- Konu Sahibi waitingformymiracle
Kızlar Yarın 9 da olacakmış transfer 11 den 9 a çekmişler dularınızı eksik etmeyin çok ama çok heyecanlıyım ![Two hearts :two_hearts: 💕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f495.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
![Two hearts :two_hearts: 💕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f495.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum Rabbim yardımcın olsun dualarımız seninleKızlar Yarın 9 da olacakmış transfer 11 den 9 a çekmişler dularınızı eksik etmeyin çok ama çok heyecanlıyım![]()
Amin kuzum benim Allah razı olsunKuzum Rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle![]()
Hayırlısı inşallah hersey yolunda giderKızlar Yarın 9 da olacakmış transfer 11 den 9 a çekmişler dularınızı eksik etmeyin çok ama çok heyecanlıyım![]()
Üzülme önemli olan bir tane döllenen yumurta herkes bir tane ile hamile kalıyorBen bugün opu oldum ve sadece 2 yumurta toplandı. Çok üzgünüm. İnşallah kalitelidirlerz
5 sefer pes peşe yumurta toplattim her birinden 2 3 yumurta son 3 tedavim hic döllenme dahi olmadı şuan 2 tane 3. Gün embriyosu transfer oldum ve sonuç bekliyorum. Tedavi iğne boşa gitti diye bende düşündüm hep ama vardır bir hikmet sebep olumlu düşün ya hiç yumurta olmasa . Beslenmene dikkat et canm 0.5 amh korkunç bir değer değilDestekleriniz çok güzel çok teşekkürederim. Bugün aradım bşr tanesi gitmiş diğeri döllenmiş beklicez şimdi. Ama orta kalite dedi pek umudum yok açıkcası. O kadar iğne boşa gitti gibi geliyor
Evet öyle ama orta kalite demeleri de beni umutsuzlaştırdı. İnşallah güzel ilerlerÜzülme önemli olan bir tane döllenen yumurta herkes bir tane ile hamile kalıyor
Yaaa canım inşallah sağlıkla sıhhatle güzel haberlerini duyarız inşallah5 sefer pes peşe yumurta toplattim her birinden 2 3 yumurta son 3 tedavim hic döllenme dahi olmadı şuan 2 tane 3. Gün embriyosu transfer oldum ve sonuç bekliyorum. Tedavi iğne boşa gitti diye bende düşündüm hep ama vardır bir hikmet sebep olumlu düşün ya hiç yumurta olmasa . Beslenmene dikkat et canm 0.5 amh korkunç bir değer değil
Walla istediği kalite de olsun Allah ol dedikten sonra kimse önüne gecemez burda neler okudum en iyi kalite tutmuyor neticede bu olay çok bizim müdahale etmemiz ile gerçekleşemez doğanın yapısına aykırı değil mi sen içini rahat tut d vit baktır değerin düşükse takviye alEvet öyle ama orta kalite demeleri de beni umutsuzlaştırdı. İnşallah güzel ilerler![]()
Ben bahçecideYaaa canım inşallah sağlıkla sıhhatle güzel haberlerini duyarız inşallahEvet beslenme çok önemli sanırım ben bu konuda çok dikkatsizim bu ay itibariyle dikkat etmeye başlıyorum. Siz tedavinizi nerde oluyorsunuz
Walla istediği kalite de olsun Allah ol dedikten sonra kimse önüne gecemez burda neler okudum en iyi kalite tutmuyor neticede bu olay çok bizim müdahale etmemiz ile gerçekleşemez doğanın yapısına aykırı değil mi sen içini rahat tut d vit baktır değerin düşükse takviye al
Valla o kadar doğru diyorsunuz ki bizler elimizden geleni yapıcaz sonra tevekkül ediceğiz. Ben bir kez daha yumurta toplatacağım sizin gibi. Şunu merak ediyorum aslında devlette 3 kez yaptırma hakkımdan yenmiş oluyor mu?. Yani ilkinden ilaçlarım kaldı ve geri kalanı cebimden alayım yada kullanmayanlardan bulayım diyorum. Ama ikinci tedavi gibi düşünülür müWalla istediği kalite de olsun Allah ol dedikten sonra kimse önüne gecemez burda neler okudum en iyi kalite tutmuyor neticede bu olay çok bizim müdahale etmemiz ile gerçekleşemez doğanın yapısına aykırı değil mi sen içini rahat tut d vit baktır değerin düşükse takviye al
Ben hep özelde yaptırdım inanın bir bilgim yok o konudaValla o kadar doğru diyorsunuz ki bizler elimizden geleni yapıcaz sonra tevekkül ediceğiz. Ben bir kez daha yumurta toplatacağım sizin gibi. Şunu merak ediyorum aslında devlette 3 kez yaptırma hakkımdan yenmiş oluyor mu?. Yani ilkinden ilaçlarım kaldı ve geri kalanı cebimden alayım yada kullanmayanlardan bulayım diyorum. Ama ikinci tedavi gibi düşünülür mü
Ya benim de iki embriyom genetiğe gidecek , aslında testlerimizde genetik problemimiz yok ama daha önce çok düşüğüm olduğu için önlem amaçlı gidecek ama korkuyorum olumsuz sonuç gelir diye . Mesajın bana nasıl umut olduBenim de 2 eylülde yapıldı çift embriyo genetik taramadan geldi ikiside çok güzel kaliteli dedi doktorum dedim rabbim sana emanetiz inşallah güzel haberler alırız![]()
Kuzum tek 1 embriyo bile yeter ki rabbim ol desin kalitesine falan da bakmaz . O yüzden içini ferah tut . Hep olumlu düşün . Ruhen de iyi olacaksın ki bedenin de iyi olsun ve koyulan bebeği tutsun öyle düşünMerhabalar az önce doktorum aradi yarın saat 11.30 transfer dedi. 10 yumurtadan 7 tanesi işlem görmüş 3 tanesi dollenmisti 3 tanedende suanda 1 iyi kalite 1 normal 2 embriyo kalmış yarin nasipse bu iki embriyo 3.gün transefrim olacak dondurmaya kalmadı yine. Rabbime emanetiz hakkımızda hayırlısı bi boşluk hissim var.![]()
Kuzum 2 gün öncekinden daha belirgin ama . Zaten hcg 1000 lere falan geldiğinde koyu çıkar . Hele ki 100 e kadar olan değerlerde çok çok silik çıkması çok normal . Daha bugün senin 7. Günün . 5.günde mesela 25 Li bi değerse şimdi 50 Li bi değerde . Çok bi koyulukta çıkması anormal olur .Günaydın kızlar, benim testim bugün de silik çıktı![]()
Ah kuzum hayırlısı ile koyulsunlar inş çok sevindim bol bol dua edelimCanımmm benim de yarın 11 de 5. Gün embriyo transferim olacakRabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah
![]()
Yumurta toplama işleminiz oldu ise devlette embriyo transferi olsun olmasın bir hak gdyor sonuçta o ilaçlara rapor çıkartılıp devlet ödeme yapıyorValla o kadar doğru diyorsunuz ki bizler elimizden geleni yapıcaz sonra tevekkül ediceğiz. Ben bir kez daha yumurta toplatacağım sizin gibi. Şunu merak ediyorum aslında devlette 3 kez yaptırma hakkımdan yenmiş oluyor mu?. Yani ilkinden ilaçlarım kaldı ve geri kalanı cebimden alayım yada kullanmayanlardan bulayım diyorum. Ama ikinci tedavi gibi düşünülür mü
Peki ikinci defa yumurta toplatma işini devletten yaptırmak istemiyorum. Yani neyse ödemek istiyorum onu nasıl yapacağımYumurta toplama işleminiz oldu ise devlette embriyo transferi olsun olmasın bir hak gdyor sonuçta o ilaçlara rapor çıkartılıp devlet ödeme yapıyor
Özel bi klinikte mi devlet hastanesinde mi ? Sanırım devlette tüp bebek birimi ile konuşup danışmanız daha dgru olur öle bi durum yaşamadığım için sormadım bilgim yokPeki ikinci defa yumurta toplatma işini devletten yaptırmak istemiyorum. Yani neyse ödemek istiyorum onu nasıl yapacağım
Özel bi klinikte mi devlet hastanesinde mi ? Sanırım devlette tüp bebek birimi ile konuşup danışmanız daha dgru olur öle bi durum yaşamadığım için sormadım bilgim y
Hımmm üniversite hastanesindeyimÖzel bi klinikte mi devlet hastanesinde mi ? Sanırım devlette tüp bebek birimi ile konuşup danışmanız daha dgru olur öle bi durum yaşamadığım için sormadım bilgim yok