• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vardır canım ben 2 gün önce yapmıştım çıkmadı bende iğnenin etkisi geçmiş demekki sende iğne etkisi kalacağını sanmıyorum. Adetim 2 gün kala yapıcam ozaman da çıkmazsa yoktur zaten normalde diğer gebeliklerimide ozaman öğrenmiştim ama sanmıyorum olacağını artık
Diğer gebeliklerinde nezamn öğrenmiştin cnm

Vardır canım ben 2 gün önce yapmıştım çıkmadı bende iğnenin etkisi geçmiş demekki sende iğne etkisi kalacağını sanmıyorum. Adetim 2 gün kala yapıcam ozaman da çıkmazsa yoktur zaten normalde diğer gebeliklerimide ozaman öğrenmiştim ama sanmıyorum olacağını artık
Erken gebelik testi yaptığım yarın net olur bnce artık

Ya inanamıyorum hamileyimmmmm❤❤❤ Eve gelince yaptım hemen 3 saattir sıvı alımı yapmadım ve eve gelir gelmez test yaptım. Elim ayağım titriyor. Zor toparlanıp çıktım lavabodan. Henüz eşime de söylemedim
Hayırlı olsun canım tebrik ederim bizlerdde dua et hayırlısıyla ilerlesin sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin rabbim

Benimde 9 eylül canım bende senin gibi takmıcam diyorum ama asla olmuyor :) bende hiçbirşey yok arada kasık ağrısı giriyor çıkıyor değişik bir ağrı o kadr

Insallah hamıle haberlerıyle gelırsın canımmm ben pek umutlu degılım rahım film cekılmek ıstedım en ucuz 800 tl dio hastaneler devlette virüstwn dolayı 2 ay snrasına gun verıo

Ya inanamıyorum hamileyimmmmm❤❤❤ Eve gelince yaptım hemen 3 saattir sıvı alımı yapmadım ve eve gelir gelmez test yaptım. Elim ayağım titriyor. Zor toparlanıp çıktım lavabodan. Henüz eşime de söylemedim
Gözünüz aydın sağlıklı şekilde ilerler inşallah

Back