Amin canımHadi hayırlısı cnm bnm herhangi bir ilaç vs kulandınmı
InşallahHayırlı haberler alırım inşallah, test almaya gönderdim eşimi
Hadi hayırlısı duam herkesle tüm istiyenlerleAmin canımyok herhangi bir ilaç kullanmadım
Hadi inşşşş bilgi ver olurmu bnde çatlatma iğnesi vuruldum 27 sinde bkliyoruzYok canm benm ıkıncı cocuk olacak ılkınde pko luydm baya şeyler dendm 6 ay sonra gebe kaldm , şimdi de kşst var ve agrı yapıyo 3 ay oluyo bugün bakalm var mıilknde hiç belirtm olmadı bunda sürekli belirti aryr
Hadi inşşş güzel haberlerini belliyoruz cnm bnmmmmHayırlı haberler alırım inşallah, test almaya gönderdim eşimi
Tamam inşallhHadi inşşşş bilgi ver olurmu bnde çatlatma iğnesi vuruldum 27 sinde bkliyoruz
Taşı düşürdüğümü görmesem kesin hamilelik belirtisi der test yapardım canım ama umudumu kesmiştim onu görünceInşallahTaş düşürüyorum dediginizde beta hcg bakılmamıştı değil mi??? Ovulasyonda piki ne zaman görmüştünüz ve hangi günleri degerlendirdiniz?
Canim daha 5 gun var en azindan 3 gun daha bekleGunaydn kızlar hamile olan arkadaslr hayırlı olsun önceliklebeklemk ne zormuş ya bat gununu , 9 eylul brnm bat ama test yapsam mı dıyrm çok merak edyrm eşimde diyo ne acelen var zaten olsa çıkar dıyo bıde erken gebelil testı burada bulamdm eczsnede neden yok ki 5 eczane var bıde normal testte cıkar mı şimdiden
İnşallah canım inşallah ben ve bekleyen herkes iyi haberler alır inşallahHadi inşşş güzel haberlerini belliyoruz cnm bnmmmm
Tesekkürler beklemem gerek mecbur ama cok zor dayanıyrm vallaCanim daha 5 gun var en azindan 3 gun daha bekle
Iyi sonuc alirsin insallahTesekkürler beklemem gerek mecbur ama cok zor dayanıyrm vallainş bu ay olır cok umutluym ama adet olacakmışım gıbı bı hıste var hayırlısı
Pik ne demek oluyor canımTaşı düşürdüğümü görmesem kesin hamilelik belirtisi der test yapardım canım ama umudumu kesmiştim onu görünce20’sinde piki gördüm 21 hala pikti 19-20-22’sini değerlendirdik
Benimde boyleydi hayirli olsunArkadaşlar bata 3 gün var normal gebelik testi yaptım böyle ikinci çizgi belli belirsiz çıktı bi bakar mısınız şoktayım şuan
Gunaydin senin sonuc ciktimi canim ?Günaydın herkese güzel saglıklı mutlu hayırlı gebelikler olur inşallah
Ovulasyon testinde test çizgisi (T) kontrol çizgisiyle (C) aynı ya da daha koyu olduğunda pik oluyor canım yani yumurtladın demek oluyor, sonraki 36saat içinde yumurta çatlıyor ve t silinmeye başlıyor. En verimli zamanlar bu günler oluyorPik ne demek oluyor canımBen hiç ovü testi yapmadımdaa
Yaa teşekkür ederim inşallah bir netleşsin de regl tarihimi bekleyeyimBenimde boyleydi hayirli olsun
Ne beklemesi kuzum kan ver kan ☺Yaa teşekkür ederim inşallah bir netleşsin de regl tarihimi bekleyeyim
Çok şaşkınım şuan ne yapacağımı bilemiyorum yaNe beklemesi kuzum kan ver kan ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?