Eylül ayı transfer bekleyenler :) Tüp Bebek sürecim

biraz dinlenip yola devam… seni çok iyi anlıyorum rabbim bir an önce yüzümüzü güldürsün ♥️
Evet ıkı ay dinlenme verdı doktor ben bir yıl bıle dınlemsem kendıme gelemem heralde ilk defa bunda esım agladı olmadı dıye kendımı çok ama çok kötü hissediyorum😭😭

Arkadaşlar hepinize merhaba benim yarın test günüm bugün evde test yaptım ve elhamdülillah pozitif çıktı inşallah buradaki tüm arkadaşlarım hepimiz sağlıkla ilerleyen bir hamilelik geçiririz ❤️
IMG20220927091602.jpg

Arkadaşlar hepinize merhaba benim yarın test günüm bugün evde test yaptım ve elhamdülillah pozitif çıktı inşallah buradaki tüm arkadaşlarım hepimiz sağlıkla ilerleyen bir hamilelik geçiririz ❤️Eki Görüntüle 3136324
Yakinda catlatma ignesi yaptinmi ? Ben yaptim o yuzden testinde hatali cikma durumu olduğu icin yapamıyorum. Cumartesiyi bekliyorum 😃 hayirli ugurlu olsun bebisiniz

Yakinda catlatma ignesi yaptinmi ? Ben yaptim o yuzden testinde hatali cikma durumu olduğu icin yapamıyorum. Cumartesiyi bekliyorum 😃 hayirli ugurlu olsun bebisiniz
Çatlama iğnesini yapalı tahminen taze transferse ıkı hafta geçmiştir:) hayırlı olsun benimkide bugun aşırı koyu cıktı ikinci çizgim❤️ Yarın tekrar kan vericem yarın 8.günüm..

Çatlama iğnesini yapalı tahminen taze transferse ıkı hafta geçmiştir:) hayırlı olsun benimkide bugun aşırı koyu cıktı ikinci çizgim❤️ Yarın tekrar kan vericem yarın 8.günüm..
Dondurulmus canim benimde. Adetin 14 günü ve tranaferden 9 gun sonrada 1 ovitrellayi 3 defada yapıyoruz. O yuzden erken gebelik testi yapamiyorum. Sizin hayirli olsun vvalla cok sevindim. Kan tahlilinizde yuksek beta cikar insallah

Dondurulmus canim benimde. Adetin 14 günü ve tranaferden 9 gun sonrada 1 ovitrellayi 3 defada yapıyoruz. O yuzden erken gebelik testi yapamiyorum. Sizin hayirli olsun vvalla cok sevindim. Kan tahlilinizde yuksek beta cikar insallah
Kızlar bugunde test verdim dün 99,5 di bugun 162,63 cıkmıs sizce iyimi?

X