Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Canım benim sakın üzülme şükürler olsun ki 2 tane de olsa yumurtan toplanmış.İyi düşün iyi olsun derler ya gerçekten öyle yap kaliteli olcaklarına inan emin kaliteli embryoların olacak
Destekleriniz çok güzel çok teşekkürederim. Bugün aradım bşr tanesi gitmiş diğeri döllenmiş beklicez şimdi. Ama orta kalite dedi pek umudum yok açıkcası. O kadar iğne boşa gitti gibi geliyor

Merhabalar az önce doktorum aradi yarın saat 11.30 transfer dedi. 10 yumurtadan 7 tanesi işlem görmüş 3 tanesi dollenmisti 3 tanedende suanda 1 iyi kalite 1 normal 2 embriyo kalmış yarin nasipse bu iki embriyo 3.gün transefrim olacak dondurmaya kalmadı yine. Rabbime emanetiz hakkımızda hayırlısı bi boşluk hissim var.

Merhaba, hayırlı cumalar. Bugün geldim işe oturuyorum çok gezmiyorum. Benim afedersiniz ama 1 bardak su içsem 5 dk sonra acil lavaboya çıkma ihtiyacım oluyor günde 7 8 kere gidiyorum ve 1 bardak su içtikten hemen sonra. Gaz da çok var ilaçlardan diye düşünüyorum. Ara ara kasıklarıma ağrı giriyor kısa süreli ama geçiyor 5 dk sonra.
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Allah herkese nasip etsin. Arkadaşım bugün çocuk isterken bin kere düşünülmeli çok zor dediler. Aklımız olsa yapmazdım 2 tane belki 1 tane diyorlar. Biri de dedi evet yani olmayanların da sayısı çok ama illa olacak diye bir şey yok çok zor diyor onun da çocuğu var.
Benim süreçleri bilmiyorlar. Ben her zaman çocuğum olsun istemiştim daha evlendikten hemen istedik aslında. Her şeyin zorluğu vardır tabiki ama bambaşka bir şey ki. Ben arkadaşlarımın akrabalarımın çocuklarını bile çok seviyorum. İnşallah dualarımız kabul olur

Canımmm benim de yarın 11 de 5. Gün embriyo transferim olacak Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah

Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kuzum benim her evlat anne babanın sınavıdır .Bizlere hayırlı anne baba olmayı nasip etsin.Dünya ya melek olan gelen bir varlığa ne verirsen ne öğretirsen onun karşılığını alacaksın,alacağız .. Rabbim kimseyi evladıyla ve evlat hasretiyle sınamasın inşallah

Lavabo olayı bende de oluyor ama ilaç vsden dolayı su tüketimi arttı ondan diye düşünüyorum ama inş ki bebişlerdendir hepimizin
Ben de akrabalarımın arkadaşlarımın çocuklarını çok severim ama çok ağladığım dua ettiğim oldu artık kendi çocuğumu seveyim diye cumanın yüzü suyuna inş bizlerde sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Kolay Çocuk sahibi olan insanların bazen çocuklarına karşı davranışlarını gördükçe Allahım evlat sahibi olunca şükürsüz olanlardan eyleme diye dua ediyorum belki bizim yollarımız zor oldu ama sonu güzel olsun şükür dolu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…