Hayırlı olsun benim de 5 gün var test yapasim geldi benim bugün çok belim ağrıyorEki Görüntüle 2690911
Kızlar Bat ' a 5 gün var. İlk 10 dakik icinde cikti. Ben görebiliyorum ama fotoda çok belli olmuyor diye netlestirdim.Sizce? Yarın kan tahlili vericem sağlık ocağında. Şu çizgiyi sadece ben görmüyorumdur umarım. dayanamayıp yaptım test umutlanmakta istemiyorum ama
Bende gordumEki Görüntüle 2690911
Kızlar Bat ' a 5 gün var. İlk 10 dakik icinde cikti. Ben görebiliyorum ama fotoda çok belli olmuyor diye netlestirdim.Sizce? Yarın kan tahlili vericem sağlık ocağında. Şu çizgiyi sadece ben görmüyorumdur umarım. dayanamayıp yaptım test umutlanmakta istemiyorum ama
İnşallah sağlıklı bir gebelik olur da vardır kızlarBende gordum
Neydi sende değişik olanlarİnşallah sağlıklı bir gebelik olur da vardır kızlar
B bussedat Yumurtlamanın 9. Günü yaptım hemde canım yarın 10. Günü kan vereceğim. Bana doktorum bundan 2 ay öncesi vücudunda regli gibi olan belirtileri değil ilk kez olan değişimleri gözlemle demişti. Ben ilk kez olan herşeyi not aldım dün de gece 1 de daha test yapmadan ben hamileyim! Belirtilerim bunu gösteriyor dedim nota yazdım. Bugün test yaptım ve sonuç bu çıktı. Yarın kan vereceğim.
Bende mesela bu ağrı değişik ben normalde adet olduktan sonra agrm olur bugün geçmedi gün boyu hadi kasiklarin doluluğu normal saysam ağrı değişik testim yok yakında eczanede yok merakla haftasonunu beklcm sanrmNeydi sende değişik olanlar
Canim bizde ayni günler denedik çok buyuk tesadüf .. bugünde degerlendirip artik kapaticaz galiba benim icin ilk deneme korunmadan.. hayirlisi..takip edelim birliktekızlar ilişkiniz adetin kaçıncı gününden itibaren oldu benim 11-12-13-14 acaba tutarmı tutmazmı bilemiyorum.sizler sattan ne kadar sonra ilişki yaşadınız acaba ?
Ne zaman basladi belirtilerin?Bende mesela bu ağrı değişik ben normalde adet olduktan sonra agrm olur bugün geçmedi gün boyu hadi kasiklarin doluluğu normal saysam ağrı değişik testim yok yakında eczanede yok merakla haftasonunu beklcm sanrm
Değişiklik olarak ilk kez olan şeyler bende normalde regli ağrısı vs öncesinde hiç birşey çekmem. Ne ağrım ne sızım olur. İlk kez sol kasığımda sanki kalp atışı gibi tık tık atıp her atışında ağrı ve batma yapması bazen yanması. Bu ağrı bacağıma ve belime çekiyordu. İlk kez oldu. İlk kez göğsüm sızladı hiç olmaz sadece regli olacağım gün dokununca acır ama dokunmadan sizlamasi. Ben sadece çok afedersiniz grip olunca ishal olurum ama ilk kez hiç birşeyim yokken sapasağlamken ishal oldum. Akıntım hiç olmaz normalde hele de reglime 1 hafta kala. İlk kez Yumurtlama gününden bu yana hiç bitmedi akıntı. Şu gibi ve krem yapıda geliyor. Sadece Yumurtlama zamanı olurdu bu bende. Bir de yanaklarım resmen al al. İlk kez. Bunlar bende ilk kez olan şeyler. Bunları not tuttum özellikle. Yoksa önceden regli günü kasığıma ince bı sızı girer regli olurdum. Bu onun gibi birşey degil. Sizler de de ilk kez vücudunuz da değişim varsa muhakkak bunları not edin eminim sizlerde anlarsınız birşeyler olduğunu ya da olacağınıNeydi sende değişik olanlar
Ağrı mı sancı mı desem bugün belimde çok yoğunNe zaman basladi belirtilerin?
Teşekkür ederim cevabın icinDeğişiklik olarak ilk kez olan şeyler bende normalde regli ağrısı vs öncesinde hiç birşey çekmem. Ne ağrım ne sızım olur. İlk kez sol kasığımda sanki kalp atışı gibi tık tık atıp her atışında ağrı ve batma yapması bazen yanması. Bu ağrı bacağıma ve belime çekiyordu. İlk kez oldu. İlk kez göğsüm sızladı hiç olmaz sadece regli olacağım gün dokununca acır ama dokunmadan sizlamasi. Ben sadece çok afedersiniz grip olunca ishal olurum ama ilk kez hiç birşeyim yokken sapasağlamken ishal oldum. Akıntım hiç olmaz normalde hele de reglime 1 hafta kala. İlk kez Yumurtlama gününden bu yana hiç bitmedi akıntı. Şu gibi ve krem yapıda geliyor. Sadece Yumurtlama zamanı olurdu bu bende. Bir de yanaklarım resmen al al. İlk kez. Bunlar bende ilk kez olan şeyler. Bunları not tuttum özellikle. Yoksa önceden regli günü kasığıma ince bı sızı girer regli olurdum. Bu onun gibi birşey degil. Sizler de de ilk kez vücudunuz da değişim varsa muhakkak bunları not edin eminim sizlerde anlarsınız birşeyler olduğunu ya da olacağını
5 gun var demissin hadi hayırlısı..peki adet öncesi hep boyle oluyormu senin..yani adet belirtilerinle aynımı ..Ağrı mı sancı mı desem bugün belimde çok yoğun
degil o yüzden garipsedim ben adet olunca agrım başlar bugün geçmedi öğleden sonradan beri adette olmadim5 gun var demissin hadi hayırlısı..peki adet öncesi hep boyle oluyormu senin..yani adet belirtilerinle aynımı ..
2 gune pik yaparKızlar bat tarihime 16 demiştim. Ama benim adet düzensizliğim var bazen 29-30 oluyorum bazen 33-34 de simdi takvim geçmiş bilgilere göre 19 eylülü gösteriyorsimdi ovulasyon testi yaptım sizce koyulasırmı? Dün bu cizgi yoktu
Adet günüm 20 si diye beklyrm belli olmaz diyeCanim bugun normalde adet gününse ve eger hala yarin olmadiysa agrilarinda devam ediyorsa bence kesin kan testine git..olabilir yani
Yumurtlamayi soruyosun sandim sen gebeligi ovulaayondami bakiyon2 gune pik yapar
Ya aslında adetim 16 eylül sanıyordum ama suan takvimde 19 eylül gözüküyor erken gebelik testi sipariş verdim gelene kadar ovulasyonla bakıyorum bugün tekrar böyle koyulaştı kasetlerde bozuk olma ihtimali oluyor mu?Yumurtlamayi soruyosun sandim sen gebeligi ovulaayondami bakiyon
Az kalmis aslinda kanda cikma ihtimali var yarin bile gitsen ama garanti olsun ilk gecikme gunu gidersin benceAdet günüm 20 si diye beklyrm belli olmaz diye
Adete bu 4 gun varsa t cizgisi gebelik varsa daha koyu olur bence bakalim merak ettm sonucunuYa aslında adetim 16 eylül sanıyordum ama suan takvimde 19 eylül gözüküyor erken gebelik testi sipariş verdim gelene kadar ovulasyonla bakıyorum bugün tekrar böyle koyulaştı kasetlerde bozuk olma ihtimali oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?