- 7 Ağustos 2016
- 18
- 13
- 88
- 38
- Konu Sahibi waitingformymiracle
6 gün uzun birazCanım rahmin kalınlaşmasına göre doktor ayarlıyor onu normalde döngün kaç gün olur reglde?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 gün uzun birazCanım rahmin kalınlaşmasına göre doktor ayarlıyor onu normalde döngün kaç gün olur reglde?
MerhabaBenimde 2 Eylül’de yapıldı transferim rabbim hepimizin hakkında hayırlı olan neyse onu nasip etsin yarın tam bi hafta olucak çok heyecanlıyım.
Yok yani 28 mi 26 gün mü sürer demek istedim canım ya da daha az daha fazla mı?6 gün uzun biraz
Günaydın tatlımGünaydın kızlar, benim testim bugün de silik çıktı![]()
Olabilir mi kuzum? Ben hiç anlamıyorum ki.. ama artık bugün kesin iğne etkisi falan kalmamıştır değil mi gerçek bi çizgidirGünaydın tatlım
Acaba 2 gün önceki iğne etkisi miydi?
Şimdi mi pozitife döndü?![]()
16 Eylül deTest gününü ne zaman dediler size? Benim 7 Eylül transfer 17 Eylül test günü dediler
Bence de kalmaz artık canım gerçektirOlabilir mi kuzum? Ben hiç anlamıyorum ki.. ama artık bugün kesin iğne etkisi falan kalmamıştır değil mi gerçek bi çizgidir![]()
Kuzum silik çıkması çok güzel gebelik gösteriyor ama yine de test gününü bekle canım benim net pozitif o zaman göreceğiz inşallahGünaydın kızlar, benim testim bugün de silik çıktı![]()
Günaydın 3 eylülde olmadı malesef. 8 Eylül de transfer oldum yani dün hayırlısı inşallah hakkımızdaHayırlı geceler canım nedir son durumun transferin yapıldı mı 3 Eylül de
Benim de adetime 1 hafta varken dün transfer oldum. Kafanız karışmasın bende bu konuyu sormuştum yaşanabiliyormuş içiniz rahat olsunMerhaba kızlar benimde transferim 12 eylülde.. kafanı karıştıran transfer günümün adetimin 25. Günü olması çok geç değil mi .. bu durumu yaşayan var mi
İnşallaaahh canımmm dua lütfenBence de kalmaz artık canım gerçektir![]()
Ay inşallah canım benimm bekleyemiyorum artık deliricemKuzum silik çıkması çok güzel gebelik gösteriyor ama yine de test gününü bekle canım benim net pozitif o zaman göreceğiz inşallah![]()
İnşallaaahh canımmm dua lütfenBence de kalmaz artık canım gerçektir![]()
Ay inşallah canım benimm bekleyemiyorum artık deliricemKuzum silik çıkması çok güzel gebelik gösteriyor ama yine de test gününü bekle canım benim net pozitif o zaman göreceğiz inşallah![]()
Ayy pardonYok yani 28 mi 26 gün mü sürer demek istedim canım ya da daha az daha fazla mı?
Ama doktorunun bildiği bir şey vardır ona göre ayarlama yapıyorlar aklına takılmasın
Ayy inşallah o kadar stres yaptım ki bu konudaBenim de adetime 1 hafta varken dün transfer oldum. Kafanız karışmasın bende bu konuyu sormuştum yaşanabiliyormuş içiniz rahat olsun
Yarın canım bugün daha 4.gün çıkmaz sanırımİnşallaaahh canımmm dua lütfen![]()
sen yaptın mı test?
Ay inşallah canım benimm bekleyemiyorum artık deliricem![]()
Benim mesela 26 günde 1 , 19.gün transferim oldu o rahim kalınlığı ile belirleniyorAyy pardon29 gün
üzme kendını canım, ıkısıde dopdolu kalıtelı cıksın ınsallaahhh,Ben bugün opu oldum ve sadece 2 yumurta toplandı. Çok üzgünüm. İnşallah kalitelidirlerz
Bugün aradım 1 tanesi döllenmiş diğeri gitmiş. Zaten orta kalitedeymiş.ondan da pek ümidim yok açıkçası . Şimdi döllenmesini beklicez.üzme kendını canım, ıkısıde dopdolu kalıtelı cıksın ınsallaahhh,
sana can olsun