erken gebelik testimi yaptın canım yoksa normal kaset test mi hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahAdete 5 gün kala ve 4 gün kala yaptığım testlerde yarım saat sonra çizgi silik belirmişti 2 gün kala yine yaptım anında silik çizgi çıktı 16 eylül bat ve bugün yaptığım kan testinde 58 çıktı çok şükür ilk bebeğim zor olmuştu Allah ım bu sefer o stresi yaşatmadı
Benim 9 dan 17 ye kadar 16da bir gun ara 17 de catlamisti bakalim tutcakmikızlar ilişkiniz adetin kaçıncı gününden itibaren oldu benim 11-12-13-14 acaba tutarmı tutmazmı bilemiyorum.sizler sattan ne kadar sonra ilişki yaşadınız acaba ?
seninki kesin tutar çok iyi çalışmışsınızBenim 9 dan 17 ye kadar 16da bir gun ara 17 de catlamisti bakalim tutcakmi
Malesef kan sonucum negatif çıktıKan vermelisin gunun gecmisti zaten hayirli olsun baken ☺
Test yaptın mı canım?Kan vermek istiyorum biyandanda korkuyorum en iyisi bi gün daha beklemek
Dün iki tane yaptım cok cok silik cıktıTest yaptın mı canım?
Bugün de yapsaydın canım bugün de çıkarsa kkan testi yaparsınDün iki tane yaptım cok cok silik cıktı
Ne güzel. Bende ikinci cocugumu 5 yıldır bekliyorum ama gelmiyor. Hergün kardesim gelecekmi diye sorması cok üzüyor ben annelik duygusunu yasadım ama o kardes duygusunu yasamayı cok istiyor darısı basımıza insallah. Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin bizlerede dua edinAdete 5 gün kala ve 4 gün kala yaptığım testlerde yarım saat sonra çizgi silik belirmişti 2 gün kala yine yaptım anında silik çizgi çıktı 16 eylül bat ve bugün yaptığım kan testinde 58 çıktı çok şükür ilk bebeğim zor olmuştu Allah ım bu sefer o stresi yaşatmadı
Bugün de yapsaydın canım bugün de çıkarsa kkan testi yaparsın
Bugün de yapsaydın canım bugün de çıkarsa kkan testi yaparsın
İnsallah sımsıkı tutunur bebişin dinlen agır bişi yapma yatarak gecir bi kaç günü imkanın varsa canımKizlar bhcg dun 470 oldugu ici doktor cuma gunu usgdn bakalim dedi kesenin gorunecegi seviyeye gelirmis cumaya kdr suan ilac veya dusuk onleyici hic bise veremeyiz dedi idrar. Yanmasi icin ilacc verdi belki dis gebeliktir vs bikac bisey dedi yarin tekrar kan vericem hala dusup dusmedigini bilmiyoruz kanamam azaldi kahveye dondu ama kasik batmalarim var ama dusmedi diye hissediyorum ins hayrlisiyla bakalim yarin belli olur
Nasıl oluyor yaMalesef kan sonucum negatif çıktı
Malesef kan sonucum negatif çıktı
Valla bilmiyorum cok istiyorum ama bi yandanda umutlanmak istemiyorumseninki kesin tutar çok iyi çalışmışsınız
Miratech markası...çok moralim bozuldu bu sefer kesin oldu demiştim testi doktora götürdüm o bile çıkmış dediNasıl oluyor yaTestin markası neydi?
Hayır bozuk değildi hemen çıktı çizgi zaten neden böyle oldu anlamadım doktora bile gösterdim oda çıkmış dedi çok üzgünüm şuan çok umutlanmıştımAllah Allah. İdrar testi niye öyle cıktıki. Bozukmuydu? Hayırlısı olsun canım üzülme bekle bakalım adet gününü.
Bugünn yaırnsa bekle derim canım ya da bi test daha yap çok belirsiz çizgi varSanki olsaydı net cıkardı gibime geliyo cnkü bugün yarın adet günüm
Korkuyom canımBugünn yaırnsa bekle derim canım ya da bi test daha yap çok belirsiz çizgi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?