Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ilişkiniz adetin kaçıncı gününden itibaren oldu benim 11-12-13-14 acaba tutarmı tutmazmı bilemiyorum.sizler sattan ne kadar sonra ilişki yaşadınız acaba ?

erken gebelik testimi yaptın canım yoksa normal kaset test mi hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Ne güzel. Bende ikinci cocugumu 5 yıldır bekliyorum ama gelmiyor. Hergün kardesim gelecekmi diye sorması cok üzüyor ben annelik duygusunu yasadım ama o kardes duygusunu yasamayı cok istiyor darısı basımıza insallah. Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin bizlerede dua edin

İnsallah sımsıkı tutunur bebişin dinlen agır bişi yapma yatarak gecir bi kaç günü imkanın varsa canım

Allah Allah. İdrar testi niye öyle cıktıki. Bozukmuydu? Hayırlısı olsun canım üzülme bekle bakalım adet gününü.
Hayır bozuk değildi hemen çıktı çizgi zaten neden böyle oldu anlamadım doktora bile gösterdim oda çıkmış dedi çok üzgünüm şuan çok umutlanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…