- 30 Temmuz 2018
- 213
- 141
- 23
İnşallah kim istyrsa rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinBaşlayın hayrlsyla kısmet olur inşallah ilk denemeniz tutar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kim istyrsa rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinBaşlayın hayrlsyla kısmet olur inşallah ilk denemeniz tutar![]()
Aminn rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tez zamanda versinİnşallah kim istyrsa rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin![]()
benim 5. olacak canımHepinizin ilk tup bebek yapacaksiniz mi? Erkek faktoru oldugu icin cok merak ettim
Rabbim sabır versin size . Dayanma gücünüz olsun. Hayırlısı ile pozitif olsun inşallahbenim 5. olacak canım
Bizim ilk denememiz bugun çatlatma iğnemi olacagım cuma günü toplama işlemi olucak hayırlısıyla bekleyeceğiz artık bakalımHepinizin ilk tup bebek yapacaksiniz mi? Erkek faktoru oldugu icin cok merak ettim
https://www.babyblog.ru/user/koshka1985/272203benim 5. olacak canım
Insallah kisa zamanda uzunuz gulecek.benim 5. olacak canım
Amin.Merhabalar...
Bizimde erkek faktörü ilk denememiz temmuzda opu yapıldı 13 yumurta toplandı 3. güne 3 embriyo kaldı donduruldu. Bu ay rahimin uygunluğuna göre transfer var. Herkesin tedavisi olumlu sonuçlansın inşallah. Rabbim evlat duygusunu bize de yaşatsın.
Allah yardimciniz olsunBizim ilk denememiz bugun çatlatma iğnemi olacagım cuma günü toplama işlemi olucak hayırlısıyla bekleyeceğiz artık bakalım
insallahmerhaba kızlar benimde salı dondurulmuş embryo transferi olucak inşallah benim sorunda çikolata kisti ilk denemede 6 haftalık kaybettim şimdi ikinci deneme inşallah burdan güzel haberler verirriz
amin canım inşallahRabbim sabır versin size . Dayanma gücünüz olsun. Hayırlısı ile pozitif olsun inşallah
canım sebepsiz deniliyor canım. Ama mutlaka vardır bir sebebi doktorlar bulamıyor. Bende herşey transfere kadar iyi gidiyor. ancak transfer edildikten sonra embriyo rahme tutunmuyorhttps://www.babyblog.ru/user/koshka1985/272203
Insallah kisa zamanda uzunuz gulecek.
DNA hasari icin dollenmedi mi? sebebini biliyor musunuz?
DNA control edin lutfen. Duzen ya da baska bir laborotuvarda yapiliyor.canım sebepsiz deniliyor canım. Ama mutlaka vardır bir sebebi doktorlar bulamıyor. Bende herşey transfere kadar iyi gidiyor. ancak transfer edildikten sonra embriyo rahme tutunmuyor
canım benim ve eşimin genetiğine bakıldı herhangi bir sorun yok ama embriyonun genetiğine bakılmadıDNA control edin lutfen. Duzen ya da baska bir laborotuvarda yapiliyor.
Daha önce aşılama olmuşmuydunuz?Bende bugun basladim tedaviye cok heycanliyimmmm..300 dozda igne verdi bana sanki biraz fazla gibi geldi sizce ?