Bekleyelim 4 günde daha koyulaşacak mı? Bende öyle forumda duydum gebelik belli oluyor diye bakalım biz daha bu ay ilk defa denedik hemen tutar mı bilmiyorumAdete bu 4 gun varsa t cizgisi gebelik varsa daha koyu olur bence bakalim merak ettm sonucunu
Benimde ilk denemem bizde adetin 14. 15. 16 17. 18. 19 günler denedik ama bugün çok araştırdım çoğu kişi adet bitiminde hamile kalmış veya adetten bir kaç gün önce çok kfam karıştıCanim bizde ayni günler denedik çok buyuk tesadüf .. bugünde degerlendirip artik kapaticaz galiba benim icin ilk deneme korunmadan.. hayirlisi..takip edelim birlikte
Hayırlısı bakalım beklicemAz kalmis aslinda kanda cikma ihtimali var yarin bile gitsen ama garanti olsun ilk gecikme gunu gidersin bence
Normal gebelik testi ile erken gebelik testi hassaslığı hemen hemen aynı aslında çok fark yok üç gün sonra dene istersen canımBende 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı birdaha yapmaya korkuyorum
Maydanoz düşüğe yol açabiliyor risk yaratma derimKızlar bir sorum olacak, ben maydonoz suyu denemek istedim, eğer olağan bir hamilelik varsa 1 tutam maydonoz kötü etkiler mi? Bir de spor yapıyorum. Kaç gündür aklımda, sizce sorun olur mu?
Dogru söylüyorsun canım Allah bizimde yüzümüzü güldürsün insallah bütün olmayan lara nadip eylesinAyy onu bende yaşıyorum. Bi de bilmem kaç tane çocuğu olanlar akıl veriyor yok ayağını böyle kaldır yok yastık koy yok adetin 5. Günü yap yok sabah uyan yap sonra işe git. Hepsini de denedim ha ama olmuyor napiyim diye de bağıramıyorım sanki hamur yoğurmuşum da kabarmamış gibi bizim gelin tembel çıktı lafları yok muha ama veren Allah alan Allah Allah herşeyin en iyisini bilir demeyi de ihmal etmiyorlar tabi
Neden canım ümidini kesiyosunBen de bu aydan umudumu kestim çok mutsuzum çok
Gece adet oldum maalesef bu ay olmadı hayırlısı bakalımNormal gebelik testi ile erken gebelik testi hassaslığı hemen hemen aynı aslında çok fark yok üç gün sonra dene istersen canım
Evet bende bu ay adet bitiminde hamile kaldim erken catladi bu ayBenimde ilk denemem bizde adetin 14. 15. 16 17. 18. 19 günler denedik ama bugün çok araştırdım çoğu kişi adet bitiminde hamile kalmış veya adetten bir kaç gün önce çok kfam karıştı
Ovulasyonda gebelik beli olmistu bende t cizgisi baya koyu olmustu hatta resinlerinjde attim bi kac g7n onceko msjlarima bakBekleyelim 4 günde daha koyulaşacak mı? Bende öyle forumda duydum gebelik belli oluyor diye bakalım biz daha bu ay ilk defa denedik hemen tutar mı bilmiyorum☺
Hiçbir belirti yokNeden canım ümidini kesiyosun
Ben beklemedeyim, belirti falan yok. Adet de zaten düzensiz. Adet olmasam belki 2 gün sonra yaparım test. Şimdilik beni pas geçinGunaydin kizlar
zeep
M Meltemmisin
B Bayb010101
Sehlinam
A azra_54
Evet kizlar bugun sizin gununuz insallah guzel haberler verirsiniz
Ay inşallahGunaydin kizlar
zeep
M Meltemmisin
B Bayb010101
Sehlinam
A azra_54
Henüz gelen giden yok. Belirtide yok. Ama ümidim de yok. Bu ayı değerlendiremedik doğru düzgünGunaydin kizlar
zeep
M Meltemmisin
B Bayb010101
Sehlinam
A azra_54
Bhcg kac cikti baktirdin mi ustten mi bakti usgGünaydın herkese musmutlu haberler diliyorumAz önce doktordan geldim keseyi görebildik Kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı. 6 haftalık olduğunu söyledi
Yok beta ya baktırmadım. Geçen perşembe günü 833 çıkmıştı. Bugün karından gördü keseyiBhcg kac cikti baktirdin mi ustten mi bakti usg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?