Eylül ayı tüp bebek yaptıracaklar

Ben de sizdenim eşimin sperm sayısı çok problemli morfoloji de bozuk varikosel ameliyatı oldu sayı daha da düştü 😭 Bu gün Yeşilköy Acıbademe gittim. Çok korkuyorum ama yaşım 37 yolun sonunda sayılırım😔 Bu konuda hiç tecrübem yok ocak ayında normal yolla hamile kalıp düşük yaptım. Çok üzüldüm. Bugün karar verdim.Reglinin ilk günü başlıycaz inşallah ilk sefer de olur . Yaşım çok fazla benim çok deneme şansım yok .Yeşilköy Acıbadem nasıldır ? Hiç orada tüp bebek tecrübesi olan var mı? 9450 tl artı ilaçlar 4500 tl fiyat verdiler.
canim varikosel icin keçiboynuzu özü cok faydali sayiyi da artırıyor denenmistir

Ben de sizdenim eşimin sperm sayısı çok problemli morfoloji de bozuk varikosel ameliyatı oldu sayı daha da düştü 😭 Bu gün Yeşilköy Acıbademe gittim. Çok korkuyorum ama yaşım 37 yolun sonunda sayılırım😔 Bu konuda hiç tecrübem yok ocak ayında normal yolla hamile kalıp düşük yaptım. Çok üzüldüm. Bugün karar verdim.Reglinin ilk günü başlıycaz inşallah ilk sefer de olur . Yaşım çok fazla benim çok deneme şansım yok .Yeşilköy Acıbadem nasıldır ? Hiç orada tüp bebek tecrübesi olan var mı? 9450 tl artı ilaçlar 4500 tl fiyat verdiler.
Canım bizde sorun daha büyük spermolojide hiç sperm bulunamadı. Şimdi 2. Spermiyoloji testi iştendi. benim de yasim 36 yolun sonunda sayiliriz bir de 2 aydir bebek icin ugrasiyoruz. 2. Spermiyogrami testinde insallah sperm bulunur da tedavi oluruz. Esimde az sivi grliyordu onun icin doktoea gittik oyle basladi bizde se surec varikorsel baslangici denildi ama bir de emre bakirciogluna gidicez. Tum testler tamamlansin randevu alicaz

Merhaba arkadaşlar. Bende yarın tüp bebege başlıyorum hayırlısıyla. Bu ilk olacak bizim için. Bursa Acıbadem'de yaptıracağım. Doktorum Şahin bey. İnşallah Rabbim nasip eder . Dualarınızı bekliyorum.

Merhabalar. Bende yarın Bursa Acıbadem de tüp bebeğe başlıyorum. Bizim için ilk olacak. Rabbim inşallah nasip eder de kucağımıza alırız yavrularımızı

Merhabalar ben de yarın Bursa Acıbadem de tüp bebeğe başlıyorum. Doktorum Şahin bey. Dualarınıza talibim . Rabbim hayırlısıyla hepimizin kucaklarini doldursun inşallah

arkadaşlar selamlar,
bizde de sperm sorunu vardı. hem sayıda düşüklük hemde hareket sorunu..geçen sene varikosel ameliyatı olduk ancak normal yolla gebelik için yeterli seviyeye yükselmedi değerler. devlet hastanesinde tedavi olacağız raporumuzu çıkarttık. Allah kısmet ederse 3 Eylülde gidip ilaçları yazdıracağız. sonra Adet gününü bekleyeceğiz başlamak için. ilk kez denemiş olacağız Aşılama da önermediler bize direk Tüp dediler. Bakalım.. çevremde de bu süreci yaşayan insanlar var kimi çok zor geçirdi.. tedirgin etmiyor değil ama iyi düşünelim iyi olsun diyenlendenim..:KK54:

arkadaşlar selamlar,
bizde de sperm sorunu vardı. hem sayıda düşüklük hemde hareket sorunu..geçen sene varikosel ameliyatı olduk ancak normal yolla gebelik için yeterli seviyeye yükselmedi değerler. devlet hastanesinde tedavi olacağız raporumuzu çıkarttık. Allah kısmet ederse 3 Eylülde gidip ilaçları yazdıracağız. sonra Adet gününü bekleyeceğiz başlamak için. ilk kez denemiş olacağız Aşılama da önermediler bize direk Tüp dediler. Bakalım.. çevremde de bu süreci yaşayan insanlar var kimi çok zor geçirdi.. tedirgin etmiyor değil ama iyi düşünelim iyi olsun diyenlendenim..:KK54:
Aynen hayrlsı olsun inşallah. Tüp bebek tedavisi bir süreçtir tedaviyi olumsuz da olsa başından beri bırakmamak gerekir. Benm bu ikinci denemem geçen sene olumsuz oldu tedaviyi bıraktım keşke devam etseydim. Şimdi 1 yıl sonra yeniden başlıcam birkaç kere deniycem inşallah gerek kalmaz bu sefer tutar ama kısmet napalm. Herkes hakkında hayrlsı olsun belki hayrlsı buymuş bilemeyiz

Merhabalar bizim de erkek infertelitesi sperm sayısı hızı cok düşük bizde tüp bebek tedavisine başladık yaklasık 3 aydır tahliller muayeneler sonunda iğnelere başladım bugun 4. Günüm pazar gününe kadar kullanacağım pazartesi kontrolum var bakalım hepimizin hakkında hayırlısı

Mrb arkdslar gelecek ay tüp bebek yaptrcam eylül ayında tüp bebek yaptrcaklar gelin süreci beraber anlayalm. Bu arada bu benm ikinci olcak ilki geçen sene devletteydi bu da kayseri acıbademde olacak. Spermlern morfoloji ile ilgili sorunumuz var. Ama benm yine umudum yok olamayacak gibi hep içimde. Bu şekilde erkek interfilitesnden dolayı tüp bebek yaptrp hamile kalanlar varsa süreci anlatablr mi yaptrcaklara umut olsun..
Benim Turkcem biraz kotu)))
Ben de tup bebek yaptiracam insallah. Bizde de erkek faktoru. Yani hem morfoloji, sayi, motilite cok dusuk. Ama ilginc cok. Ilk tedavesiz semen analizimiz daha normal oldu. sayi 20 mil edi, simdi ilac hepsini verdi bol bol sayi daha dustu 6 mil oldu. Hic anlamiyorum. Eylul'de tup bebek yapicagiz. Hic umutunuzu uzmeyin. Insallah bir birimize iyi haber vericez. Benim ilk denemem olacak.

Erkek interfilitesi bence daha zor oluyo bizm ilkinde tutmadı bu 2. Tüp bebek. Kadın kaynaklı olunca bence daha kolay oluyo. Bizde temkinliyz biraz. 1 yıla yakın ilaçlar kürler kullandı eşim umarm bu sefer tutar. Sizinde olumlu olsun inşallah isteyen herkesin.
aynin oyle. Erkek kısırlığının yeterli araştırması yoktur. Mesela esimın analizi normaldi. ama doktor sorunu bulamıyor. Çünkü erkeklerde infertilite sebebinin% 50'si bilinmemektedir

1. Wifi radyasyonundan uzak durun. Esiniz telefonu cebinde tasimasin. Cok zarali
2. uyurken wifi kapatın
3. siyah üzüm çekirdeği ekstraktin için. Vücut toksinlerine yardımcı olacaktır
4. plastik şişeler kullanmayın veya plastik içinde yemek yapmayın. Zararli hormonlar plastikte cok var
5. doğal sabun kullanın

lütfen türkçem için üzgünüm Google çevirmen kullandım. Umarım yardımcı olur.
Lütfen her zaman bu yıl anne olacağınızı söyleyin. Kendine güvenmelisin. Çünkü galaksi sizi duyar ve rüyanız gerçek olur.

Merhabalar bizim de erkek infertelitesi sperm sayısı hızı cok düşük bizde tüp bebek tedavisine başladık yaklasık 3 aydır tahliller muayeneler sonunda iğnelere başladım bugun 4. Günüm pazar gününe kadar kullanacağım pazartesi kontrolum var bakalım hepimizin hakkında hayırlısı
Bende iğnelere başladım yanında promotil women kullanym. Eşime de klomen menapor iğne bide proxed plus verdi doktor hepimiz hakkında hayrlsı ne diyelim

Hayırlısı olsun inşallah bizde iğnelere başladık promotil women kullanym bide eşli tedavi uyguluyo doktor bize gökalp hoca dan memnunun çok olumlu konuşyo bi probleminiz yok olur diyo ama bakalm hayrlsı

Mrb arkdslar gelecek ay tüp bebek yaptrcam eylül ayında tüp bebek yaptrcaklar gelin süreci beraber anlayalm. Bu arada bu benm ikinci olcak ilki geçen sene devletteydi bu da kayseri acıbademde olacak. Spermlern morfoloji ile ilgili sorunumuz var. Ama benm yine umudum yok olamayacak gibi hep içimde. Bu şekilde erkek interfilitesnden dolayı tüp bebek yaptrp hamile kalanlar varsa süreci anlatablr mi yaptrcaklara umut olsun..
Bende bu ayın 5nde görüşmem var inşallah hemen başlarız tüp bebeğe ilk denemem olacak 😊

Benim Turkcem biraz kotu)))
Ben de tup bebek yaptiracam insallah. Bizde de erkek faktoru. Yani hem morfoloji, sayi, motilite cok dusuk. Ama ilginc cok. Ilk tedavesiz semen analizimiz daha normal oldu. sayi 20 mil edi, simdi ilac hepsini verdi bol bol sayi daha dustu 6 mil oldu. Hic anlamiyorum. Eylul'de tup bebek yapicagiz. Hic umutunuzu uzmeyin. Insallah bir birimize iyi haber vericez. Benim ilk denemem olacak.
Inşallah ilk denemende olur. Türkçen zayıf olması önemli degl aynı derdi paylaşan insanlar aynı dili konuşur biz birbrmzi anlarz😊😉 çok zor bi süreç ama ne olursa olsun insanın kendi sağlığı herşeyden önemli ben ilk seferde çok yıprattım kendimi ama artk kısmet diyorum napim

Back
X