• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ilişkiniz adetin kaçıncı gününden itibaren oldu benim 11-12-13-14 acaba tutarmı tutmazmı bilemiyorum.sizler sattan ne kadar sonra ilişki yaşadınız acaba ?
Ben birer gün arayla yapıyorum ama inşallah tutar üst üste yapınca sperm çok çok az oluyor . döngümün 15.-17.-19. günleri yaptım 17.günü pikti . üst üste diğer aylar denediğimde olmuyordu bu sefer birer gün aralık yaptım

Ne güzel. Bende ikinci cocugumu 5 yıldır bekliyorum ama gelmiyor. Hergün kardesim gelecekmi diye sorması cok üzüyor ben annelik duygusunu yasadım ama o kardes duygusunu yasamayı cok istiyor darısı basımıza insallah. Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin bizlerede dua edin🤲
Inşallah en kısa zamanda müjdeyi alırsınız 🤲 çok zor o stresi yaşamak

Mrb kızlar adet tarihine 5 gün var çok düzenli değil ilaç kullanıyordum bu ay bıraktım ondan mı bilmyrum kasik ve bel agrım var şuan sancı gibi ilacı yeni bıraktım adetim sancılı mı olacak yoksa hamilelik belirtisi mı bu bilemedim sizce ne olabilir

Back