• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar neolur yardım edin çokkk farklı duygular içerisindeyim bugün test yaptım çizgi 10 dk geçmeden çıktı
Dün yaptığım daha silikti
Çatlatma iğnesi yapalı 9.günüm
Ama catlatma ignesi bunlari boyle çıkartıyor erken test yapmamış mısın🙄

B Bluemacaw canm beni silebilirsin kanımda pıhtılaşma var hemoglobin çok yüksek çıktı hamiş bu sebepten kalamıyorum kan sulandırıcı kullanıcam bu ay bi daha ki aya denicem hayırlısı bakalım

Kızlar.. Ne güzel haberler var.. Hamilelik haberleri olan hepsine tebrikler.. Maşallah.. Darısı başımıza 😊🤗
Ben bugün Dr kontrolüne gittim. Kist vardı 5cm.geçen kasık ağrısı çekmiştim şiddetli. 3 4 gün sonra da regl olmuştum. Bu ay gitti gibi yeni Bat 29 Eylül. Benim adet döngüsü 26 gün oluyor. Dr tahlil vs yaptı. Yumurtalıklarda sorun görünmüyor gibi. Yarın sonuçlar çıkacak. Olmazsa duruma göre yumurta takibi de yaparız dedi. Bende ovülasyon testlerinden aldım. Regl biriminin kaçıncı gününde başlamak gerekir testlere🙄 ikinci çocuğu istiyoruz ama aradan o kadar uzun zaman geçti ki bu takipleri nasıl yapacağımı bile unuttum :halay:

Ama catlatma ignesi bunlari boyle çıkartıyor erken test yapmamış mısın🙄
Ah ahh dayanamadım cnm yaa dünkü daha beyaz çizgiydi bugünkü daha belirgin çıktı

Eklentiler

• BB0D114A-D4E3-43F6-807C-AC11D4A39523.jpeg
    BB0D114A-D4E3-43F6-807C-AC11D4A39523.jpeg
    68,7 KB · Görüntüleme: 35
  • 212813AB-8DC7-4879-901B-C1F46D8FF818.jpeg
    212813AB-8DC7-4879-901B-C1F46D8FF818.jpeg
    78,5 KB · Görüntüleme: 41
Canım hayırlı olsun belirtin falan var mıydı ? Yoksa tamamen tesadüf test yaparak mı öğrendin
Geç gördüm canım kusura bakma, sadece çok uyuyordum akşamları birden uykuya dalıyordum bunu arkadaşlarıma anlattığımda baya bi ısrarla test yaptırdılar bende nasılsa yoktur diye yaptım ama sonuç beni şaşırttı :)

9
Ah ahh dayanamadım cnm yaa dünkü daha beyaz çizgiydi bugünkü daha belirgin çıktı
Canım bence sen kan ver çünkü iğne etkisi ise bazılarında 10 12 günde yok oluyormuş iğne etkisi ise yüksek çıkmaz 50 ve üzeri çıkarsa gebersin bence iğneden dolayı en fazla 20 lerde çıktığını duydum

Back