• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İdrar koyulaşması belirti olabilirmi ?idrarım tupturuncu olmuş inşallah enfeksiyon degildr :(

Değişiklik olarak ilk kez olan şeyler bende normalde regli ağrısı vs öncesinde hiç birşey çekmem. Ne ağrım ne sızım olur. İlk kez sol kasığımda sanki kalp atışı gibi tık tık atıp her atışında ağrı ve batma yapması bazen yanması. Bu ağrı bacağıma ve belime çekiyordu. İlk kez oldu. İlk kez göğsüm sızladı hiç olmaz sadece regli olacağım gün dokununca acır ama dokunmadan sizlamasi. Ben sadece çok afedersiniz grip olunca ishal olurum ama ilk kez hiç birşeyim yokken sapasağlamken ishal oldum. Akıntım hiç olmaz normalde hele de reglime 1 hafta kala. İlk kez Yumurtlama gününden bu yana hiç bitmedi akıntı. Şu gibi ve krem yapıda geliyor. Sadece Yumurtlama zamanı olurdu bu bende. Bir de yanaklarım resmen al al. İlk kez. Bunlar bende ilk kez olan şeyler. Bunları not tuttum özellikle. Yoksa önceden regli günü kasığıma ince bı sızı girer regli olurdum. Bu onun gibi birşey degil. Sizler de de ilk kez vücudunuz da değişim varsa muhakkak bunları not edin eminim sizlerde anlarsınız birşeyler olduğunu ya da olacağını 🙏🏼💞
bir tane erken gebelik testi al yap canım bugun yumurtlamanın kaçıncı günü? ilişki üzerinden kaç gün geçti

Benimde ilk denemem bizde adetin 14. 15. 16 17. 18. 19 günler denedik ama bugün çok araştırdım çoğu kişi adet bitiminde hamile kalmış veya adetten bir kaç gün önce çok kfam karıştı
kaç günde bir adet görüyorsun burada o önemli bence ?sen kaç günde bir görüyorsun.

Günaydın herkese musmutlu haberler diliyorum :KK68: Az önce doktordan geldim keseyi görebildik Kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı. 6 haftalık olduğunu söyledi 😍
maşallah harika allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Günaydın herkese musmutlu haberler diliyorum :KK68: Az önce doktordan geldim keseyi görebildik Kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı. 6 haftalık olduğunu söyledi 😍
Sağlıkla kucağına al inşaAllah 🎂Soğan kürü uygulamıştın dimi

günaydın kızlar adet henuz olmadım ama dün kanda degerlerim ebaktım beta 1 progesteron 8 di yani gebe degilimm sanırım adetim biraz gecıkecek :) diger aya inşallah :)
lh 5.91 fsh 3.56 prolaktınde 13 dü estardiolde 92 ydı

Hiç bilmiyorum :KK43: Gelen giden yok değil mi? Kan verecek misin tekrar?
günaydın kızlar adet henuz olmadım ama dün kanda degerlerim ebaktım beta 1 progesteron 8 di yani gebe degilimm sanırım adetim biraz gecıkecek :) diger aya inşallah :)
lh 5.91 fsh 3.56 prolaktınde 13 dü estardiolde 92 ydı
kan vermedim daha bekliyorum biraz daha adet olurum diye dün adet sancısj geldi ama olmadım daha .test yapmakta istemiyorum valla bu testlere verilen parayla tüp bebek yapılırdı 😂

haklısın ben adeti bekliyorum çoktann umudu kestim :D bu progesteron azcık benı umutlandırdı ama sonra geri sey oldu :D

kan vermedim daha bekliyorum biraz daha adet olurum diye dün adet sancısj geldi ama olmadım daha .test yapmakta istemiyorum valla bu testlere verilen parayla tüp bebek yapılırdı 😂
haklısın ben adeti bekliyorum çoktann umudu kestim :KK70: bu progesteron azcık benı umutlandırdı ama sonra geri sey oldu :KK70:
Ben de test yapmayı düşünmüyorum para biriktirip tüp bebeğe gideriz :mad: :mad::mad:

Back