Eylül ayı tüp bebek yaptıracaklar

Slm kızlar..2015 de tüp bebekten ay parçasi bir kızımiz oldu şimdi 3,5 yaşında ve 2.si için tüp bebek macerasına yeniden başladık..yarın ins opu var..tüm ilaçları dakik bir şekilde kullandık normalde bugün olcakti toplama bir gün daha beklemeyi tercih etti drum.fakat son gün cetrotide iğnesini başka stresli durumlar yüzünden unuttuk ve 3,5saat geç vurduk.iCim çok rahatsız..bana da dua edin güzel yürekli anne ve adayları emi

yooook canim daha bi kac gun oldu baslayali ilk defa olacak bakalim hayirlisiyla
Ben de Kayseri acıbadem çağlar beye gidiyorum.aslinda Gökalp için gittim tüp bebek çağlar ve Özge var dediler Gökalp normal bölümde dediler vardır bir Hayrı diyip Çağlar beyle başladık çok çok içime sinmedi ama yarın opu var bakalım hayırlısıyla ins

Tup hastasi genelde hastalari ben oncesinden tanidigim icin gokalp hocayi tercih ettim dun toplama oldu benim insallah hayirli sonuclar aliriz hepimiz ♡

icini fersh tut canım insallah birsey olmaz. Benimde pazartesi var opu . Insallah kaliteli olurlar

Doktorunu kendin seçebilirsn. Ben direk gökalp hoca dedim. Transferimizi de olduk. Bugün 7. Gün hayrlsı bakalm

Cok korkuyorum olmayacak gibi. Dün eşime çok bağırdım ondan sonra ağladım. Ben eşimde sayı çok duşuk sadece 6.6 milyon ileri hareketlik 0. Sizin eşinizde kaç milyon? İleri har?
Canım benim eşimin de morfoloji ve hareket 0 3 tane iyi kalite dondurulmuş embriyomuz var nasip olursa Ekim başında transfer olacak inşallah. Sıkma canını birbirinizi yıpratmayın Rabbim yeterki ol desin sonu güzel olur inşallah

Kızlar bisey sorabilir miyim ya bn şimdi igne kullaniyorum yumurta büyüten igne yani sizdede bu durum varsa kasiklarda filan agriniz oluyormu benim pek agrim olmiyor acaba büyümüyor mu yumurtalar cok korkuyorum

canım herkeste kasık ağrısı olacak diye bir şey yok. bende bahçecide tedavi görüyorum benmde kasık ağrım olmadı ama çok güzel kaliteli yumurtalarım toplandı merak etme endişenlemde hiç

Bebeginiz tutundumu

Benim doktorum da çağlar hoca ilk transferim tuttu ve tek embriyo transferi içini rahat tut bnce ordaki en mükemmel doktor işini çok iyi biliyor hiçbir şeyi riske atmıyor sen umutsuz olma kalpten inan olmayacaksa benm olmazdı o kadar umutsuzdum ki morfolojimiz 2ydi 16.haftadayım ve o kadar korkuyrdum ki hiç sevinemedim daha yeni yeni inanıyorm ve heyecanlanıyorm

Neden çift embryo konulmadı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…