- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 73
- 33
Bir senedir bekliyorduk bizde Rabbim dileyen herkese versin hala daha emin olamıyorum kan sonucunu almadanHayırlı olsun. İsteyen herkese nasip etsin allahım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir senedir bekliyorduk bizde Rabbim dileyen herkese versin hala daha emin olamıyorum kan sonucunu almadanHayırlı olsun. İsteyen herkese nasip etsin allahım
Hayırlı olsunKızlarrrrrr ben yanlış mı görüyorum
Biz de yumurtlama haftası her günü değerlendirdik. Bi dolu bi boş yapmadık silik çıktıysa o günü de değerlendirPeki ne diyorsunuz acaba ..cumartesi test piki gosteriyordu
.biz cuma cumartesi ve pazarı degerlendirdik.. bugün sabahki test silik cikti..acaba bugun aksam ve yarinda mi degerlendirilmeli..pik cumartesi ise yumurta belkide bugun catladi..ne bileyim hamile kalan arkadaşlar cevap verirse sevinirim yani.. siz nasil kaldiniz test yontemini kullandiysaniz..
Sağol cnmHayırlı olsun
Bende görüyorum hayırlı olsunKızlarrrrrr ben yanlış mı görüyorum
İnşallah biyu olur canım bebeğin seninledir inşallahKizlar dun acile gittim kahverengi yerlesme kanamaai diye tahmin ettigin visne curugune dondu yogunlasti sabah azaldi gene kahverengi dondu idrarrin yaniyor hafif kasik batmalarim var b irazdan doktora gidicem gece bhcg 476 cikti dustumu dusme riski varmi yarin gene kan vericem belli olcak
Ishal olanlarda var oyle dusunmeyin herkesin vucudu farkli tepki veriyorGünaydın hanımlarya benim test tarihi 21 eylül. Ama umudum az.eger asılamam tuttuysa su an rahme yeni tutunmuş olması lazım. Herkes kabızlık yasar ben afedersiniz ishal. Umutsuzluk için erken biliyorum ama işte
Ekledim canimMERHABA BENİ DE EKLERMİSİNİZ SAT 27 EYLÜL BAT 24 EYLÜL
Yat dinlen kuzum birsey olmayacak insallahKizlar bhcg dun 470 oldugu ici doktor cuma gunu usgdn bakalim dedi kesenin gorunecegi seviyeye gelirmis cumaya kdr suan ilac veya dusuk onleyici hic bise veremeyiz dedi idrar. Yanmasi icin ilacc verdi belki dis gebeliktir vs bikac bisey dedi yarin tekrar kan vericem hala dusup dusmedigini bilmiyoruz kanamam azaldi kahveye dondu ama kasik batmalarim var ama dusmedi diye hissediyorum ins hayrlisiyla bakalim yarin belli olur
20 eylül beni de eklermsnBatlarinizi soyleyin kizlarda yazalim
Ben adet oldum 3 gün once kuzum
haklısın canım ama işte nedense olumsuz seylere kitleniyorum bu aralarIshal olanlarda var oyle dusunmeyin herkesin vucudu farkli tepki veriyor
Teşekkür ederim sağolunBende görüyorum hayırlı olsun