Eylül ayı tüp bebek yaptıracaklar

Yook ben asilamanin zaman kaybe oldugunu dusunuyorum daha once 1 kere hamile kaldim normal yoldan gelisimi durdu 9. Haftada kurtaj oldum sonra yine olur diye bekledik 2 sene olmayinca bu iste bi is var dedik yola ciktik
Aşılamada düşük dozla iğne etki etmediyse doktorunuz o yüzden yüksek doz başlamış olabilir diye sormuştum. Hayırlısı olsun.

Aşılamada düşük dozla iğne etki etmediyse doktorunuz o yüzden yüksek doz başlamış olabilir diye sormuştum. Hayırlısı olsun.
Asilama olmadimki esimde morfoloji sikintisi var sayi filanda az asilama zaman kaybi olur demisti dr mantikli olani buymu ama genelde 300 verilirmis doz tup icin

Bende bugun basladim tedaviye cok heycanliyimmmm..300 dozda igne verdi bana sanki biraz fazla gibi geldi sizce ?
Merhaba hayrlı olsun öncelikle. Bana da çok fazla geldi 300 ben ilk ay sadece promotil women yani yumurta geliştirici vitamin kullandm ilk ya böyle 5 yumurta gelişti lı normal olanı bu. Sonra gonal-f 225 ile başladık 250 ile devam ettik 7 tane gelişti. Yarın yumurta toplamam var. Ama normal olan yavaş yavaş yumurta kalitesini bozmadan ilerlemek.

Ilaç dozunu biraz fazla verdiklerini düşünüyorm açıkçası yumurtalarn kalitesi inşallah bozulmamstr. Benm ilk tüp bebek denemem 14 tane gelişti yumurtam. 7si döllendi falan sonuç olumsuzdu şimdi yeniden başladık. Kişiye özel tedavi çok önemli. Kaliteli yumurta oluşturmak da çok önemli çok yumurta oluşması önemli degl diyo benm doktorum kayseri acıbademde gökalp hoca ona güveniyorum inşallah hayrlsı olur herkes için

Gonalf 200 kullandık. Doktor dozu düşük tuttuğumuz halde çok yumurtan oluştu dedi

bende gökalp hocaya gidiyorum canımmm ne tesadüf

bende çok güveniyorum her şeyimi bütün tahlillerimizi 1 senedir biliyo normal kontrol bile gokalp hocaya gidiyordum artık tüp yapsak dedik ve başladık bakalım hayırlısı..güzel güzel yumurtlarımız oluşur sağlıcakla bebişlerimiz olur hepimiizin İnşAllah

haa ayrıca 3 günlük bu doz(300)zaten pko var bende bol bol olur yumurta demişti gokalp hoca

Herkese merhaba. Allah'ın bana sabır vermesini istiyorum. Esimin en son tüp bebek merkezinde semen analizi yaptı. % 0 morfolojisi vardı. Doktor bir şey söylemedi. Tüp Bebek merkezinin aptallığı hakkında düşünmeye başladım. Kötü morfolojiyle tüp bebek nasıl yapacak? Bu başarısız olabilir mi? Haklımıyım?

Tüp bebek için canlı sperm olması yeterli. Bizimde morfoloji sıfır bende nasl olcak hocam dedim doktora o da tüp bebek için yeterli zaten normal yoldan gebelik elde edemezsiniz o yüzden tüp bebek yapyrz dedi. Yoksa normal yoldan kalrdn zaten tüp bebegn mantığı bu dedi. Tüm hastalarımın morfolojisi zaten sıfır hepsi de hamile şu an dedi. Kapıda da konuştum hakketen hepsi hamileydi. Oyuzden kafanıza takmaym bunu tüp bebek için canlı olması yeterli. Normal yoldan olmaz onun için tüp bebek

Cok korkuyorum olmayacak gibi. Dün eşime çok bağırdım ondan sonra ağladım. Ben eşimde sayı çok duşuk sadece 6.6 milyon ileri hareketlik 0. Sizin eşinizde kaç milyon? İleri har?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…