Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalp atışı demekki iki aylıkkenmi duyuluyor :)Günaydın herkese musmutlu haberler diliyorum Az önce doktordan geldim keseyi görebildik Kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı. 6 haftalık olduğunu söyledi
Galiba 7. Haftadan sonra duyanlar oluyor ama kesin olsun diye öyle çağırmıştır belkikalp atışı demekki iki aylıkkenmi duyuluyor :)
bir tane erken gebelik testi al yap canım bugun yumurtlamanın kaçıncı günü? ilişki üzerinden kaç gün geçtiDeğişiklik olarak ilk kez olan şeyler bende normalde regli ağrısı vs öncesinde hiç birşey çekmem. Ne ağrım ne sızım olur. İlk kez sol kasığımda sanki kalp atışı gibi tık tık atıp her atışında ağrı ve batma yapması bazen yanması. Bu ağrı bacağıma ve belime çekiyordu. İlk kez oldu. İlk kez göğsüm sızladı hiç olmaz sadece regli olacağım gün dokununca acır ama dokunmadan sizlamasi. Ben sadece çok afedersiniz grip olunca ishal olurum ama ilk kez hiç birşeyim yokken sapasağlamken ishal oldum. Akıntım hiç olmaz normalde hele de reglime 1 hafta kala. İlk kez Yumurtlama gününden bu yana hiç bitmedi akıntı. Şu gibi ve krem yapıda geliyor. Sadece Yumurtlama zamanı olurdu bu bende. Bir de yanaklarım resmen al al. İlk kez. Bunlar bende ilk kez olan şeyler. Bunları not tuttum özellikle. Yoksa önceden regli günü kasığıma ince bı sızı girer regli olurdum. Bu onun gibi birşey degil. Sizler de de ilk kez vücudunuz da değişim varsa muhakkak bunları not edin eminim sizlerde anlarsınız birşeyler olduğunu ya da olacağını
senin sat ve bat ne zamandı canım ?Canim bizde ayni günler denedik çok buyuk tesadüf .. bugünde degerlendirip artik kapaticaz galiba benim icin ilk deneme korunmadan.. hayirlisi..takip edelim birlikte
kaç günde bir adet görüyorsun burada o önemli bence ?sen kaç günde bir görüyorsun.Benimde ilk denemem bizde adetin 14. 15. 16 17. 18. 19 günler denedik ama bugün çok araştırdım çoğu kişi adet bitiminde hamile kalmış veya adetten bir kaç gün önce çok kfam karıştı
maşallah harika allah kucağına almayı nasip etsin inşallahGünaydın herkese musmutlu haberler diliyorum Az önce doktordan geldim keseyi görebildik Kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı. 6 haftalık olduğunu söyledi
Teşekkür ederimm darısı isteyenlerin başınamaşallah harika allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşaAllahDogru söylüyorsun canım Allah bizimde yüzümüzü güldürsün insallah bütün olmayan lara nadip eylesin
Sağlıkla kucağına al inşaAllah Soğan kürü uygulamıştın dimiGünaydın herkese musmutlu haberler diliyorum Az önce doktordan geldim keseyi görebildik Kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı. 6 haftalık olduğunu söyledi
Darısı bize bol dua etGünaydın herkese musmutlu haberler diliyorum Az önce doktordan geldim keseyi görebildik Kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı. 6 haftalık olduğunu söyledi
Teşekkür ederimm Evet canım uygulamıştımSağlıkla kucağına al inşaAllah Soğan kürü uygulamıştın dimi
İnşallah en Hayırlı zamanda güzel haberleri alırsınız siz deDarısı bize bol dua et
Hiç bilmiyorum Gelen giden yok değil mi? Kan verecek misin tekrar?İdrar koyulaşması belirti olabilirmi ?idrarım tupturuncu olmuş inşallah enfeksiyon degildr
Hiç bilmiyorum Gelen giden yok değil mi? Kan verecek misin tekrar?
kan vermedim daha bekliyorum biraz daha adet olurum diye dün adet sancısj geldi ama olmadım daha .test yapmakta istemiyorum valla bu testlere verilen parayla tüp bebek yapılırdıgünaydın kızlar adet henuz olmadım ama dün kanda degerlerim ebaktım beta 1 progesteron 8 di yani gebe degilimm sanırım adetim biraz gecıkecek :) diger aya inşallah :)
lh 5.91 fsh 3.56 prolaktınde 13 dü estardiolde 92 ydı
kan vermedim daha bekliyorum biraz daha adet olurum diye dün adet sancısj geldi ama olmadım daha .test yapmakta istemiyorum valla bu testlere verilen parayla tüp bebek yapılırdı
Ben de test yapmayı düşünmüyorum para biriktirip tüp bebeğe giderizhaklısın ben adeti bekliyorum çoktann umudu kestim bu progesteron azcık benı umutlandırdı ama sonra geri sey oldu
Akıntı geliyo üç gündür ama adet gelmedi :))Ben de test yapmayı düşünmüyorum para biriktirip tüp bebeğe gideriz