Yaptınmı test cnmAmin canımyok herhangi bir ilaç kullanmadım
Aa tamam canım teşekkür ederimOvulasyon testinde test çizgisi (T) kontrol çizgisiyle (C) aynı ya da daha koyu olduğunda pik oluyor canım yani yumurtladın demek oluyor, sonraki 36saat içinde yumurta çatlıyor ve t silinmeye başlıyor. En verimli zamanlar bu günler oluyor
Tamm canm simdi yaptim ovu testi ikinci cizgide biraz koyulasma var bilemedim2 gun daha bekle ozaman canim 10 gun gecmis olsun
Hayırlı olsun teste göre hamilesinizArkadaşlar bata 3 gün var normal gebelik testi yaptım böyle ikinci çizgi belli belirsiz çıktı bi bakar mısınız şoktayım şuan
Yapamadım henüz canım eşim milli eğitime uğramış gelmedi henüzYaptınmı test cnm
Ayyy çok merak etttimmmYapamadım henüz canım eşim milli eğitime uğramış gelmedi henüz
Ben de ben deAyyy çok merak etttimmm
Benim regl bugün bitecek. Normalde bugün başlaması lazımdı 5 gün erken geldi bi acayip oldu zaten anlamadım. 28 eylül yeni bat@nurhan2734
P PpAaSs
NaNa_
@Suhedadyms
Sudenuurr
@nil123456
@Ankara1986
Kizlar bugun bat gununuz ne durumdasiniz ?
Belli belirsiz mi gayet belirgin Bence bir kan testi yaptırınArkadaşlar bata 3 gün var normal gebelik testi yaptım böyle ikinci çizgi belli belirsiz çıktı bi bakar mısınız şoktayım şuan
Aaaaa gözün aydın canım bnmmm çok sevindim çooookkkkkkk belirtilerin neydi cnmmmmmmKızlar test yaptım şimdi, çok heyecanlıyım yapazartesi ilk işim kan vermek olacak inşallah regl olmam Eki Görüntüle 2685126
Dikkat et uzanma çok yükseğe..ağır kaldırma birsey olmaz inşşş gözün aydın bebeğim hamilesinnnKızlar test yaptım şimdi, çok heyecanlıyım yapazartesi ilk işim kan vermek olacak inşallah regl olmam Eki Görüntüle 2685126
Aaaa çok belli bencee kuzuuumm gözün aydıııınnnKızlar test yaptım şimdi, çok heyecanlıyım yapazartesi ilk işim kan vermek olacak inşallah regl olmam Eki Görüntüle 2685126
Bugün beklerim olmazsam yarın sabah yaparım inşaAllah
Yumurtlamadan sonra hep hafif bir kaşık ağrım olmuştu canım, belim ve kasıklarım ağrıyordu ve sık idrara çıkma vardı ama taş düşürdükten sonra idrar o kadar kalmadı. Diğer belirtiler devam ediyor ve aşırı aşırı ateş basıyor, bugün de bildiğin adet sancısı yaşıyorum ama olmam inşallahAaaaa gözün aydın canım bnmmm çok sevindim çooookkkkkkk belirtilerin neydi cnmmmmmm
Olmassın inşşş bizlerede dua edermisin bacım...çatlatma iğnesi vuruldum oyüzden bekliyoruz haftaya biZimde belli olur cnmmYumurtlamadan sonra hep hafif bir kaşık ağrım olmuştu canım, belim ve kasıklarım ağrıyordu ve sık idrara çıkma vardı ama taş düşürdükten sonra idrar o kadar kalmadı. Diğer belirtiler devam ediyor ve aşırı aşırı ateş basıyor, bugün de bildiğin adet sancısı yaşıyorum ama olmam inşallah☺
Tabi ki ederim canım benim kendi adıma dua ederken burdaki herkes için ediyordum zaten, Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah ve diğer arkadaşlarımın hepsineOlmassın inşşş bizlerede dua edermisin bacım...çatlatma iğnesi vuruldum oyüzden bekliyoruz haftaya biZimde belli olur cnmm
Teşekkür ederim pazartesi kan vericem bende inşallahHayırlı olsun teste göre hamilesiniz
Tebrik ederiim siz de hamilesinizKızlar test yaptım şimdi, çok heyecanlıyım yapazartesi ilk işim kan vermek olacak inşallah regl olmam Eki Görüntüle 2685126
Maşallah hayırlı olsunArkadaşlar bata 3 gün var normal gebelik testi yaptım böyle ikinci çizgi belli belirsiz çıktı bi bakar mısınız şoktayım şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?