Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı haberler alırım inşallah, test almaya gönderdim eşimi
Inşallah Taş düşürüyorum dediginizde beta hcg bakılmamıştı değil mi??? Ovulasyonda piki ne zaman görmüştünüz ve hangi günleri degerlendirdiniz?

Hadi inşşşş bilgi ver olurmu bnde çatlatma iğnesi vuruldum 27 sinde bkliyoruz

Hadi inşşşş bilgi ver olurmu bnde çatlatma iğnesi vuruldum 27 sinde bkliyoruz
Tamam inşallh benim ilk ovulasyon ve düzenli ilişki , sogan kürü , uyguladm . bunda da yıne aynı sıstem uyguluyrm bu ay bıde hacamat yaptrdm . ilk iki ay akışına bıraktm ama bende kolay hamilelik olmuyo malesef ugras lazm eşim bıktı artık

Inşallah Taş düşürüyorum dediginizde beta hcg bakılmamıştı değil mi??? Ovulasyonda piki ne zaman görmüştünüz ve hangi günleri degerlendirdiniz?
Taşı düşürdüğümü görmesem kesin hamilelik belirtisi der test yapardım canım ama umudumu kesmiştim onu görünce 20’sinde piki gördüm 21 hala pikti 19-20-22’sini değerlendirdik

Canim daha 5 gun var en azindan 3 gun daha bekle

Taşı düşürdüğümü görmesem kesin hamilelik belirtisi der test yapardım canım ama umudumu kesmiştim onu görünce 20’sinde piki gördüm 21 hala pikti 19-20-22’sini değerlendirdik
Pik ne demek oluyor canımBen hiç ovü testi yapmadımdaa

Pik ne demek oluyor canımBen hiç ovü testi yapmadımdaa
Ovulasyon testinde test çizgisi (T) kontrol çizgisiyle (C) aynı ya da daha koyu olduğunda pik oluyor canım yani yumurtladın demek oluyor, sonraki 36saat içinde yumurta çatlıyor ve t silinmeye başlıyor. En verimli zamanlar bu günler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…