Eylül ayı tüp bebek yaptıracaklar

Merhabalar...
Bizimde erkek faktörü ilk denememiz temmuzda opu yapıldı 13 yumurta toplandı 3. güne 3 embriyo kaldı donduruldu. Bu ay rahimin uygunluğuna göre transfer var. Herkesin tedavisi olumlu sonuçlansın inşallah. Rabbim evlat duygusunu bize de yaşatsın.

Amin.

merhaba kızlar benimde salı dondurulmuş embryo transferi olucak inşallah benim sorunda çikolata kisti ilk denemede 6 haftalık kaybettim şimdi ikinci deneme inşallah burdan güzel haberler verirriz

canım sebepsiz deniliyor canım. Ama mutlaka vardır bir sebebi doktorlar bulamıyor. Bende herşey transfere kadar iyi gidiyor. ancak transfer edildikten sonra embriyo rahme tutunmuyor
DNA control edin lutfen. Duzen ya da baska bir laborotuvarda yapiliyor.

Merhabalar herkesee bizimde ilk denememiz olacak ignelere basladik dün.erkek infertelitesinden kaynaklı .inşallah eylül uğurlu gelir

Bende bugun basladim tedaviye cok heycanliyimmmm..300 dozda igne verdi bana sanki biraz fazla gibi geldi sizce ?

Yook ben asilamanin zaman kaybe oldugunu dusunuyorum daha once 1 kere hamile kaldim normal yoldan gelisimi durdu 9. Haftada kurtaj oldum sonra yine olur diye bekledik 2 sene olmayinca bu iste bi is var dedik yola ciktik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…