Hayirlisi canim tez zamanda guzel haber duyariz umarimBen dün regl oldum bir dahaki aya inşallah hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi canim tez zamanda guzel haber duyariz umarimBen dün regl oldum bir dahaki aya inşallah hayırlısıyla
Kaç gün var canm bataKızlar neolur yardım edin çokkk farklı duygular içerisindeyim bugün test yaptım çizgi 10 dk geçmeden çıktı
Dün yaptığım daha silikti
Çatlatma iğnesi yapalı 9.günüm
Ama catlatma ignesi bunlari boyle çıkartıyor erken test yapmamış mısınKızlar neolur yardım edin çokkk farklı duygular içerisindeyim bugün test yaptım çizgi 10 dk geçmeden çıktı
Dün yaptığım daha silikti
Çatlatma iğnesi yapalı 9.günüm
Cnm ayın 10 undaKaç gün var canm bata
Ekledim canim hayirlisi olsunEklermisiniz beni de
Ah ahh dayanamadım cnm yaa dünkü daha beyaz çizgiydi bugünkü daha belirgin çıktıAma catlatma ignesi bunlari boyle çıkartıyor erken test yapmamış mısın
Bugun gittim doktora hersey normal suan 4+3 tum testlerim normal cikti 2 hafta sonrasi ultrason icin gidicem tekrar.Birdaha kan verdinmi? Dr nezaman gitcen
Geç gördüm canım kusura bakma, sadece çok uyuyordum akşamları birden uykuya dalıyordum bunu arkadaşlarıma anlattığımda baya bi ısrarla test yaptırdılar bende nasılsa yoktur diye yaptım ama sonuç beni şaşırttı :)Canım hayırlı olsun belirtin falan var mıydı ? Yoksa tamamen tesadüf test yaparak mı öğrendin
Bende aynısını yaşadım hayırlı olsuunnnn :)Arkadaşlar bata 3 gün var normal gebelik testi yaptım böyle ikinci çizgi belli belirsiz çıktı bi bakar mısınız şoktayım şuan
Hayırlı olsun
Gözünüz aydın hayırlı olsun sağlıklı ilerler inşallah
Teşekkür ederiim kan vereyim de netleşince inşallah tam sevinirimBende aynısını yaşadım hayırlı olsuunnnn :)
Canım bence sen kan ver çünkü iğne etkisi ise bazılarında 10 12 günde yok oluyormuş iğne etkisi ise yüksek çıkmaz 50 ve üzeri çıkarsa gebersin bence iğneden dolayı en fazla 20 lerde çıktığını duydumAh ahh dayanamadım cnm yaa dünkü daha beyaz çizgiydi bugünkü daha belirgin çıktı
Gebesin yazacaktım telefon değiştirmiş9
Canım bence sen kan ver çünkü iğne etkisi ise bazılarında 10 12 günde yok oluyormuş iğne etkisi ise yüksek çıkmaz 50 ve üzeri çıkarsa gebersin bence iğneden dolayı en fazla 20 lerde çıktığını duydum
Hayırlısı bacım bekliycm vala karnım belim çok ağrıyo9
Canım bence sen kan ver çünkü iğne etkisi ise bazılarında 10 12 günde yok oluyormuş iğne etkisi ise yüksek çıkmaz 50 ve üzeri çıkarsa gebersin bence iğneden dolayı en fazla 20 lerde çıktığını duydum
Çok sevindim ne güzel bir haber maaşallahBugun gittim doktora hersey normal suan 4+3 tum testlerim normal cikti 2 hafta sonrasi ultrason icin gidicem tekrar.
Test derken? Kan testleri mi diyorsunuz gözünüz aydınBugun gittim doktora hersey normal suan 4+3 tum testlerim normal cikti 2 hafta sonrasi ultrason icin gidicem tekrar.