• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar bende bu ay doğal yolla denedim bakalım olacak mı. Ancak bir sorum olacak yaklaşık 10 gundur deniyoruz. Yumurtlama dönemindede keza daha reglime 12 gün var ancak dun itibariyle gaz şişkinlik sırt ağrısı kısacası regl olacakmışım gıbı belirtiler var bu kadar kısa sürede olacağı mantıklı gelmiyor ancak belirtilerin olması da şaşırtıcı birde bnde kronik sistit mevcut bu aylarda ıkı ayam ususun tamam yandım Allah. dün artık gece ağrıdan uyandım ve cipro aldım. Sizce bi sıkıntı yaratır mı?

Selam kızlar
Reglimin üçüncü günü olması gerekiyordu bugün ama gecikti böyle adet olucakmışım gibi olup geçiyor üç gündür ..
Kusmak değil de bulantım oldu ağrılar belime vurdu bugün kalçama üst bacaklarıma vurdu..göğüslerim hassas acıyo ama son üç aydır çok daha fazla acıyordu adetöncesi ..bi de bugün açık apaçık pembe-kahve bikaç damla sıvı geldi ..
1 yıldır olmadı dene dene ..önce prolaktin yüksekti snr hsg rahim filminde tüplere sıvı gitmedi ve doktorum kapalı mı açık mı diye emin olmak ve yapabilirse açmak için tüpleri laporoskopi (kapalı kameralı ameliyat ) yapacaktı.. ve ben adetimi haber verecek gün alacakken gecikti .İki aydır bi sebepten erteleniyor ameliyat
Kısaca hem bekleyiş hem de kendimi kaptırmama arasında gidip geliyorum ..

?????İlişkiden ne kadar sonra test
yapmalıyım??????

Gerçi o pozitif çıksa bile hemen ümitlenmicem ama işte zor işler

Acil size danışmam lazım. Millet benim adet maksimum iki gün gecikirdi. Dört gün gecikti. Hamilelik testi yaptım negatif çıktı. Hamile degilimdir dimi. Sizce bugun mu kan vermek mantıklı yoksa haftasonu beklemek mi. Streslendim o bu kadar geciktirir mi. Hamilelik düşünüyorum psikolojik olabilir mi. Kafam karman corman
Bence doktora gitmelisin kan testi yapsınlar çünkü 1 yıl önce fln Benim bir hafta gecikmişti karnımda şişlik fln hamileyim sanıyodum meğer prolaktinim ve tsh yükselmiş ilaçla düşürdük ..
kan testi yaptır adet olmazsan hormon testi de yaparlar ztn kadın Doğum doktorları

Acil size danışmam lazım. Millet benim adet maksimum iki gün gecikirdi. Dört gün gecikti. Hamilelik testi yaptım negatif çıktı. Hamile degilimdir dimi. Sizce bugun mu kan vermek mantıklı yoksa haftasonu beklemek mi. Streslendim o bu kadar geciktirir mi. Hamilelik düşünüyorum psikolojik olabilir mi. Kafam karman corman
Bu arada hamile de olabilirsin en sağlıklı kan testi ve doktorun ultrasonda keseyi görmesi ..
1 yıldır aşama aşama bi sürü negatif şey yaşadım bakalım iyi düşünmeye çalışıyorum ben de hayırlısı ..

Selam kızlar
Reglimin üçüncü günü olması gerekiyordu bugün ama gecikti böyle adet olucakmışım gibi olup geçiyor üç gündür ..
Kusmak değil de bulantım oldu ağrılar belime vurdu bugün kalçama üst bacaklarıma vurdu..göğüslerim hassas acıyo ama son üç aydır çok daha fazla acıyordu adetöncesi ..bi de bugün açık apaçık pembe-kahve bikaç damla sıvı geldi ..
1 yıldır olmadı dene dene ..önce prolaktin yüksekti snr hsg rahim filminde tüplere sıvı gitmedi ve doktorum kapalı mı açık mı diye emin olmak ve yapabilirse açmak için tüpleri laporoskopi (kapalı kameralı ameliyat ) yapacaktı.. ve ben adetimi haber verecek gün alacakken gecikti .İki aydır bi sebepten erteleniyor ameliyat
Kısaca hem bekleyiş hem de kendimi kaptırmama arasında gidip geliyorum ..

?????İlişkiden ne kadar sonra test
yapmalıyım??????

Gerçi o pozitif çıksa bile hemen ümitlenmicem ama işte zor işler

Minimum adete 4 gun kala diyeyim garamti olsun tatlim. Ama labaquick cok net bir test onu al mutlaka. Guvenme baska testlere

Minimum adete 4 gun kala diyeyim garamti olsun tatlim. Ama labaquick cok net bir test onu al mutlaka. Guvenme baska testlere
Sorarım eczanelere o markayı iyi oldu ;) inşan testlere de hem umut ediyo hem güvenemiyo..şu adet iyice geciksin 3 gün gecikti bile .. hayırlısı :)

23 yaşında hamile oldun tam 24. yaşımı doldurmadan anne olmuştum şimdi bir yaşında oğlum var ikinciyi istiyorum genç anne olmak daha güzel ilk başlatı zor olabılır ama sonraları daha iyi olacak inşallah sende hazır hissettiğin zaman düşün
Bence de büyük avantaj ben de 25-26 isterdim ama hayat işte erteledi .. enerjik olduğu sürece olumlu pozitif hissettiği sürece kadınlar için yaş erken diye bişey yok.. çok avantajını göreceksiniz işallah

Sorarım eczanelere o markayı iyi oldu :KK66: inşan testlere de hem umut ediyo hem güvenemiyo..şu adet iyice geciksin 3 gün gecikti bile .. hayırlısı :)

:KK54:laboquick eczanede cok pahali bugun n11 den 50 tanesini kargo dahil 29 tl ye aldim kaset test. Oradam bakabilirsin canim istersen. Cok arastirdim en ucuzu bu. Ama cok dikkat edilmesi gereken sey utunun aciklama bolumunde test stribi yazmayacak damlalik ve gebelik cihazi yazacak yoksa strip cikiyo az kaldin onu alacaktim

:KK54:laboquick eczanede cok pahali bugun n11 den 50 tanesini kargo dahil 29 tl ye aldim kaset test. Oradam bakabilirsin canim istersen. Cok arastirdim en ucuzu bu. Ama cok dikkat edilmesi gereken sey utunun aciklama bolumunde test stribi yazmayacak damlalik ve gebelik cihazi yazacak yoksa strip cikiyo az kaldin onu alacaktim
Teşekkür ederim cnm .. bakayım ben ona bi netten

Back