- 3 Ocak 2014
- 1.128
- 1.012
- 333
Ben öyle öğrendim 2 gebeliğimde de 2 gün önce çatlatma iğnesi vurundunuz mu yada daha önce test yaptığınız mıKızlar bat pazar günü yani 6 eylülde 2 gün var. Yumurtlamam 22-23 ağustos. Bugün 12.günü. Az önce test yaptım ve yaklaşık bi 7-8 dk sonra böyle çıktı. Bir ihtimal var mı sizce bu kadar silik olupta öğrenen var mı gebeliğini ya da bu silik çizgi hep mi çıkıyor days comfort erken gebelik testi Eki Görüntüle 2685490
Bana da cok silik var gibi geldi.İnsallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınızUmarım doğrudur neredeyse 2 senedir bu anı bekliyorum olmazsa da önümüzdeki aylara bakacağız artık
Akıldan hiç çıkmıyor ki zaten hep takıyoruz allah herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah bence bekle bat gününü çatlatma iğnesinden sonraki 14.gün yap test çünkü silik çıkma ihtimali iğneden dolayıkizlar bende gecen ay klomen catlatma oldum 3 ay deneme suresi dedi dr. ilac vs vermedi bu 3 ay icin.. gecen ay tutmadi 10eylul bat sonraki aylar da hamile kaldiniz mi 5 gun var test yapsam cikar mi bi tuhafligimda yok haniguya bu ay takmicaktim olursa olur diye birakcaktim son gunler yine aklim oralarda
Yanlış mı anladımAkıldan hiç çıkmıyor ki zaten hep takıyoruz allah herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah bence bekle bat gününü çatlatma iğnesinden sonraki 14.gün yap test çünkü silik çıkma ihtimali iğneden dolayı
igneyi gecen ay yapmistim olmadi adet oldum bu ay da etkisi devam eder mi ki dr vermedi bu ay icin 3 ay bekle dedi sonra rahim filmi dedi.. gecmiyor zaman son gunlere gelinceAkıldan hiç çıkmıyor ki zaten hep takıyoruz allah herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah bence bekle bat gününü çatlatma iğnesinden sonraki 14.gün yap test çünkü silik çıkma ihtimali iğneden dolayı
Insallah canim Allah tum isteyenlere gostersinA
Anladım canım inşallah keseyi bebeği kalp atışını duyarsın
Insallah kuzum bu ay gelir mucizenBen bu topiği nasil görmedim inanamıyorumama beni ekleme canim bu ay tüp bebege basladim totem yapiyorum gecen seneden beri her topige adimi yazdirdim bu ay belki tutar
Günaydinn, 29 agustosta ogrendim hamileyimGunaydin kizlar
Lebenweise
Katre-i Matemm
Spring05
adzeynep
Kizlar bugun sizin gununuz haberler nasil bakalim?
Sağol canm amin inşallah hepimiz kavuşuruzGecmis olsun canim tez zamanda kavusursun umarim kuzucuguna
Hayirli olsun canim saglikla ilerlesinGünaydinn, 29 agustosta ogrendim hamileyimbeta carsamba gunu 319 du insallah saglikla gelir
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insallahGünaydinn, 29 agustosta ogrendim hamileyimbeta carsamba gunu 319 du insallah saglikla gelir
Hayirli olsun canim saglikla ilerlesin
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insallah
Rabbim sana ve tum isteyenlere nasip etsin canim guzel haberlerle donersin umarimGünaydın ben geç yumurtladim canım o yüzden adet bikac gün daha ileri attı ayın 10 nu gibi kesinleşir haberdar ederim banada dua edin ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?