• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamadan sonra hep hafif bir kaşık ağrım olmuştu canım, belim ve kasıklarım ağrıyordu ve sık idrara çıkma vardı ama taş düşürdükten sonra idrar o kadar kalmadı. Diğer belirtiler devam ediyor ve aşırı aşırı ateş basıyor, bugün de bildiğin adet sancısı yaşıyorum ama olmam inşallah🤲🏻
İdrar hariç aynı belirtiler bendede var yumurtalamadan beri kasık ağrısı göğüs ağrısı ateş basması ve 2gündür adet ağrısı deliricem 🙄

Kızlar test yaptım şimdi, çok heyecanlıyım ya🥺🥰🤰🏻pazartesi ilk işim kan vermek olacak inşallah regl olmam🤲🏻Eki Görüntüle 2685126
Maşallah hayırlı olsun saglikla ilerlesin 🧿 Çok belirgin, yüksek çıkar beta hcg 🥰 Benim de yumurtlama günüm yaklaştı darısı başımıza inşallah 🤲

Gunaydin senin sonuc ciktimi canim ?
Sonucu almaya gittim sistem dê karışıklık olmuş sonucu laboratuvar çıkarmamış bugün tekrar kan verdi. Sağlık ocağı olduğu için 1gün sonra alıyor. Sonucu h. Sonu kapalı p. Tesi ye kaldı maalesef

Kızlar neolur yardım edin çokkk farklı duygular içerisindeyim bugün test yaptım çizgi 10 dk geçmeden çıktı
Dün yaptığım daha silikti
Çatlatma iğnesi yapalı 9.günüm

Eklentiler

• 0AD6B5E4-C26D-436F-BE8B-A1EAAF2DAFE9.jpeg
    0AD6B5E4-C26D-436F-BE8B-A1EAAF2DAFE9.jpeg
    68,7 KB · Görüntüleme: 67
  • EA70CB02-30EE-43A2-856E-E796C437E376.jpeg
    EA70CB02-30EE-43A2-856E-E796C437E376.jpeg
    78,5 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar neolur yardım edin çokkk farklı duygular içerisindeyim bugün test yaptım çizgi 10 dk geçmeden çıktı
Dün yaptığım daha silikti
Çatlatma iğnesi yapalı 9.günüm
Çizgi görünüyor canım hayırlısıyla olur inşaAllah Rabbim tüm isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın

Back