• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ilişkiniz adetin kaçıncı gününden itibaren oldu benim 11-12-13-14 acaba tutarmı tutmazmı bilemiyorum.sizler sattan ne kadar sonra ilişki yaşadınız acaba ?

Adete 5 gün kala ve 4 gün kala yaptığım testlerde yarım saat sonra çizgi silik belirmişti 2 gün kala yine yaptım anında silik çizgi çıktı 16 eylül bat ve bugün yaptığım kan testinde 58 çıktı çok şükür ilk bebeğim zor olmuştu Allah ım bu sefer o stresi yaşatmadı
erken gebelik testimi yaptın canım yoksa normal kaset test mi hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Adete 5 gün kala ve 4 gün kala yaptığım testlerde yarım saat sonra çizgi silik belirmişti 2 gün kala yine yaptım anında silik çizgi çıktı 16 eylül bat ve bugün yaptığım kan testinde 58 çıktı çok şükür ilk bebeğim zor olmuştu Allah ım bu sefer o stresi yaşatmadı
Ne güzel. Bende ikinci cocugumu 5 yıldır bekliyorum ama gelmiyor. Hergün kardesim gelecekmi diye sorması cok üzüyor ben annelik duygusunu yasadım ama o kardes duygusunu yasamayı cok istiyor darısı basımıza insallah. Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin bizlerede dua edin🤲

Bugün de yapsaydın canım bugün de çıkarsa kkan testi yaparsın
6781437D-9D80-4AD9-AB4F-D4FCD325BE28.jpeg
dün böyleydi canım iki kere yaptım böyle cıktı ,bugün yapamadım misafr geldi

Kizlar bhcg dun 470 oldugu ici doktor cuma gunu usgdn bakalim dedi kesenin gorunecegi seviyeye gelirmis cumaya kdr suan ilac veya dusuk onleyici hic bise veremeyiz dedi idrar. Yanmasi icin ilacc verdi belki dis gebeliktir vs bikac bisey dedi yarin tekrar kan vericem hala dusup dusmedigini bilmiyoruz kanamam azaldi kahveye dondu ama kasik batmalarim var ama dusmedi diye hissediyorum ins hayrlisiyla bakalim yarin belli olur
İnsallah sımsıkı tutunur bebişin dinlen agır bişi yapma yatarak gecir bi kaç günü imkanın varsa canım

Allah Allah. İdrar testi niye öyle cıktıki. Bozukmuydu? Hayırlısı olsun canım üzülme bekle bakalım adet gününü.
Hayır bozuk değildi hemen çıktı çizgi zaten neden böyle oldu anlamadım doktora bile gösterdim oda çıkmış dedi çok üzgünüm şuan çok umutlanmıştım 😢😢

Back