Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Aşkım benim iki gündür kasık ağrısı gelip gelip gidiyor, ödüm kopuyor her an adet olucam diye valla 🥲 ama böyle bazen aniden kalkınca tek taraflı çekme oluyor kasıktan değişik ama diyorum belki opu’dandır 🤭

Aynen ben de o durumdayım 🙈
Ay ben de hayırla bi pozitifi görsem rahatlayacağım 🙈🙈🙈

Aşkım benim iki gündür kasık ağrısı gelip gelip gidiyor, ödüm kopuyor her an adet olucam diye valla 🥲 ama böyle bazen aniden kalkınca tek taraflı çekme oluyor kasıktan değişik ama diyorum belki opu’dandır 🤭

Aynen ben de o durumdayım 🙈
İşte yer açıyor kendisine de ondan annesi 😍 waitingformymiracle waitingformymiracle bak dediğim gibi işte kuzum balkiz12345 balkiz12345 in de öyleymiş için rahat etsin 😍

Merhaba benimde 3 Eylül transfer tarihim. Pazartesi kontrolüm var. İnşallah inşallah hepimiz güzel hayırlı haberi alırız:dua:
Benimde 2 Eylül’de yapıldı transferim rabbim hepimizin hakkında hayırlı olan neyse onu nasip etsin yarın tam bi hafta olucak çok heyecanlıyım.

Ben gittim belli oldu 6 Eylül çift embriyo transferi yapılacak Allah nasip ederse 🥰
Benim de 2 eylülde yapıldı çift embriyo genetik taramadan geldi ikiside çok güzel kaliteli dedi doktorum dedim rabbim sana emanetiz inşallah güzel haberler alırız 🤲

Merhaba kızlar benimde transferim 12 eylülde.. kafanı karıştıran transfer günümün adetimin 25. Günü olması çok geç değil mi .. bu durumu yaşayan var mi

Merhaba kızlar benimde transferim 12 eylülde.. kafanı karıştıran transfer günümün adetimin 25. Günü olması çok geç değil mi .. bu durumu yaşayan var mi
Merhaba canım benim de nasip olursa yarın olacak adetin 19. Gününe denk geliyor .Sakın ona takılma yanlış birşey olsa doktorun müsade etmez buna.Hem her insanın döngüsü farklı biliyorsun o yüzden kimseyle kıyaslama kuzum benim ❤️

Back