Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hamilelik belirtisi aynı adet sancısı gibi oluyor ayırt etmek zor o yüzden beklemeden bilemezsin bi kaç gün sonra test yap canım

Kızlar Bat ' a 5 gün var. İlk 10 dakik icinde cikti. Ben görebiliyorum ama fotoda çok belli olmuyor diye netlestirdim.Sizce? Yarın kan tahlili vericem sağlık ocağında. Şu çizgiyi sadece ben görmüyorumdur umarım. dayanamayıp yaptım test umutlanmakta istemiyorum ama

Bende gördüm canım ,saglık ocagında test için saat kaçta gidiliyor acaba bendemi gtsem

Markası ne canım

Bende gördüm canım ,saglık ocagında test için saat kaçta gidiliyor acaba bendemi gtsem
Sağlık ocağında 2 bucuğa kadar kan aliniyormus laboratuvar 2 bucuğa kadar acıkmış her il ve ilçe de aynı ki bilmiyorum canim. Yarın ben sabah gidicem kan tahlili için. Sende yaptır bakalım ne çıkacak. İnşallah vardır

Her sağlık ocağı aynı değil sen sabahtan git canım. Bizimki 11e kadar başka semtte 10a 2ye değişiyor kaçırmamış olursun saati. Bide netten bakmak için şifre iste

Biz de şark görevi dolayısıyla Hakkari Yüksekova'da yaşıyoruz. Burada 2 bucuğa kadar olduğunu söyledi hemşire. Her il ilçe farkediyor belli ki. Saat kaç olursa olsun yeter ki güzel haberleri alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…