- 3 Ocak 2014
- 1.128
- 1.012
- 333
12.g0n iğne vurunduğum gün dahilHayırlısı cnmm bnm senin şuan kaçıncı günün çatlatmada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12.g0n iğne vurunduğum gün dahilHayırlısı cnmm bnm senin şuan kaçıncı günün çatlatmada
Amin çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese en hayırlısını versinGözünüz aydın sağlıklı şekilde ilerler inşallah
Duam senle12.g0n iğne vurunduğum gün dahil
Ya evet biraz daha bekle istersen devlet için bende gtmeyi düşünüyordum ama virüsten dolayı gitmiyorum inşallah gerek kalmaz hastanelere canım benmInsallah hamıle haberlerıyle gelırsın canımmm ben pek umutlu degılım rahım film cekılmek ıstedım en ucuz 800 tl dio hastaneler devlette virüstwn dolayı 2 ay snrasına gun verıo
Ya evet biraz daha bekle istersen devlet için bende gtmeyi düşünüyordum ama virüsten dolayı gitmiyorum inşallah gerek kalmaz hastanelere canım benm
Benimde canım Allah isteyen herkese versin inşallah aratmasın çok zorDuam senle
3 eylülde yaptım canım 128 çıktı yarın sabah yine gitmeyi düşünüyorum
Adetim yeni bitti. 4 gün erken adet oldum Doktorum klomen verdi ve iltihap için antibiyotik verdi.Onları kullanıyorum ve az önce yakı yapıştırdım.Birkaç yerde faydalarını okumuştum.Bakalım hayırlısıN nurhan2734
@PpAaSs
@NaNa_
@Suhedadyms
@Sudenuurr
@nil123456
@Ankara1986
Kizlar bugun bat gununuz ne durumdasiniz ?
Hayırlı olsun canım çok sevindim ben de yarın aile hekimine gidicem kan vermeye , cumartesi test yaptım daha koyu çıktı. Ve hala regli olmadım3 eylülde yaptım canım 128 çıktı yarın sabah yine gitmeyi düşünüyorum
Sen ne yaptın ne durumdasın?
Benim doktorum iğnenin etkisi 13 gün sürüyor dedi hatta bana da hep 14. Günü kan testi veriyor çatlatmadan sonraBenim de doktor 1 ay ara dedi canım ben de bı sorunun cevabını merak ediyorum bu iğnenin etkisi ne kadar sürüyor acaba bilen yazabilir mi acaba yaaa
Merhaba klomen ne için veriyor Dr nasıl buna karar veriyor hangi sebeple..Benim doktorum iğnenin etkisi 13 gün sürüyor dedi hatta bana da hep 14. Günü kan testi veriyor çatlatmadan sonra
Bana 12.günü test yap dedi yarın 12.günü bugün erken gebelik test uaptım silik çıktı inan insan düşünmekten çatlıyoBenim doktorum iğnenin etkisi 13 gün sürüyor dedi hatta bana da hep 14. Günü kan testi veriyor çatlatmadan sonra
Bu testler cok pahalı ya almak istiyorum amaBana 12.günü test yap dedi yarın 12.günü bugün erken gebelik test uaptım silik çıktı inan insan düşünmekten çatlıyo
İnternetten bakın ben gittigidiyordan 23 tl ye almıştım kargo ücretsizBu testler cok pahalı ya almak istiyorum ama
29 liraya 20 gebelik 10 ovulasyon alıyorum. Pahalı olması sinir bozucuİnternetten bakın ben gittigidiyordan 23 tl ye almıştım kargo ücretsiz
Insallah bu ay gelir kuzucugun canimAdetim yeni bitti. 4 gün erken adet oldum Doktorum klomen verdi ve iltihap için antibiyotik verdi.Onları kullanıyorum ve az önce yakı yapıştırdım.Birkaç yerde faydalarını okumuştum.Bakalım hayırlısı
hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin kucağınıza yuvanızaBu da testim aman allahım bulutlardayım şu an. Rabbime şükürler olsun.