Eylül ayı tüp bebek yaptıracaklar

Aselhannn

Rebbi hebli mines salihin🙏
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
1.587
2.912
83
Mrb arkdslar gelecek ay tüp bebek yaptrcam eylül ayında tüp bebek yaptrcaklar gelin süreci beraber anlayalm. Bu arada bu benm ikinci olcak ilki geçen sene devletteydi bu da kayseri acıbademde olacak. Spermlern morfoloji ile ilgili sorunumuz var. Ama benm yine umudum yok olamayacak gibi hep içimde. Bu şekilde erkek interfilitesnden dolayı tüp bebek yaptrp hamile kalanlar varsa süreci anlatablr mi yaptrcaklara umut olsun..

Bizimki erkek kaynaklı ilk denememde taze tek embriyo 5. Gündü transfer oldu ve kızıma kavustum çok şükür 4 yaşında. Dondurulmuş embriyo vardı şubatta çift transfer oldu tutmadı. Kardeş için yola devam baştan aldık bu sefer transfer bekliyorum Rabbim hepimize nasip etsin

Bizimde tek embryo olcak dedi doktor tek transfer daha iyi oluyomus. Geçen yıl çift transfer yaplmsti. Umarm bu sefer tutar. Sizin sayıda mı proplem vardı yoksa hız ve morfoloji mi. Microchip ile mi yaptnz yoksa normal tüp bebek mi

Sayı ve morfoloji sıkıntılı normal tüp bebek oldu şimdi 2 embriyo var dondurduk sanırım 2 side transfer olur yaş 34 zaten

Sayı ve morfoloji sıkıntılı normal tüp bebek oldu şimdi 2 embriyo var dondurduk sanırım 2 side transfer olur yaş 34 zaten
Umarm ikisi de tutar inşallah. Bizimde sizinki gibi tek embryo transfermz tutarda burda payalsrz insalah

Sebebsiz infertilite iğnelere başlandı bile

Merhabalar bizde erkek infertelite den kaynkli surece baslicaz . genetik test sonucunu bekliyoruz .sonrasnda istanbulda bir merkez bulacagiz.hepimiz icin hayirlisi olsun inşallah

Merhabalar bizde erkek infertelite den kaynkli surece baslicaz . genetik test sonucunu bekliyoruz .sonrasnda istanbulda bir merkez bulacagiz.hepimiz icin hayirlisi olsun inşallah
Hayrlı olur inşallah. Spermlern mi genetigine baktrysnz onu cok düşük yapanlara yapyolar ama siz neden yaptrdnz dna hasartesti için mi yoksa

Hayrlı olur inşallah. Spermlern mi genetigine baktrysnz onu cok düşük yapanlara yapyolar ama siz neden yaptrdnz dna hasartesti için mi yoksa
Bizi üroloji doktoru yönlendirdi sayı çok düsük
Dedi. onunla beraber giderseniz ona gore tedavinize baslanir dedi. Haftaya cikacak sonuc bakalim artik nasil olacak

Ben de sizdenim eşimin sperm sayısı çok problemli morfoloji de bozuk varikosel ameliyatı oldu sayı daha da düştü Bu gün Yeşilköy Acıbademe gittim. Çok korkuyorum ama yaşım 37 yolun sonunda sayılırım Bu konuda hiç tecrübem yok ocak ayında normal yolla hamile kalıp düşük yaptım. Çok üzüldüm. Bugün karar verdim.Reglinin ilk günü başlıycaz inşallah ilk sefer de olur . Yaşım çok fazla benim çok deneme şansım yok .Yeşilköy Acıbadem nasıldır ? Hiç orada tüp bebek tecrübesi olan var mı? 9450 tl artı ilaçlar 4500 tl fiyat verdiler.

Yeşilköy bilmyrm ama umarm iyi olur. Kötü düsünmeyin yumurta gençleştirme yapılır prp yani her türlü çözüm var siz yeterki vazgeçmeyin. Herşeyin bir zamanı var emek ve sabır isteyen. Umarm herkez tez zamanda bebeğini kucağına alır

Biz de de erkekten kaynaklı sorun var. Bu hafta eşim tüm testlerini yaptıracak. Urologla görüşüp ne test gerekiyor tabi neyse başlayıp doğrudan tüp bebek düşünüyoruz. Umarım hepimiz için en iyi en güzel şeyler olur

Erkek interfilitesi bence daha zor oluyo bizm ilkinde tutmadı bu 2. Tüp bebek. Kadın kaynaklı olunca bence daha kolay oluyo. Bizde temkinliyz biraz. 1 yıla yakın ilaçlar kürler kullandı eşim umarm bu sefer tutar. Sizinde olumlu olsun inşallah isteyen herkesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…