Ben de Kayseri acıbadem çağlar beye gidiyorum.aslinda Gökalp için gittim tüp bebek çağlar ve Özge var dediler Gökalp normal bölümde dediler vardır bir Hayrı diyip Çağlar beyle başladık çok çok içime sinmedi ama yarın opu var bakalım hayırlısıyla insyooook canim daha bi kac gun oldu baslayali ilk defa olacak bakalim hayirlisiyla
Tup hastasi genelde hastalari ben oncesinden tanidigim icin gokalp hocayi tercih ettim dun toplama oldu benim insallah hayirli sonuclar aliriz hepimiz ♡Ben de Kayseri acıbadem çağlar beye gidiyorum.aslinda Gökalp için gittim tüp bebek çağlar ve Özge var dediler Gökalp normal bölümde dediler vardır bir Hayrı diyip Çağlar beyle başladık çok çok içime sinmedi ama yarın opu var bakalım hayırlısıyla ins
icini fersh tut canım insallah birsey olmaz. Benimde pazartesi var opu . Insallah kaliteli olurlarSlm kızlar..2015 de tüp bebekten ay parçasi bir kızımiz oldu şimdi 3,5 yaşında ve 2.si için tüp bebek macerasına yeniden başladık..yarın ins opu var..tüm ilaçları dakik bir şekilde kullandık normalde bugün olcakti toplama bir gün daha beklemeyi tercih etti drum.fakat son gün cetrotide iğnesini başka stresli durumlar yüzünden unuttuk ve 3,5saat geç vurduk.iCim çok rahatsız..bana da dua edin güzel yürekli anne ve adayları emi
:Amin insallahTup hastasi genelde hastalari ben oncesinden tanidigim icin gokalp hocayi tercih ettim dun toplama oldu benim insallah hayirli sonuclar aliriz hepimiz ♡
Doktorunu kendin seçebilirsn. Ben direk gökalp hoca dedim. Transferimizi de olduk. Bugün 7. Gün hayrlsı bakalmBen de Kayseri acıbadem çağlar beye gidiyorum.aslinda Gökalp için gittim tüp bebek çağlar ve Özge var dediler Gökalp normal bölümde dediler vardır bir Hayrı diyip Çağlar beyle başladık çok çok içime sinmedi ama yarın opu var bakalım hayırlısıyla ins
Hayirli olsun insaallah olumlu sonuc alırsın durumun ne su an test ypatin miAmin inşallah. Yarın transferim var. Dualarınıza talibim.
Canım kan verdik bugün 360 çıktı doktor hamilesin 10 gün sonra gel keseye bakalım dediHayirli olsun insaallah olumlu sonuc alırsın durumun ne su an test ypatin mi
Canım benim eşimin de morfoloji ve hareket 0 3 tane iyi kalite dondurulmuş embriyomuz var nasip olursa Ekim başında transfer olacak inşallah. Sıkma canını birbirinizi yıpratmayın Rabbim yeterki ol desin sonu güzel olur inşallahCok korkuyorum olmayacak gibi. Dün eşime çok bağırdım ondan sonra ağladım. Ben eşimde sayı çok duşuk sadece 6.6 milyon ileri hareketlik 0. Sizin eşinizde kaç milyon? İleri har?
Hayirli olsun canim cok sevindim insaallah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin AllahCanım kan verdik bugün 360 çıktı doktor hamilesin 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi
Allah razı olsun canım. Artislarim biraz yavaş ama Rabbimin izniyle inşallah her şey yolunda giderHayirli olsun canim cok sevindim insaallah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin Allah❤
İnsaallah insaallah canimAllah razı olsun canım. Artislarim biraz yavaş ama Rabbimin izniyle inşallah her şey yolunda gider
Bebeginiz tutundumuBen de Kayseri acıbadem çağlar beye gidiyorum.aslinda Gökalp için gittim tüp bebek çağlar ve Özge var dediler Gökalp normal bölümde dediler vardır bir Hayrı diyip Çağlar beyle başladık çok çok içime sinmedi ama yarın opu var bakalım hayırlısıyla ins
Benim doktorum da çağlar hoca ilk transferim tuttu ve tek embriyo transferi içini rahat tut bnce ordaki en mükemmel doktor işini çok iyi biliyor hiçbir şeyi riske atmıyor sen umutsuz olma kalpten inan olmayacaksa benm olmazdı o kadar umutsuzdum ki morfolojimiz 2ydi 16.haftadayım ve o kadar korkuyrdum ki hiç sevinemedim daha yeni yeni inanıyorm ve heyecanlanıyormBen de Kayseri acıbadem çağlar beye gidiyorum.aslinda Gökalp için gittim tüp bebek çağlar ve Özge var dediler Gökalp normal bölümde dediler vardır bir Hayrı diyip Çağlar beyle başladık çok çok içime sinmedi ama yarın opu var bakalım hayırlısıyla ins
Neden çift embryo konulmadı pekiBenim doktorum da çağlar hoca ilk transferim tuttu ve tek embriyo transferi içini rahat tut bnce ordaki en mükemmel doktor işini çok iyi biliyor hiçbir şeyi riske atmıyor sen umutsuz olma kalpten inan olmayacaksa benm olmazdı o kadar umutsuzdum ki morfolojimiz 2ydi 16.haftadayım ve o kadar korkuyrdum ki hiç sevinemedim daha yeni yeni inanıyorm ve heyecanlanıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?