• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testinde test çizgisi (T) kontrol çizgisiyle (C) aynı ya da daha koyu olduğunda pik oluyor canım yani yumurtladın demek oluyor, sonraki 36saat içinde yumurta çatlıyor ve t silinmeye başlıyor. En verimli zamanlar bu günler oluyor😊
Aa tamam canım teşekkür ederim 🥰

Arkadaşlar bata 3 gün var normal gebelik testi yaptım böyle ikinci çizgi belli belirsiz çıktı bi bakar mısınız şoktayım şuan
Belli belirsiz mi gayet belirgin Bence bir kan testi yaptırın

Kızlar test yaptım şimdi, çok heyecanlıyım ya🥺🥰🤰🏻pazartesi ilk işim kan vermek olacak inşallah regl olmam🤲🏻
0C21D1F6-514F-4DD2-BB65-3C4FDB8808B7.jpeg

Aaaaa gözün aydın canım bnmmm çok sevindim çooookkkkkkk belirtilerin neydi cnmmmmmm
Yumurtlamadan sonra hep hafif bir kaşık ağrım olmuştu canım, belim ve kasıklarım ağrıyordu ve sık idrara çıkma vardı ama taş düşürdükten sonra idrar o kadar kalmadı. Diğer belirtiler devam ediyor ve aşırı aşırı ateş basıyor, bugün de bildiğin adet sancısı yaşıyorum ama olmam inşallah🤲🏻☺️

Yumurtlamadan sonra hep hafif bir kaşık ağrım olmuştu canım, belim ve kasıklarım ağrıyordu ve sık idrara çıkma vardı ama taş düşürdükten sonra idrar o kadar kalmadı. Diğer belirtiler devam ediyor ve aşırı aşırı ateş basıyor, bugün de bildiğin adet sancısı yaşıyorum ama olmam inşallah🤲🏻
Olmassın inşşş bizlerede dua edermisin bacım...çatlatma iğnesi vuruldum oyüzden bekliyoruz haftaya biZimde belli olur cnmm

Olmassın inşşş bizlerede dua edermisin bacım...çatlatma iğnesi vuruldum oyüzden bekliyoruz haftaya biZimde belli olur cnmm
Tabi ki ederim canım benim kendi adıma dua ederken burdaki herkes için ediyordum zaten, Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah ve diğer arkadaşlarımın hepsine🤲🏻☺️

Back