Hadi hayirli olsun bakalim saglikla ilerlesinCanım sonucumu az önce ögrenim çok şükür bebişimiz var hamileyimrabbim isteyen herkese nasip etsin
Bugün resmen hayal kırıklığı yaşadım demek ki idrar testleri güvenilir değilmişUzulme canim zamani gelmemis daha belliki insallah ekimde gelir minigin
Dusuk mu acaba
[/QUOT
Beta hcg önce kana sonra idrara geçer diye biliyorum kanda çıkmıyorsa gebelik yok demektir..Elimde aynı markadan bir test daha var yarın sabah yine yapıcam bakalım ne çıkacak
Adet olmazsan tekrar git bence sabah başka test yapDusuk mu acaba
Mrb kızlar adet tarihine 5 gün var çok düzenli değil ilaç kullanıyordum bu ay bıraktım ondan mı bilmyrum kasik ve bel agrım var şuan sancı gibi ilacı yeni bıraktım adetim sancılı mı olacak yoksa hamilelik belirtisi mı bu bilemedim sizce ne olabilir
Öyle yapıcam cnmAdet olmazsan tekrar git bence sabah başka test yap
Bugün resmen gün boyu belim agrdi agryr şimdi de bulantı başladı psikoljk mı anlamadım ama çok yoğun agrmHamilelik belirtisi aynı adet sancısı gibi oluyor ayırt etmek zor o yüzden beklemeden bilemezsin bi kaç gün sonra test yap canım
Hayırlı olsun canım saglıkla kucagına al insallah bizlerede dua etCanım sonucumu az önce ögrenim çok şükür bebişimiz var hamileyimrabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canım benim insallahInşallah en kısa zamanda müjdeyi alırsınızçok zor o stresi yaşamak
Bende gördüm canım ,saglık ocagında test için saat kaçta gidiliyor acaba bendemi gtsemEki Görüntüle 2690911
Kızlar Bat ' a 5 gün var. İlk 10 dakik icinde cikti. Ben görebiliyorum ama fotoda çok belli olmuyor diye netlestirdim.Sizce? Yarın kan tahlili vericem sağlık ocağında. Şu çizgiyi sadece ben görmüyorumdur umarım. dayanamayıp yaptım test umutlanmakta istemiyorum ama
Markası ne canımEki Görüntüle 2690911
Kızlar Bat ' a 5 gün var. İlk 10 dakik icinde cikti. Ben görebiliyorum ama fotoda çok belli olmuyor diye netlestirdim.Sizce? Yarın kan tahlili vericem sağlık ocağında. Şu çizgiyi sadece ben görmüyorumdur umarım. dayanamayıp yaptım test umutlanmakta istemiyorum ama
Sağlık ocağında 2 bucuğa kadar kan aliniyormus laboratuvar 2 bucuğa kadar acıkmış her il ve ilçe de aynı ki bilmiyorum canim. Yarın ben sabah gidicem kan tahlili için. Sende yaptır bakalım ne çıkacak. İnşallah vardırBende gördüm canım ,saglık ocagında test için saat kaçta gidiliyor acaba bendemi gtsem
Prodoctor early gebelik testi canımMarkası ne canım
Her sağlık ocağı aynı değil sen sabahtan git canım. Bizimki 11e kadar başka semtte 10a 2ye değişiyor kaçırmamış olursun saati. Bide netten bakmak için şifre isteBende gördüm canım ,saglık ocagında test için saat kaçta gidiliyor acaba bendemi gtsem
Ben eskişehirdeyim sabah 9 dan 11e kadar kan alınıyor öğlen 3tede sonuç almaya gidiyoruzBende gördüm canım ,saglık ocagında test için saat kaçta gidiliyor acaba bendemi gtsem
Yaniltan testler malesef olabiliyor canimBugün resmen hayal kırıklığı yaşadım demek ki idrar testleri güvenilir değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?