• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki ne diyorsunuz acaba ..cumartesi test piki gosteriyordu
.biz cuma cumartesi ve pazarı degerlendirdik.. bugün sabahki test silik cikti..acaba bugun aksam ve yarinda mi degerlendirilmeli..pik cumartesi ise yumurta belkide bugun catladi..ne bileyim hamile kalan arkadaşlar cevap verirse sevinirim yani.. siz nasil kaldiniz test yontemini kullandiysaniz..
Biz de yumurtlama haftası her günü değerlendirdik. Bi dolu bi boş yapmadık 😊 silik çıktıysa o günü de değerlendir

Günaydın hanımlar🙋‍♀️ya benim test tarihi 21 eylül. Ama umudum az.eger asılamam tuttuysa su an rahme yeni tutunmuş olması lazım. Herkes kabızlık yasar ben afedersiniz ishal. Umutsuzluk için erken biliyorum ama işte😔

Kizlar dun acile gittim kahverengi yerlesme kanamaai diye tahmin ettigin visne curugune dondu yogunlasti sabah azaldi gene kahverengi dondu idrarrin yaniyor hafif kasik batmalarim var b irazdan doktora gidicem gece bhcg 476 cikti dustumu dusme riski varmi yarin gene kan vericem belli olcak
İnşallah biyu olur canım bebeğin seninledir inşallah 🙏🏻

Günaydın hanımlar🙋‍♀️ya benim test tarihi 21 eylül. Ama umudum az.eger asılamam tuttuysa su an rahme yeni tutunmuş olması lazım. Herkes kabızlık yasar ben afedersiniz ishal. Umutsuzluk için erken biliyorum ama işte😔
Ishal olanlarda var oyle dusunmeyin herkesin vucudu farkli tepki veriyor

benim adetim 10 gün sürdü. 27 ağustos olucak sat bu arada 5 eylülde bitti 6-7-8-9 eylül ilişki tarihlerim tutarmı bilmiyorum.ama tutmuş olabileceğini düşünerek bu ay bende yazılmak istiyorum. bu arada iki kızım var.iki kızımdada tahmini yerleşme gününde ateşim yükselmişti.akşam yine ateşim yükseldi.muhtemelen 10 eylülde yumurtladım.tutumuş olabileceğini düşündüm bu yüzden tahmini 5-6 günde rahme tutunduğu düşünülürse.sizlerde böyle ateş yükselmesi oldumu tahmini tutunma gününde acaba?

Kizlar bhcg dun 470 oldugu ici doktor cuma gunu usgdn bakalim dedi kesenin gorunecegi seviyeye gelirmis cumaya kdr suan ilac veya dusuk onleyici hic bise veremeyiz dedi idrar. Yanmasi icin ilacc verdi belki dis gebeliktir vs bikac bisey dedi yarin tekrar kan vericem hala dusup dusmedigini bilmiyoruz kanamam azaldi kahveye dondu ama kasik batmalarim var ama dusmedi diye hissediyorum ins hayrlisiyla bakalim yarin belli olur

Kizlar bhcg dun 470 oldugu ici doktor cuma gunu usgdn bakalim dedi kesenin gorunecegi seviyeye gelirmis cumaya kdr suan ilac veya dusuk onleyici hic bise veremeyiz dedi idrar. Yanmasi icin ilacc verdi belki dis gebeliktir vs bikac bisey dedi yarin tekrar kan vericem hala dusup dusmedigini bilmiyoruz kanamam azaldi kahveye dondu ama kasik batmalarim var ama dusmedi diye hissediyorum ins hayrlisiyla bakalim yarin belli olur
Yat dinlen kuzum birsey olmayacak insallah

Ishal olanlarda var oyle dusunmeyin herkesin vucudu farkli tepki veriyor
haklısın canım ama işte nedense olumsuz seylere kitleniyorum bu aralar
😔. Sende ne kadar incesin herkese yetişmeye cevap vermeye calışıyorsun tskler. Rabbim saglıkla evladını kucagına almayı nasip etsin inşallah 🤲

Adete 5 gün kala ve 4 gün kala yaptığım testlerde yarım saat sonra çizgi silik belirmişti 2 gün kala yine yaptım anında silik çizgi çıktı 16 eylül bat ve bugün yaptığım kan testinde 58 çıktı çok şükür ilk bebeğim zor olmuştu Allah ım bu sefer o stresi yaşatmadı

Back