Ben birer gün arayla yapıyorum ama inşallah tutar üst üste yapınca sperm çok çok az oluyor . döngümün 15.-17.-19. günleri yaptım 17.günü pikti . üst üste diğer aylar denediğimde olmuyordu bu sefer birer gün aralık yaptımkızlar ilişkiniz adetin kaçıncı gününden itibaren oldu benim 11-12-13-14 acaba tutarmı tutmazmı bilemiyorum.sizler sattan ne kadar sonra ilişki yaşadınız acaba ?
Canım sonucumu az önce ögrenim çok şükür bebişimiz var hamileyimBende bekliyorum haberlerini yaz mutlaka
Valla ben de bu ay tedavi gördüm canım bugün yarın test yapsam varsa çıkar ama yapmıyorum regli bekliyorum zaten olacak gibiyim test yapıp negatif görmektense kan göreyim diyorumKorkuyom canım
Tebrik ederim cnmCanım sonucumu az önce ögrenim çok şükür bebişimiz var hamileyimrabbim isteyen herkese nasip etsin
Normal test yaptım canımerken gebelik testimi yaptın canım yoksa normal kaset test mi hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsinTebrik ederim cnm
Inşallah en kısa zamanda müjdeyi alırsınızNe güzel. Bende ikinci cocugumu 5 yıldır bekliyorum ama gelmiyor. Hergün kardesim gelecekmi diye sorması cok üzüyor ben annelik duygusunu yasadım ama o kardes duygusunu yasamayı cok istiyor darısı basımıza insallah. Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin bizlerede dua edin
Canım özelemi gttin saglık ocagına falanmıTebrik ederim cnm
Özele gittim cnmCanım özelemi gttin saglık ocagına falanmı
Özele gittim cnm
Bende 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı birdaha yapmaya korkuyorumNormal test yaptım canım
Erken yapmissin benimde 5 gun kala cikmamisti ilk gebelikte 2 gun kala bidaha yaptim o zaman cikmisti silik cizgiBende 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı birdaha yapmaya korkuyorum
geçen ay 5 gün kala çıkmıştı belki tekrar çıkar diye yaptım ama bu defa gününü bekleyeceğim stres oluyor yaaErken yapmissin benimde 5 gun kala cikmamisti ilk gebelikte 2 gun kala bidaha yaptim o zaman cikmisti silik cizgi
Dusuk mu acaba( ama neden pozitif cıktı ki düşündürücü
Yeni ay sans getirir umarimBen adet oldum 3 gün once kuzum
Ekledim canim20 eylül beni de eklermsn
Amin canim tesekkurler rabbim size ve tum bekleyenlere nasip etsinhaklısın canım ama işte nedense olumsuz seylere kitleniyorum bu aralar
. Sende ne kadar incesin herkese yetişmeye cevap vermeye calışıyorsun tskler. Rabbim saglıkla evladını kucagına almayı nasip etsin inşallah
Uzulme canim zamani gelmemis daha belliki insallah ekimde gelir miniginMalesef kan sonucum negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?