- 13 Haziran 2018
- 1.753
- 1.668
- 83
Hayırlı olsunKızlar test yaptım şimdi, çok heyecanlıyım yapazartesi ilk işim kan vermek olacak inşallah regl olmamEki Görüntüle 2685126
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunKızlar test yaptım şimdi, çok heyecanlıyım yapazartesi ilk işim kan vermek olacak inşallah regl olmamEki Görüntüle 2685126
İdrar hariç aynı belirtiler bendede var yumurtalamadan beri kasık ağrısı göğüs ağrısı ateş basması ve 2gündür adet ağrısı deliricemYumurtlamadan sonra hep hafif bir kaşık ağrım olmuştu canım, belim ve kasıklarım ağrıyordu ve sık idrara çıkma vardı ama taş düşürdükten sonra idrar o kadar kalmadı. Diğer belirtiler devam ediyor ve aşırı aşırı ateş basıyor, bugün de bildiğin adet sancısı yaşıyorum ama olmam inşallah☺
İnşallah gebelik vardır sende de canımakıntın var mı pekiİdrar hariç aynı belirtiler bendede var yumurtalamadan beri kasık ağrısı göğüs ağrısı ateş basması ve 2gündür adet ağrısı deliricem
Maşallah hayırlı olsun saglikla ilerlesin Çok belirgin, yüksek çıkar beta hcg Benim de yumurtlama günüm yaklaştı darısı başımıza inşallahKızlar test yaptım şimdi, çok heyecanlıyım yapazartesi ilk işim kan vermek olacak inşallah regl olmamEki Görüntüle 2685126
Amin canım çok teşekkür ederim Darısı bu ay içinde sana olsun inşallahMaşallah hayırlı olsun saglikla ilerlesin Çok belirgin, yüksek çıkar beta hcg Benim de yumurtlama günüm yaklaştı darısı başımıza inşallah
Sonucu almaya gittim sistem dê karışıklık olmuş sonucu laboratuvar çıkarmamış bugün tekrar kan verdi. Sağlık ocağı olduğu için 1gün sonra alıyor. Sonucu h. Sonu kapalı p. Tesi ye kaldı maalesefGunaydin senin sonuc ciktimi canim ?
Gözünüz aydın hayırlı olsun sağlıklı ilerler inşallahAmin canım çok teşekkür ederim☺ Darısı bu ay içinde sana olsun inşallah
Hayırlı olsunMaşallah hayırlı olsun
Tebriklerrr Saglikla ilerlesin insallahArkadaşlar bata 3 gün var normal gebelik testi yaptım böyle ikinci çizgi belli belirsiz çıktı bi bakar mısınız şoktayım şuan
Ben dün regl oldum bir dahaki aya inşallah hayırlısıyla@nurhan2734
@PpAaSs
NaNa_
@Suhedadyms
Sudenuurr
@nil123456
Ankara1986
Kizlar bugun bat gununuz ne durumdasiniz ?
Birdaha kan verdinmi? Dr nezaman gitcenGunaydin senin sonuc ciktimi canim ?
Amin inşallahBen dün regl oldum bir dahaki aya inşallah hayırlısıyla
Akıntım pek yok baş dönmem çok var mide yanması halsizlik uyku hali falan var ama ben hala umutla hasta olurum diye bekliyorum bakalım hayırlısı olsun Rabbim bilir en iyisiniİnşallah gebelik vardır sende de canımakıntın var mı peki
Çizgi görünüyor canım hayırlısıyla olur inşaAllah Rabbim tüm isteyen herkese annelik duygusunu tattırsınKızlar neolur yardım edin çokkk farklı duygular içerisindeyim bugün test yaptım çizgi 10 dk geçmeden çıktı
Dün yaptığım daha silikti
Çatlatma iğnesi yapalı 9.günüm
Kaç gün var canım adetineAkıntım pek yok baş dönmem çok var mide yanması halsizlik uyku hali falan var ama ben hala umutla hasta olurum diye bekliyorum bakalım hayırlısı olsun Rabbim bilir en iyisini
Siz beni catlatirsiniz yahuTamm canm simdi yaptim ovu testi ikinci cizgide biraz koyulasma var bilemedim
Tamam canim ekliyorum yeni bata gebelik icin hazirliktir umarimBenim regl bugün bitecek. Normalde bugün başlaması lazımdı 5 gün erken geldi bi acayip oldu zaten anlamadım. 28 eylül yeni bat