• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ilk gebeligimde (kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum) adet belirtilerimin hepsi vardi sivilce gogus agrisi adet sancisi o yuzden cok takilma bende kesin kalamadim kalamadim diyodum olmaz diyodum olmustu umutsuz olma ama kafani oyaliyacak baska seylere odaklan kitap oku dizi izlee benim onerim bu sana ☺
Benim de sabah yüzümde ufaktan sivilceler vardı. Adet dönemimde çıkmaya başlayan ağrılı sivilcelerden... Zaten çalışıyorum 09-18.00 arası.. Ama ister istemez düşünüyorum her an aklımda... Çok üzüldüm bu arada geçmiş olsun:KK43: Bir de bu durum var tabii 'gebe kalıdığım da ya kimyasal olursa? ya düşük olursa?' Her an korku.... Hiç bir şeyin garantisi maalesef ki yok... Rabbim bize ömrü uzun olacaksa,hayırlısı olacaksa nasip etsin inşallaahhh..... Senin ne zamandı canım yumurtlama dönemi ve bat tarihin?

Sıkma canını herşey zamanını bekliyor demek ki bende bir senedir deniyorum olmuyor her ay adet gecikmesi yaşıyorum kafama taktıkça daha çok gecikiyor adet düzenim bu ay da geciktim 6 gün ama sabah test yaptım negatif üzülmüyorum artık alıştım negatif görmeye 😔
Rabbım ömrü uzun olacaksa, hayırlısı olacaksa versin inşallah. Olmayacaksa da içimizde ki umutları alsın bi an önce... İnşallah topluca hamile kalırız sağlıklı bir gebelik yaşar sağlıklı hayırlı evlat doğururuz.. En doğru dua bu diye düşünüyorum. Allah'tan böyle bir site var dertleşip konuşuyoruz...

Ben de kafayi yemeye başladım kesinlikle ben de aynen öyle sürekli bunu düşünüyorum, çevrem bu kadar takinti yaotigimi bilmiyor, eşim sen kafayı yedin diyor:işsiz: 2 kayip yaşadım ondan sonra böyle oldum, bu ay tekrar denedigimiz ilk ay, daha 4 gün önce yumurtladım dogru duzgun de degetlendiremedik kavga etmekten ama 4 gündür bunu düşünüyorum :confused:
bu arada çok çok geçmiş olsun. Ne ağır şeyler yaşamışsın. Aylarca uğraşıyoruz bir de bu durum var... Gebelik sağlıklı mı olacak? Her an bir şey olma korkusu... Her şey Allah'tan inşallaah en hayırlısını nasip etsin hakkımızda... Bat ın ne zaman bu arada

Süreç gerçekten can sıkıcı. 11 ay olcak bu ay. 10. Ayımda 500leri gördüm kan testimde ilerlemedi kimyasala çevirdi. Ne yaşadım noldu bi anda anlayamadım. Dua ediyorum bol bol. Doktor kısmına giresim yok o daha büyük psikolojiyi bozuyor vakti zamanı var diyorum inşallah olur isteyen herkesin 🤷🏻‍♀️🙏
Çok geçmiş olsun... Bir de bu var dimi olması için uğraş sonra tutmuyor daha çok kahır oluyor insan. Ama diyorum ya vardır bir kısmet bir hayır. Her şey Allah'tan çünkü... Amaa dr konusunda bende böyleyim bu ay gidicem kesin diyorum yine gitmiyorum. O süreç beni korkutuyor...

canım en son adet tarihini ve ka. gün de bi adet olduğunu yaz bakayım...
Cnm ben kendi hesaplamama göre 7 eylüldü
ama bugun yarın yumurtlayacagım çünkü hissediyorum. bat 23 Eylül genelde 30 günde bir oluyorum bazende 1, 2 gün gekmede oluyor

Rabbım ömrü uzun olacaksa, hayırlısı olacaksa versin inşallah. Olmayacaksa da içimizde ki umutları alsın bi an önce... İnşallah topluca hamile kalırız sağlıklı bir gebelik yaşar sağlıklı hayırlı evlat doğururuz.. En doğru dua bu diye düşünüyorum. Allah'tan böyle bir site var dertleşip konuşuyoruz...

Çok geçmiş olsun... Bir de bu var dimi olması için uğraş sonra tutmuyor daha çok kahır oluyor insan. Ama diyorum ya vardır bir kısmet bir hayır. Her şey Allah'tan çünkü... Amaa dr konusunda bende böyleyim bu ay gidicem kesin diyorum yine gitmiyorum. O süreç beni korkutuyor...
Bende bir ay daha bir ay daha derken gitmedim gidesimde gelmiyor. Sanki tedavi vs süreçleri daha çok yıpratan bişey gibi geliyor

Bende bir ay daha bir ay daha derken gitmedim gidesimde gelmiyor. Sanki tedavi vs süreçleri daha çok yıpratan bişey gibi geliyor
Kesinlikle öyle. Hep bir şey cıkıyor. Buradan tanıştığım ve sonradan çok yakın arkadaş olduğum PiXiEE PiXiEE de aynısını yaşadı... Bir sürü şey dedi drlar stres yaptı üzüldü etti... Rahim filmi çekildikten 1 ay sonra hamile kaldı. İmkansız diyen drlar şok tabii... Ama rahim filminden sonra hamile kalan o kadar çok var ki... En kötü onu deneyeyim diyorum :dua:

Amin cnm inşallh bu ayın 20’sinde evlilik yıl dönümümüz var adet olmadığım için hala umudum var eşime sürpriz yapmak istiyorum hayırlısı olur inşallh..senden de güzel haberler bekliyorum canım 🙏
Benim de bu ayın 22 si evlilik yıl dönümüm.. 2. yılımız dolacak.. Bende o kadar çok sürpriz yapmak istiyorum ki ona. En büyük hediyem olur diye düşünüyorum.. İnşallahhh canım bu haberi eşlerimize bu özel günümüz de vermek nasip olur.. Senin kaç yılın dolacak?

Benim de sabah yüzümde ufaktan sivilceler vardı. Adet dönemimde çıkmaya başlayan ağrılı sivilcelerden... Zaten çalışıyorum 09-18.00 arası.. Ama ister istemez düşünüyorum her an aklımda... Çok üzüldüm bu arada geçmiş olsun:KK43: Bir de bu durum var tabii 'gebe kalıdığım da ya kimyasal olursa? ya düşük olursa?' Her an korku.... Hiç bir şeyin garantisi maalesef ki yok... Rabbim bize ömrü uzun olacaksa,hayırlısı olacaksa nasip etsin inşallaahhh..... Senin ne zamandı canım yumurtlama dönemi ve bat tarihin?
Bat 23 u yumurtlamada dun ve bugun piki gordum daha catlamadii

Benim de bu ayın 22 si evlilik yıl dönümüm.. 2. yılımız dolacak.. Bende o kadar çok sürpriz yapmak istiyorum ki ona. En büyük hediyem olur diye düşünüyorum.. İnşallahhh canım bu haberi eşlerimize bu özel günümüz de vermek nasip olur.. Senin kaç yılın dolacak?
Ayyy inşallah canım eşim de bende çok istiyoruzzz benim 1.yılım dolacak inş

Back