sorumu yanlış sormuşum.Dondurulmuş embriyo transferi yapılan kişilere sorum olacak. Adetin kaçıncı günü transfer yapıldı?
19.canımDondurulmuş embriyo transferi yapılan kişilere sorum olacak. Adetin kaçıncı günü transfer yapıldı?
Cevap yazdığınız için tşk ederim.19.canım
Çok teşekkür ederim kuzumCanım ne kadar erken o kadar iyiÇok çok aşırı su içme sakın biraz doluluk olsa yeterli dedi benim doktorum. Tadını çıkar dünyanın en güzel anı bence Dualarımız seninle
Ay silik çizgi varAy resmen gece hiç uyuyamadım ve sonuç Kızlarrrrr
Ama karnım ağrıyor hala
balkiz12345 E EsrSvm
Eki Görüntüle 3127879
Kan testi günün ne zaman kuzumAy resmen gece hiç uyuyamadım ve sonuç Kızlarrrrr
Ama karnım ağrıyor hala
balkiz12345 E EsrSvm
Eki Görüntüle 3127879
Amin canım aminnnAy silik çizgi varBu post da herkes Hamile kalsın Allah'ım çok ama çok Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?