- 27 Kasım 2019
- 54
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugun ovitrella oldum.Arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi olup çatlatma iğnesi olan var mı?
Benimde test günüm 29 unda bu ikinci dondurlumus embiryo transferim ilki negatif sonuç almıştık inşallah 29 unda pozitif olur hepimiz güzel sonuçlar alirizYaa beni test için 28 inde çağırdılar sizin neden o kadar geç acaba merak ettim
Belirti olarak alt karnıma arada ağrı giriyor bir de dün geceden itibaren göğüslerim de hafif ağrı hissediyorum kasık ağrısı da böyle çok nadir arada giriyor
İnşallah olumlu sonuç alırız
Bende geçen cuma günü ovitrella salı günü de gonapeptyl oldum.Ben bugun ovitrella oldum.
Benımde 30eylül test günüm önceden yaptım tabiBenimde test günüm 29 unda bu ikinci dondurlumus embiryo transferim ilki negatif sonuç almıştık inşallah 29 unda pozitif olur hepimiz güzel sonuçlar aliriz
Gebelik testimi yaptınBenımde 30eylül test günüm önceden yaptım tabi
EvettGebelik testimi yaptın
Sonuc pozitif galiba
Guzel haber alacagiz bende cumartesi test günümBende geçen cuma günü ovitrella salı günü de gonapeptyl oldum.
İnşaallah. Hepimizden güzel haberler gelir.Guzel haber alacagiz bende cumartesi test günüm
Amin inşallah hep beraber görelim o günleri. Birde ben çift transfer yaptırdım. Sizin nasıl? Ne zaman yaptırdınız?
Bildiğim kadarıyla onun belli şartlari var kadının belli bir yaşı falanMerhaba, çift transfer yaptırmak kendi istediğiniz mi yoksa doktor mu çift transferi yapmayı uygun gördü?
Ben istedim doktor beyde yapabiliriz dedi yaş ve amh değeri şartı varmış galibaMerhaba, çift transfer yaptırmak kendi istediğiniz mi yoksa doktor mu çift transferi yapmayı uygun gördü?
İnşallah bizde pozitifi görürüz kaçıncı gün embiryosuydu
5.hün taze transfer çift embriyo sizinİnşallah bizde pozitifi görürüz kaçıncı gün embiryosuydu
Vallahı bilmiyorum canım ıkıncı çizgi var ama iğne etkiside olabılırSonuc pozitif galiba
Benim ilk transferim 3.gun dondurulmuş embiryo negatif oldu şimdi yine 3.gun embiryo transferi ikiz katıldı dondurulmus embiryo bakalım Perşembe günü sonuç ogrenicez doktorum test yapmamı yasakladı bence test etkiliyor bünyeyi yapmicam bilinç altın olumsuz oluyor5.hün taze transfer çift embriyo sizin
Bide ilk transferimdeki gibi sürekli yatmiyorum ilk üç gün yatış sonra yavaş yavaş yürüyüş demişti doktorum ilk transferimde çok yattım bunda yürüyorum evin içindeBenim ilk transferim 3.gun dondurulmuş embiryo negatif oldu şimdi yine 3.gun embiryo transferi ikiz katıldı dondurulmus embiryo bakalım Perşembe günü sonuç ogrenicez doktorum test yapmamı yasakladı bence test etkiliyor bünyeyi yapmicam bilinç altın olumsuz oluyor
Bende ilk ıkı güm dinlendi tabi gene yürüdüm evde korkma ayaga kalkınxca bebeklerin dökülmez dedi doktorum cok doğru. Sımdıde normal hayatıma döndüm salı günü 1hafta olcak cuma günü kan testi vermeye cagırmıştı. Sımdılık pozitif gözüküyor ama bilemiyorum tabi herşey nasipBide ilk transferimdeki gibi sürekli yatmiyorum ilk üç gün yatış sonra yavaş yavaş yürüyüş demişti doktorum ilk transferimde çok yattım bunda yürüyorum evin içinde