- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Berenimo877
- #1.201
inş. güzel olur sonuçOyle yapicam tesekkur ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş. güzel olur sonuçOyle yapicam tesekkur ederim
Insallah allah isteyen herkese nasip etsininş. güzel olur sonuç
amin inş.. inanki hereşye bedel bir duygu çok ama çok zor anamı ağlatıyor oğlum ama saçının teline dünyayı değişmem.Insallah allah isteyen herkese nasip etsin
Illaki zordur kolay ne var ki..amin inş.. inanki hereşye bedel bir duygu çok ama çok zor anamı ağlatıyor oğlum ama saçının teline dünyayı değişmem.
İnşallah güzel sonucu alırsın musmutlu olursunOyle yapicam tesekkur ederim
Canim cok sagol insallah olursa bende guzel haberi veririm burdan :)İnşallah güzel sonucu alırsın musmutlu olursun
adetin ilk gününden başlayıp bugün kaçıncı gündesinCanim cok sagol insallah olursa bende guzel haberi veririm burdan :)
26 agustosta olmustum en son bide ondan 2 hafta once olmustum 26 agistostan bugune 25. Gunde falanim heraldeadetin ilk gününden başlayıp bugün kaçıncı gündesin
boşuna umutlanmanı istemem cnm sonradan hüsran oluyor hamile olsaydın kesin çıkardı eğer kı sen geç yumurtladıysan yani 17. günde filan o zaman çıkmayabilir ama sen hatta daha erken adet olduğunu söylüyorsun bi de.26 agustosta olmustum en son bide ondan 2 hafta once olmustum 26 agistostan bugune 25. Gunde falanim heralde
Hayirlisi artk napym kismet bi dahaki ay icin calismalara devam :)boşuna umutlanmanı istemem cnm sonradan hüsran oluyor hamile olsaydın kesin çıkardı eğer kı sen geç yumurtladıysan yani 17. günde filan o zaman çıkmayabilir ama sen hatta daha erken adet olduğunu söylüyorsun bi de.
ovulasyon kullan cnm o zaman daha emin olursun hangi gün yumurtladıgından hem de stresini azaltıyor. 15 günde hasta oluyorsan hangi ara yumurtlaman olun kı adetli olduğun zamanlarında gerçekleşiyor o yüzden kaçiriyorsundur o günü. geçen ay patlamayan yumurtan bu ay patlıyor ondan. sen en iyisi adetin bittikten hemen sonra testlere başlaman. kafanda daha rahat olur çünkü her ay başka günlerde yumurtluyorsun düzensizliğin var. günü bilip o günleri değerlendirmen gerek. hadi bakalım allahım en kısa zamanda nasıp etsinHayirlisi artk napym kismet bi dahaki ay icin calismalara devam :)
Bir tane daha test yapsaydın canım onda da pozitif çıkarsa kanda da kesin çıkarArkadaşlar bende dün test yaptım pozitif çıktı ama şimdi korkum kanda negatif çıkarmı hani oluyomuş ya böyle durumlar içim içimi yiyor uyuyamıyorum bi bilgisi olan yaZsın lütfen.
Canım resmen hamilesin yarin ilk iş kan ver bence benim yaptığım testte çok silik bişey çıkmıştı düşün ertesi günü HCG 390 kanda çıktı sabah ilk iş kan verEki Görüntüle 2046477 Testim bu arkadaşlar resmen strese girdim. Kafayı yicem testte pozitif çıkmasıyla bitmiyomuş
Canım resmen hamilesin yarin ilk iş kan ver bence benim yaptığım testte çok silik bişey çıkmıştı düşün ertesi günü HCG 390 larda çıktı sabah ilk iş kan verEki Görüntüle 2046477 Testim bu arkadaşlar resmen strese girdim. Kafayı yicem testte pozitif çıkmasıyla bitmiyomuş
Ay canım içim rahatladı resmen kan verdim zaten bugün sonuç yarın alınacak işte burda pozitifi görüp kanda çıkmayanlar olmuş acaba dedim keşke kan testi yaptırmadan bi kaç test daha mı yapsaydım diye düşündüm tek bu testi yaptım 6 gün geçmişti yaptım anında çıktı ama insanın içi içini yiyo ya çıkmazsa kanda diyeCanım resmen hamilesin yarin ilk iş kan ver bence benim yaptığım testte çok silik bişey çıkmıştı düşün ertesi günü HCG 390 larda çıktı sabah ilk iş kan ver
Yok canım bunda yanılma olduğunu hiç sanmıyorum Allah tamamına erdirsinAy canım içim rahatladı resmen kan verdim zaten bugün sonuç yarın alınacak işte burda pozitifi görüp kanda çıkmayanlar olmuş acaba dedim keşke kan testi yaptırmadan bi kaç test daha mı yapsaydım diye düşündüm tek bu testi yaptım 6 gün geçmişti yaptım anında çıktı ama insanın içi içini yiyo ya çıkmazsa kanda diye