• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete bu 4 gun varsa t cizgisi gebelik varsa daha koyu olur bence bakalim merak ettm sonucunu
Bekleyelim 4 günde daha koyulaşacak mı? Bende öyle forumda duydum gebelik belli oluyor diye bakalım biz daha bu ay ilk defa denedik hemen tutar mı bilmiyorum🤲🏻☺️

Canim bizde ayni günler denedik çok buyuk tesadüf .. bugünde degerlendirip artik kapaticaz galiba benim icin ilk deneme korunmadan.. hayirlisi..takip edelim birlikte:dua:
Benimde ilk denemem bizde adetin 14. 15. 16 17. 18. 19 günler denedik ama bugün çok araştırdım çoğu kişi adet bitiminde hamile kalmış veya adetten bir kaç gün önce çok kfam karıştı

Kızlar bir sorum olacak, ben maydonoz suyu denemek istedim, eğer olağan bir hamilelik varsa 1 tutam maydonoz kötü etkiler mi? Bir de spor yapıyorum. Kaç gündür aklımda, sizce sorun olur mu?

Ayy onu bende yaşıyorum. Bi de bilmem kaç tane çocuğu olanlar akıl veriyor yok ayağını böyle kaldır yok yastık koy yok adetin 5. Günü yap yok sabah uyan yap sonra işe git. Hepsini de denedim ha ama olmuyor napiyim diye de bağıramıyorım sanki hamur yoğurmuşum da kabarmamış gibi bizim gelin tembel çıktı lafları yok mu :kızgın: ha ama veren Allah alan Allah Allah herşeyin en iyisini bilir demeyi de ihmal etmiyorlar tabi
Dogru söylüyorsun canım Allah bizimde yüzümüzü güldürsün insallah bütün olmayan lara nadip eylesin

Sabah cok kötü sancı girdi adet sancısı gibi olurum sandım iki saate ama hala olmadım inşşallah olmam :(

Bekleyelim 4 günde daha koyulaşacak mı? Bende öyle forumda duydum gebelik belli oluyor diye bakalım biz daha bu ay ilk defa denedik hemen tutar mı bilmiyorum🤲🏻
Ovulasyonda gebelik beli olmistu bende t cizgisi baya koyu olmustu hatta resinlerinjde attim bi kac g7n onceko msjlarima bak

Back