- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
İnşallaaahhh sana tutunsun bır tane döllenen canım,Bugün aradım 1 tanesi döllenmiş diğeri gitmiş. Zaten orta kalitedeymiş.ondan da pek ümidim yok açıkçası . Şimdi döllenmesini beklicez.
Kocaeli üniversite hastanesinde tedaviyi oldum ilk tüp bebek denemem amh düşük. 0.5. O kadar kullandığım iğne nasıl iki tane yumurta oluşturdu anlamıyorumİnşallaaahhh sana tutunsun bır tane döllenen canım,
nerde tedavı oldun ?
kontrollerde yumurta sayın soylendı mı ?Kocaeli üniversite hastanesinde tedaviyi oldum ilk tüp bebek denemem amh düşük. 0.5. O kadar kullandığım iğne nasıl iki tane yumurta oluşturdu anlamıyorum
Kontrollerde genelde 3 tane söylendi 4. Olan genelde küçüktükontrollerde yumurta sayın soylendı mı ?
anladım canım, ınsallahhh sana tutunsun o bır yumurtan Allah buyukturKontrollerde genelde 3 tane söylendi 4. Olan genelde küçüktü
Canım benim sakın üzülme şükürler olsun ki 2 tane de olsa yumurtan toplanmış.İyi düşün iyi olsun derler ya gerçekten öyle yap kaliteli olcaklarına inan emin kaliteli embryoların olacakBen bugün opu oldum ve sadece 2 yumurta toplandı. Çok üzgünüm. İnşallah kalitelidirlerz
Ay bu günler geçmiyor ki ben bugün 5 sanıyorumYarın canım bugün daha 4.gün çıkmaz sanırım
Destekleriniz çok güzel çok teşekkürederim. Bugün aradım bşr tanesi gitmiş diğeri döllenmiş beklicez şimdi. Ama orta kalite dedi pek umudum yok açıkcası. O kadar iğne boşa gitti gibi geliyorCanım benim sakın üzülme şükürler olsun ki 2 tane de olsa yumurtan toplanmış.İyi düşün iyi olsun derler ya gerçekten öyle yap kaliteli olcaklarına inan emin kaliteli embryoların olacak
Evet inşallah desteğiniz için çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese versinanladım canım, ınsallahhh sana tutunsun o bır yumurtan Allah buyuktur
amın canımm, Allaahh razı olsunEvet inşallah desteğiniz için çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese versin
Aynen günler geçmiyor resmen canımAy bu günler geçmiyor ki ben bugün 5 sanıyorum
Rabbim sınamasın kuzum Allah'ın izniyle o 1 yumurta evlat olacak sanaDestekleriniz çok güzel çok teşekkürederim. Bugün aradım bşr tanesi gitmiş diğeri döllenmiş beklicez şimdi. Ama orta kalite dedi pek umudum yok açıkcası. O kadar iğne boşa gitti gibi geliyor
Canımmm benim de yarın 11 de 5. Gün embriyo transferim olacakMerhabalar az önce doktorum aradi yarın saat 11.30 transfer dedi. 10 yumurtadan 7 tanesi işlem görmüş 3 tanesi dollenmisti 3 tanedende suanda 1 iyi kalite 1 normal 2 embriyo kalmış yarin nasipse bu iki embriyo 3.gün transefrim olacak dondurmaya kalmadı yine. Rabbime emanetiz hakkımızda hayırlısı bi boşluk hissim var.
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kuzum benim her evlat anne babanın sınavıdır .Bizlere hayırlı anne baba olmayı nasip etsin.Dünya ya melek olan gelen bir varlığa ne verirsen ne öğretirsen onun karşılığını alacaksın,alacağız .. Rabbim kimseyi evladıyla ve evlat hasretiyle sınamasın inşallahMerhaba, hayırlı cumalar. Bugün geldim işe oturuyorum çok gezmiyorum. Benim afedersiniz ama 1 bardak su içsem 5 dk sonra acil lavaboya çıkma ihtiyacım oluyor günde 7 8 kere gidiyorum ve 1 bardak su içtikten hemen sonra. Gaz da çok var ilaçlardan diye düşünüyorum. Ara ara kasıklarıma ağrı giriyor kısa süreli ama geçiyor 5 dk sonra.
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Allah herkese nasip etsin. Arkadaşım bugün çocuk isterken bin kere düşünülmeli çok zor dediler. Aklımız olsa yapmazdım 2 tane belki 1 tane diyorlar. Biri de dedi evet yani olmayanların da sayısı çok ama illa olacak diye bir şey yok çok zor diyor onun da çocuğu var.
Benim süreçleri bilmiyorlar. Ben her zaman çocuğum olsun istemiştim daha evlendikten hemen istedik aslında. Her şeyin zorluğu vardır tabiki ama bambaşka bir şey ki. Ben arkadaşlarımın akrabalarımın çocuklarını bile çok seviyorum. İnşallah dualarımız kabul olur
Ne zman test yapıcaksın canım bugün bi hafta ya ben dayamayıp yapmak istiyorumMerhababenim de transfer tarihim 2 Eylül
İnşallah hayırlısı olur canım benimGünaydın 3 eylülde olmadı malesef. 8 Eylül de transfer oldum yani dün hayırlısı inşallah hakkımızda
Lavabo olayı bende de oluyor ama ilaç vsden dolayı su tüketimi arttı ondan diye düşünüyorum ama inş ki bebişlerdendir hepimizinMerhaba, hayırlı cumalar. Bugün geldim işe oturuyorum çok gezmiyorum. Benim afedersiniz ama 1 bardak su içsem 5 dk sonra acil lavaboya çıkma ihtiyacım oluyor günde 7 8 kere gidiyorum ve 1 bardak su içtikten hemen sonra. Gaz da çok var ilaçlardan diye düşünüyorum. Ara ara kasıklarıma ağrı giriyor kısa süreli ama geçiyor 5 dk sonra.
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Allah herkese nasip etsin. Arkadaşım bugün çocuk isterken bin kere düşünülmeli çok zor dediler. Aklımız olsa yapmazdım 2 tane belki 1 tane diyorlar. Biri de dedi evet yani olmayanların da sayısı çok ama illa olacak diye bir şey yok çok zor diyor onun da çocuğu var.
Benim süreçleri bilmiyorlar. Ben her zaman çocuğum olsun istemiştim daha evlendikten hemen istedik aslında. Her şeyin zorluğu vardır tabiki ama bambaşka bir şey ki. Ben arkadaşlarımın akrabalarımın çocuklarını bile çok seviyorum. İnşallah dualarımız kabul olur
Kuzum ben bugün 3.testimi yaptım bileNe zman test yapıcaksın canım bugün bi hafta ya ben dayamayıp yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?