Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar banada yardimci olurmusunuz lutfen simdi ignenin 16.gunune girdim uc gundurde test yapiyorum negatif aksam ustu kasiklarimda agrilar basladi bacaklarima vurdu ha dedim adet sancim basladi ama gelmedi normalde adet sancim yavastan baslayip yukselir ve o zaman lekelenmelerim baslar adet olurdum ama aksam ustu sadece agri oldu halada ara ara agri olusur
Bende 21 ağustosta çatlatma iğnesi yaptırdım 13.gün adet oldum malesef
Bende bugun oldum malesef ignenin 16. Gunu hayirlisi olsun tekrar klomene baslicam

Ben de burdayım ah ah bakalım bekliyorum, bat 18 eylül, adetlerim düzensiz normalde ama bu ay çatlatma iğnesi oldum o yüzden gebelik yoksa adet olurum heralde. Yarın doğumgünüm, eylül bana inşallah hayırlı bir haberle güzel bir hediye verir. İsteyen tüm kardeşlerime hayırlısıyla evlat nasip etsin rabbim.

Kızlar Sabah test yaptım çok çok çok silik bir çizgi çıktı ciddi anlamda bakmak lazım görmek için dayanamadım.simdi bi test daha yaptım ama çıkmadı belki de sabah idrari degildi diye çıkmadı kafam çok karışık ya

Belki erkendir daha yapmak için cnm

Yarın sabah tekrar yap bakalım belki de idrar yoğunluğundan kaynaklidir bize de gönderirsin bakarız hem

Tekrar test yaptım negatif cktı kzlar

Eklentiler

• IMG_20200909_184452.jpg
    99,8 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20200909_120740.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 73
Benide eklermisin bat 22 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…