- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 32
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Amin amin inşallah canım benimYaaa güzel kuzum benim evet büyük günHepimiz hayırlı ve güzel haberler alacağız inşallah
![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin inşallah canım benimYaaa güzel kuzum benim evet büyük günHepimiz hayırlı ve güzel haberler alacağız inşallah
![]()
Ay ben de hayırla bi pozitifi görsem rahatlayacağımAşkım benim iki gündür kasık ağrısı gelip gelip gidiyor, ödüm kopuyor her an adet olucam diye vallaama böyle bazen aniden kalkınca tek taraflı çekme oluyor kasıktan değişik ama diyorum belki opu’dandır
Aynen ben de o durumdayım![]()
İşte yer açıyor kendisine de ondan annesiAşkım benim iki gündür kasık ağrısı gelip gelip gidiyor, ödüm kopuyor her an adet olucam diye vallaama böyle bazen aniden kalkınca tek taraflı çekme oluyor kasıktan değişik ama diyorum belki opu’dandır
Aynen ben de o durumdayım![]()
Görüceksin allahin izniyleeAy ben de hayırla bi pozitifi görsem rahatlayacağım![]()
Yaa yerim ben onun yeriniİşte yer açıyor kendisine de ondan annesi![]()
waitingformymiracle bak dediğim gibi işte kuzum
balkiz12345 in de öyleymiş için rahat etsin
![]()
Amin kuzum benim amin hepimizin inşallahYaa yerim ben onun yerini
Allah hepinizden razı olsun yüzlerimizi güldürsün![]()
Benimde 2 Eylül’de yapıldı transferim rabbim hepimizin hakkında hayırlı olan neyse onu nasip etsin yarın tam bi hafta olucak çok heyecanlıyım.Merhaba benimde 3 Eylül transfer tarihim. Pazartesi kontrolüm var. İnşallah inşallah hepimiz güzel hayırlı haberi alırız![]()
Benim de 2 eylülde yapıldı çift embriyo genetik taramadan geldi ikiside çok güzel kaliteli dedi doktorum dedim rabbim sana emanetiz inşallah güzel haberler alırızBen gittim belli oldu 6 Eylül çift embriyo transferi yapılacak Allah nasip ederse![]()
Benim de pazartesi kontrolüm vardı iyi geçti e2 kan verdim iyi çıkmamış akşam aradılar estrofemi 6 tane içmeye başladım (sabah öğle akşam 2) . 3 Eylül transferim olacaktı ama kontrole gidicem o gün. Yazılan ilaçları da aldım. Bakalım hayırlısı artık
Hayırlısı olsun hakkımız da ne zman kontrolünüz
Hayırlı geceler canım nedir son durumun transferin yapıldı mı 3 Eylül deMerhaba benimde 3 Eylül transfer tarihim. Pazartesi kontrolüm var. İnşallah inşallah hepimiz güzel hayırlı haberi alırız![]()
İnşallah canım benimO gün hepimizin bayramı olsun inş kızlarr![]()
Merhaba canım benim de nasip olursa yarın olacak adetin 19. Gününe denk geliyor .Sakın ona takılma yanlış birşey olsa doktorun müsade etmez buna.Hem her insanın döngüsü farklı biliyorsun o yüzden kimseyle kıyaslama kuzum benimMerhaba kızlar benimde transferim 12 eylülde.. kafanı karıştıran transfer günümün adetimin 25. Günü olması çok geç değil mi .. bu durumu yaşayan var mi
Canım rahmin kalınlaşmasına göre doktor ayarlıyor onu normalde döngün kaç gün olur reglde?Merhaba kızlar benimde transferim 12 eylülde.. kafanı karıştıran transfer günümün adetimin 25. Günü olması çok geç değil mi .. bu durumu yaşayan var mi
6 Eylül'de oldum transfer30 Ağustos ya da 1 eylülden bu taraf transfer olan var mı kızlar
Test gününü ne zaman dediler size? Benim 7 Eylül transfer 17 Eylül test günü dediler6 Eylül'de oldum transfer
Teşekkür ederim moral vermeniz çok güzelMerhaba canım benim de nasip olursa yarın olacak adetin 19. Gününe denk geliyor .Sakın ona takılma yanlış birşey olsa doktorun müsade etmez buna.Hem her insanın döngüsü farklı biliyorsun o yüzden kimseyle kıyaslama kuzum benim![]()