Ne meraksizsin ya ben 2 gun kala yaptimKız 22 si çatladı yumurtam bat’ım 4 eylülmüş şuan gelen giden yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne meraksizsin ya ben 2 gun kala yaptimKız 22 si çatladı yumurtam bat’ım 4 eylülmüş şuan gelen giden yok
Olabilir canım üzülmemek için değişik pskljilere giriyo insan bende umutsuzum sanki umutlanırsam ve olmazsa daha çok üzülrüm gibi geliyor anlıyorum seniAslında bende tam senin gibi sabırsız biriyim. Bu sefer bir tuhaf oldum bende böyle değilim aslında korkudan sanırım.
8.gun daha canm cikar mi ki gebelik testinde ne bileyim oncekilerde bir belirti vardi ama bir belirti olsa hadi isik var diyecegim adetim gelse macun aldim ona baslayacagim ama gelmiyor bugun de yok galiba yumurtlamadan sikinti offfYapsan cikar bence canim
Hadi hayirlisi olsun ins alin hemen bir gebelik testi yapinGünaydın kızlar☺ Bu ay çok garip belirtiler yaşadım gebeliğe yordum böbrek taşı çıktı, ümidimi kesmiştim ama son kalan ovülasyon testimi yaptım şimdi testim pik olmuş ve bugün bat
Ginaydin canm evet jns guzel haberler alirisjn pik olmus evey hemen bi gebelik testi yapsanBu da ovu testim, gebelik testim yok yapamıyorum şu andaEki Görüntüle 2685022
Ay ins sende guzel haberler verirsin canmKız 22 si çatladı yumurtam bat’ım 4 eylülmüş şuan gelen giden yok
Normal test yapsana kuzumGünaydın kızlar☺ Bu ay çok garip belirtiler yaşadım gebeliğe yordum böbrek taşı çıktı, ümidimi kesmiştim ama son kalan ovülasyon testimi yaptım şimdi testim pik olmuş ve bugün bat
2 gun daha bekle ozaman canim 10 gun gecmis olsun8.gun daha canm cikar mi ki gebelik testinde ne bileyim oncekilerde bir belirti vardi ama bir belirti olsa hadi isik var diyecegim adetim gelse macun aldim ona baslayacagim ama gelmiyor bugun de yok galiba yumurtlamadan sikinti offf
Canm birde onceki silik dedihin testleri de koyda onlara da bakalim bi tahminamacli gerci baktin mi gebelikbilmiyirumamaKızlarr 27.ağustonta çatlatma vuruldum düne kadar silikti bugün tekrar koyulaşmaya yaklaşıyor bnm gibi olan varmı
Cnm ya bekletmem bn hiçbyaa artık bekliyeyip görcgizCanm birde onceki silik dedihin testleri de koyda onlara da bakalim bi tahminamacli gerci baktin mi gebelikbilmiyirumama
Hadi hayırlısı cnm bnm herhangi bir ilaç vs kulandınmıBu da ovu testim, gebelik testim yok yapamıyorum şu andaEki Görüntüle 2685022
Bkle bnce cnm İnsan sonra üzülüyoGunaydn kızlar hamile olan arkadaslr hayırlı olsun öncelikle beklemk ne zormuş ya bat gununu , 9 eylul brnm bat ama test yapsam mı dıyrm çok merak edyrm eşimde diyo ne acelen var zaten olsa çıkar dıyo bıde erken gebelil testı burada bulamdm eczsnede neden yok ki 5 eczane var bıde normal testte cıkar mı şimdiden
Eşimi gönderdim canım gelsin yapacağım hemenNormal test yapsana kuzum
Hayırlı haberler alırım inşallah, test almaya gönderdim eşimiHadi hayirlisi olsun ins alin hemen bir gebelik testi yapin
Tesekkurler ama gun gecmiyo resmen belırtı aryrm herseydeBkle bnce cnm İnsan sonra üzülüyo
Herhsngi bir tedavi oldumuTesekkurler ama gun gecmiyo resmen belırtı aryrm herseyde
Yok canm benm ıkıncı cocuk olacak ılkınde pko luydm baya şeyler dendm 6 ay sonra gebe kaldm , şimdi de kşst var ve agrı yapıyo 3 ay oluyo bugün bakalm var mı ilknde hiç belirtm olmadı bunda sürekli belirti aryrHerhsngi bir tedavi oldumu